Prozac Kilo Verdirirmi - Prozac Kilo Yaparmı - Prozac Zayıflatırmı

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
prozac kilo verdirirmi
prozac kilo aldırırmı
prozac şurup kilo verdirirmi
prozac likit kilo verdirirmi
prozac kilo yaparmı
prozac kilo kaybı yaparmı
prozac zayıflatırmı

Prozac, bilindiği üzere son dönemlerin modern antidepresanıdır.
Mutluluk ilacı olarak da bilinir halk arasında.
Diğer antidepresanların aksine yan etkisi en az ve geçici; olumlu etkisi daha çok olan bir antidepresandır.
Çok fazla yan etkisi ve zararı olmadığı için de çok fazla kişi bu ilacı kullanmakta.

Bu antidepresanın yan etkilerinden birisi de iştahsızlığı artırarak kilo kaybı sağlamasıdır.
Düzenli prozac kullanan kişilerde iştahı keserek kilo verdiriyor. Yalnız bu ilacı sırf kilo vermek amacıyla kullanmayınız. Bağımlılık yapabilir. Her bünyede aynı reaksiyonu vermeyeceği için A kişisinde aşırı zayıflama yaparken B kişisinde hiçbir kilo verme belirtisi göstermeyebilir.
Unutkanlık, kusma, bulantı, bilinç kaybı, titreme, boğaz ağrısı gibi yan etkileri bulunduğunu unutmayın. Sonuçta kimyasal bit ilaç. Zayıflamayı doğal yollarla yapın.

Kilo vericem diye prozac içenleri anlamak güç..
yarın bir gün en ufak sıkıntıda anti depresana yönelecek ve alışacasınız bünyeniz sürekli onu isteyecek içmediniz mi bir şeyler yolunda gitmiyor hissine kapılacaksınız. hiç girmeyin bence..

Çoğu kişiden verdiriyor diye duydum; ama zayıflamak amaçlı içilmemeli.

Kilo verdirmedi. (Bende)

Bir tek zayıflama amaçlıda değil, nedeni ne olursa olsun psikofarmakolojik ilaçlar hekim takibi olmadan kullanılmamalı.

kilo vermek için kullanmaya hiç gerek yok bence.

Aşırı sinir yüzünden doktorum verdi ama gecirmedi tadı iğrenç ve bende aşırı iştah patlaması yaptı. .

bana sınır yuzunden bu ve zedprex verılmıstı farklı zamanlarda. gercekten kılo verdırıyor.
ama bagımlılık yapıyor. bunun yerıne zedprex daha ıyı. durduk yere gulebılıyorsun ılk gunler. sonra melek oluyorsun bıldıgın.

evet kılo verdırıyor ama bı arkadasada kılo aldırmıstı kısıye gore mı deısıo mu ne.p

çocuk servisinde çalışırken duydum 1.5 yirs ego [emoji14]p
ama mert e doktor prozac likid başlamıştı

Kız kardeşime verdi doktor kolunda uyuşma var diye :p İştah kapatıyor:tatlı:

Antidepresan, can dostum, yol arkadaşım.
Kilo verdirdi bana.

Antidepresanlar kilo verdirir mi bilmiyorum ama Rexapin kullanıyorum 15 yıldır bağımlılık yapıyor 2 gün içmeyince uyuyamıyorum uyku düzenim Antidepresanlar yüzünden bozuldu. Önceleri uyku problemim olmadı ilacı kullandıktan sonra bağımlı oluyorsun mecburen.

Geri