Prozac Kilo Verdirirmi - Prozac Kilo Yaparmı - Prozac Zayıflatırmı

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Kuzenim psikologa gitmişti zamanında.
Kilo veremiyorum takıntı yaptım dediğinde doktor şurubunu yazmış.
Gerçekten zayıflattı.

Ama tabi aralarında bi konuşma geçmiş olmalı.
Zihin gücüyle vermiştir.
Doktor sana bir ilaç vereceğim o seni zayıflatacak demiş.

Aslında sadece sakinleştiriyor.
Belki etkileri arasında zayıflatmak var.
Ama hastayı inandırmakta etkiyi arttırır.
Fakat tutupta zayıflama amaçlı içmek mantıksız. İlerde psikolojik bi rahatsızlık geçirince içilecek olan ilaç etki etmeyecek belki de.

Kişiye göre değişir.
Psikologlara da Dr. Denmesin artik 2017 deyiz.
İlaç da yazamaz,teşhis de koymaz tedavi protokolü de düzenleyemez.
Danışanı olur hastası değil,hekim değil çünkü.
Klinik master i varsa Psikiyatrist yani asil Dr. Olan kişinin onayi ve takibi ile terapi yapabilir.

Prozac Kilo Verdirirmi - Prozac Kilo Yaparmı - Prozac Zayıflatırmı
prozac kilo verdirirmi
prozac kilo aldırırmı
prozac şurup kilo verdirirmi
prozac likit kilo verdirirmi
prozac kilo yaparmı
prozac kilo kaybı yaparmı
prozac zayıflatırmı

Prozac, bilindiği emeliyle nihai dönemlerin çağdaş antidepresanıdır.
Mutluluk ilacı şeklinde de bilinir toplum arasında.
Diğer antidepresanların aksine yan tesiri minimum ve geçici; pozitif tesiri daha fazla olan tek antidepresandır.
Çok çok yan tesiri ve zararı bulunmadığı için de defa çok şahıs bu ilacı kullanmakta.

Bu antidepresanın yan etkilerinden birisi de iştahsızlığı artırarak kilo kayıbı sağlamasıdır.
Düzenli prozac kullanan şahıslarda iştahı keserek kilo verdiriyor.
Yalnız bu ilacı sırf kilo vermek emeliyle kullanmayınız.
Bağımlılık yapılabilir.
Her bünyede aynısı tepkiyi vermeyeceği için A kişisinde aşırı zayıflama yapar iken B kişisinde hiçbir kilo verme sendromu göstermeyebilir.
Unutkanlık, kusma, bulantı, şuur kayıbı, titreme, boğaz ağrısı gibi yan tesirleri yer aldığını unutmamalısınız.
Sonuçta kimyevi bit ilaç.
Zayıflamayı tabii yöntemlerle yapın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet, istahsizlik yapiyor.
Arkadaşım kullandığı donem hayli kilo verdi, bir şey yiyemiyordu cunku.
Bana da bi iki ver dedim de vermedi pislik sjxjs

Evet, istahsizlik yapiyor.
Arkadaşım kullandığı donem hayli kilo verdi, bir şey yiyemiyordu cunku.
Bana da bi iki ver dedim de vermedi pislik sjxjs

bünyeden bünyeye değişir efendim bazı insanlarda da iştahsızlık yerine iştah açıyor:=)

Mutluluk ilaci olarak bana da gerekli aslinda ;d

Valla gerekliyse kullanmali insan, kacinarak olmuyor. Ben de dusunmuyor degilim ara ara. Arkadasimda anksiyete bozukluğu ve panik ayak vardi. Su an birakti ilaci doktor kontrolunde ve daha iyi ama ilaca ek olarak psikologa da gidiyordu.

bünyeden bünyeye değişir efendim bazı insanlarda da iştahsızlık yerine iştah açıyor:=)

ahah dogrudur zaten isin saka kismi o sirf birkac kilo vereyim diye bilmedigim ilaci icmem ;d

Kilo verdirenleri oluyor ama sizde de verdirecek diye bir şey yok bence.

doktor : ekmeği keseceksin.
ben : kestim içine ne koyacağım ?

prozac kilo verdirirmi
prozac kilo aldırırmı
prozac şurup kilo verdirirmi
prozac likit kilo verdirirmi
prozac kilo yaparmı
prozac kilo kaybı yaparmı
prozac zayıflatırmı

Prozac, bilindiği üzere son dönemlerin modern antidepresanıdır.
Mutluluk ilacı olarak da bilinir halk arasında.
Diğer antidepresanların aksine yan etkisi en az ve geçici; olumlu etkisi daha çok olan bir antidepresandır.
Çok fazla yan etkisi ve zararı olmadığı için de çok fazla kişi bu ilacı kullanmakta.

Bu antidepresanın yan etkilerinden birisi de iştahsızlığı artırarak kilo kaybı sağlamasıdır.
Düzenli prozac kullanan kişilerde iştahı keserek kilo verdiriyor. Yalnız bu ilacı sırf kilo vermek amacıyla kullanmayınız. Bağımlılık yapabilir. Her bünyede aynı reaksiyonu vermeyeceği için A kişisinde aşırı zayıflama yaparken B kişisinde hiçbir kilo verme belirtisi göstermeyebilir.
Unutkanlık, kusma, bulantı, bilinç kaybı, titreme, boğaz ağrısı gibi yan etkileri bulunduğunu unutmayın. Sonuçta kimyasal bit ilaç. Zayıflamayı doğal yollarla yapın.

Yanlış bilgilendirme yapılmış ve bu tarz ilaçlar hakkında böyle hatalı bilgiler vermemek gerekiyor.

Doktor reçetesi ile yazılan her antidepresan beyin üzerine etki eder ve sağlıklı insanların kullanması ciddi zararlara yol açar. Prozac gibi ilaçlar bazı bünyelerde iştah kapatabilir fakat belli bir süre sonra yine de kilo almanıza sebep olur çünkü bunun çok başka sebepleri vardır. Uzun süre Prozac kullanıp 30 kilo alan insanlar var.

Prozac bazı durumlarda intihara sebep olabilir ve bu uyarı prospektüsünde de yazar.

Doktor kontrolü olmadan bu tarz ilaçları kullanmak her zaman risklidir.

Kilo vermek için antidepresan kullanılmaz.

Son düzenleme:
Geri