Psinoza

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun çıtır üyesi, kardeşim benim. Anarşik haraketler yapar arada, tehlikeli sularda yüzmeyi sever. İkili tartışmaların aranan adamı kendisi. Forumda sevdiğim kişilikler den birisi, abisi olarak tavsiyem, dikkatli ol ban yeme. Seviliyorsun.

Yorumlarını severek okudugum nadir insanlardan kendisi.
Bazen ipi ucu kaçıyor lince uğradığı ve bazen abarttığı da oluyor ama ,
Ani çıkışlarını ve sivri tarafını törpülerse daha iyi olur.
Ben böyleyim kardeşim! diyenlerden yine de banlanmanı istemem. Azcık sakinleş dostum ! :)

Sakin kalmayı başarabilirse mizah yönü güçlü bir üyemiz...

düşündüğünü zikreden hiç kimsenin banlanmayacağı bir gelecek mümkün...........................

Aksine. Sevindirici. Gidenler gelenler olur ama ben bana karşıyım. Ban diye bir şey olmamalı. Hakaret mi var şikayetçi olan gitsin dava açsın zoruna gittiyse bak @ jack banlıyor mu ?

Bir çözüm bulacağız umarım. Küfür yerine de alternatifler yaratıp sunacağız üyelere, misal Yiğit Özgür'ün karikatürü misali:

-B*kumu ye! yerine,
-Lokumu ye! falan gibi.

Bundan sonra senin adın tatlı serseri.
Itirazın var mı?

Bu çıtır arkadaşın yegane sorunu kendi doğrularının mutlak doğru olduğunu zannetmesi ve hassas olduğu konularda aslında milliyetçilik yapması. Mesela geçenlerde veda metnini okumuştum. Hatta ''benim ne demek istediğimi zaten anlamıyorsunuz'' gibi bir cümleye kadar da gelmiştim.
Fakat , o cümleden sonra okumayı bırakmıştım. Anlatmak istediklerini gözden geçirmeni isterim, zira bir ayağın kırmızı çizginin üzerinde, adım atmak sancılı olabilir.
Ne demek istediğimi anladığını umuyorum, eğer anlamadıysan bunu daha sonra konuşma fırsatı buluruz bence.
Ayrıca, burada bulunmanı, yazmaya devam etmeni de isterim çıtır erkek.

Hiçbir zaman kendi doğrularımı dikte etmedim sadece izah etmeye çalıştım. Netice de bu günün doğrusu yarının yanlışı olabilir, haliyle hiçbir seyin sabit olmadıgı bir evrende özellikle bu hususta materyalist davranmadım. Ben şeyleri eleştirdim, başkaları kraldan cok kralcılık yapıp üstüne alındı ben ne yapayım. İnsan kendini anlatamayabilir veya başkaları tarafindan anlaşılmak isteyebilir, bu dogal bir sonuçtur. Bahsedilen son yazim tamamen o anki mevzuya dönük bir "anlamama" meselesine dikkat çekmekti.Çünkü konudan ziyade söylemlerimin öne çıkması eksik ve sağliksız oldu. Fırsat olursa daha çok detaylandırabilirim, bahane veya savunma olsun diye değil, gercekten anlaşilmaya dönük bir çabadan ötürüdür.

Yorumun için teşekkürler.

Son düzenleme:
Yanlış tanımadıysam forumdaki alıngan olmayan sayılı kişilerden.
Akıllı bir kardeşe benziyor

Fazlasıyla zeki biridir. Bazen aniden sinirlenir ama en azından ali cengiz oyunlariyla isi yoktur. Ici disi birdir o yuzden. Çok şey yazıp da açık vermeyelim tanısanız çok seversiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri