Pubg ile kız kaldırmak.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Pubg
Oyunu oynarken tanıştıkları kişilere kaçan evli kızlar Müge anlının diline düşmeden geri döndüler Yarabbi şükür sen utandırma bizleri
Evli lootlu çocuklu

keşke pabci anılarımı anlatsam... madem ısrar ettiniz anlatayım sjshjhs.
bu oyunda ülkemizin güzide şehirlerinden birçok sapık mevcuttur... kız adı görünce kendini kaybedenleri boldur.
en son bi çocuk oyuna girer girmez ''arkadaş olur muyuz?'' dedi, hiç ses çıkarmadım, eklicem seni diyor bir şey demedim. durdu durdu numaramı veriyorum yaz, arkadaş derken burdan demiyorum falan diyor...
11 yaşında bir çocuk vardı, bana vurulmuştu, bütün lootlarını falan bana getiriyordu, lütfen cansu al falan. canım ya, bi gün başka birileriyle oynarken yaş muhabbeti oldu, ben yaşımı söyleyince velet diyor ki ''cansu biliyorsun yaşın bir önemi yok'' sjdhjshjhs. aynen canım, ne olacak aramızda 30 yaş var diye...
bir de pabcide sevgilisini yalnız bırakmayan kızlar var, oyunda tanıdığım en normal insanlardan birinin sevgilisi beni eklemişti, sonra konuşmaya aldı falan iki eğleneyim dedim... bana diyor ki ''sevgilime niye tavuk atıyorsun, sen de kızsın anlarsın, bu çok yanlış''
üff :(
sevgilinin bana attığı tavuklara bak sen <3

oynamayı bilsem ovalar da kısrak koştururduk : )

Bu olayın tam tersi bi durum yaşadık
En yakın arkadaşlarımdan biri sürekli pabci oynuyorsun bana vakit ayırmıyorsun beni o oyunla aldatıyorsun diye terk edilmişti ağladım ama gülerek

Ben yanlış sularda yüzüyormuşum.

Bu olayın tam tersi bi durum yaşadık
En yakın arkadaşlarımdan biri sürekli pabci oynuyorsun bana vakit ayırmıyorsun beni o oyunla aldatıyorsun diye terk edilmişti ağladım ama gülerek
Knight online oynuyor diye kocasını boşanmış arkadaşım var.

BÖyle şeyler çok fazla ya Allah akıl fikir versin böylelerine birde toz kondurmazlar hiç.

@Heisenberg adamı da görsen nasıl yakışıklıydı. Kapılardan sığmıyordu. (bahriyeli) Kadın da taş zaten.

Hatunun boşandığı bir duyuldu üç hastane birbirine girdi. (Kadın doktor) Ben de kızın kankisiyim, ula talipler sıraya girdi tanışmak için. Beni de aracı kullanıyorlar :)

Gidiyorum kıza böyle böyle talipler var diye (uyuz olduklarımı eliyordum kendim). "Liste yap" dedi. O zaman kağıt reçete var. Arkalı önlü doldu reçete. İnsan kendini gavat gibi hissediyo :)

Ve gitti hiç bu listede olmayan biriyle evlendi. Kongrede bulmuş bi hoca. Adam bundan yaşlı. Ama kariyeri falan var caimada isim falan. Sonra ondan da boşandı. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.

İşte bu da böyle bir anım. Sizi yakın buldum anlatayım dedim :)

Anılarrrrr dırırırırır anılarr dırırırr şimdi gözümde canlandılar..

@Heisenberg adamı da görsen nasıl yakışıklıydı. Kapılardan sığmıyordu. (bahriyeli) Kadın da taş zaten.

Hatunun boşandığı bir duyuldu üç hastane birbirine girdi. (Kadın doktor) Ben de kızın kankisiyim, ula talipler sıraya girdi tanışmak için. Beni de aracı kullanıyorlar :)

Gidiyorum kıza böyle böyle talipler var diye (uyuz olduklarımı eliyordum kendim). "Liste yap" dedi. O zaman kağıt reçete var. Arkalı önlü doldu reçete. İnsan kendini gavat gibi hissediyo :)

Ve gitti hiç bu listede olmayan biriyle evlendi. Kongrede bulmuş bi hoca. Adam bundan yaşlı. Ama kariyeri falan var caimada isim falan. Sonra ondan da boşandı. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum.

İşte bu da böyle bir anım. Sizi yakın buldum anlatayım dedim :)

Benim bu kadar entrikalı olmasa da Knight gençliğimin bir döneminde 2 senemi yedi lanet oyun :d

Abi isim kariyer önemli değil yaşlıysa o iş yürümez :)

Geri