PS ustası aranıyor!

Konu sahibi son olarak 1014 gün önce görüldü
Koyduğun örneklere benzer bir çalışma kolayca yapılabilir Karâni.

Bir karaktere, nesneye Photoshop'ta sis efekti, metal efekti vs. vermek oldukça basit. İşin zor kısmı karakterler arasındaki bütünlük. Dediğin tarzda bir çalışma yapılırsa her karakter ayrı telden çalacağından bir bütünlük oluşmayacak ve uyumsuz bir tasarım ortaya çıkacaktır. (Fikir kötü olarak algılama, uygulama kısmından bahsediyorum). O yüzden karakterleri birbirinin devamı veya bütünün parçası gibi göstermek gerekir.

İlk bakışta söyleyebileceğim bu, işin detaylarını öğrendikçe farklı çözüm yolları geliştirilebilir elbette.

Benim tavsiyem, ilk sayfadaki kişilere (ben de dahil) işin detaylarını -ne yazılacak, hangi efektler kullanılacak vs.- yollaman, gerisi bir şekilde gelecektir.

RoSe estağ. Benim Ps'im senin Ps'in önünde diz çöker tövbe ister :b

Aynen katılıyorum size. Söylediklerinizle hemfikirim. Âhengin bozulmaması ve akustiğin canlı tutulması için uyum şart. Gerçi vermiş olduğum resim örneklerinde tam bahsettiğim şekiller yok, buna örnek resimler bulamadım.

Konuyu şöyle genişletecek olursam;

Normalinden biraz küflendirilmiş, biraz eskitilmiş, biraz da üzerine çim vs. bulaştırılmış 30X40 veya daha ufak ebatta bir çekiç resmi tasarladığımızı düşünelim (Mevcut çekiç resminin üzerinde yoğun bir şekilde oynayarak) ve bu hazırlanmış çekiç resminin Tel kelimesindeki ''T'' harfini oluşturduğunu hayâl edin, arkasından gelecek harfler de buna eşlik edecek cinsten; renk, ton, efekt olmalı. İşlem tamamlandığında ve normal bir uzaklıktan bakıldığında çekicin gayet güzel bir şekilde ''T'' harfi görevini üstlendiği ve ismin tamamlandığı görülsün. Demek istediğim bu. Ben ha bire çekiç örneğini veriyorum, konu bütünlüğünde örnek iyi anlaşılsın diye. Bu tarz ve benzeri çalışmalar yapabilecek biri olursa, arzu ettiğim efekti mevcut başlığa verebilecektir.

Bu konudan muzdarip olmak istiyorum.
Emeklerimin karşılığını hic hak ettiğim gibi göremiyorum.
Yardim edicek arkadaşlar var zaten gördüğüm kadarıyla (:
Umarım istediğiniz gibi olur.

Corpse yanlış rose'ye seslendiniz benimkisi Rose. olanından ;d
Est. yok öyle bişey lütfen siz gayette çok başarılısınız ;dd

Pardon son noktayı gözden kaçırmışım Rose. :).
Tasarımcı dediğin dikkatli olacak :b

Bu dedikleriniz 3d ortamda yapılabilir fazla pro olmasam da bir deneyebilirim

Ömür mert Kadir has üniv de öğretim görevlisi arkadaşım sana yardımcı olabilir. Tabi hala yardım istiyorsan .

Geri