Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İsraile baya baya destek veriyor amerika, amerikanın da eli kanlı… sen de halis muhlis abd vatandaşısın, kanlı pasaportunu yırtacak mısın sezen kardeş? Yoksa amerikaya vergi ödemeye devam edip filistine füze mi olacaksın? .dBanane. Ben icmiyorum icmiyecegim. Sen bi care bulursun o ise. Yaz kuveyte bi mektuppp
Hahahahahahahhahahahahah abd’de adamın totosundan şırıngayla kan alıyorlar vergi kaçırınca hapislerde çürüyorsun, yürek ister .dddAmerikanın dilan polatı olacam vergi kaçıracam de kız![]()
Portakal ne alaka Hollanda nın Lale pazarı iyi değil mi :dGördükçe gülesim geliyor bi ara da Hollanda’yı protesto etmek için portakal pıçaklamışlardı![]()
Orda calismadigim icin x senedir vergi vermiyorum. Icin rahat olsun. Merak etme bu KANA HERKES SESSIZ KALDI HERKESI SOZUMUZLE DURUSUMUZLA PROTESTO EDIYORUZ.İsraile baya baya destek veriyor amerika, amerikanın da eli kanlı… sen de halis muhlis abd vatandaşısın, kanlı pasaportunu yırtacak mısın sezen kardeş? Yoksa amerikaya vergi ödemeye devam edip filistine füze mi olacaksın? .d
Hayatim okadar param olsa.. ne gezer xddAmerikanın dilan polatı olacam vergi kaçıracam de kız![]()
Trde affetmedi ama herseye el attilar. Kucumseme ulkeni okadar xssHahahahahahahhahahahahah abd’de adamın totosundan şırıngayla kan alıyorlar vergi kaçırınca hapislerde çürüyorsun, yürek ister .ddd
Bu ülkede vergi kaçırmanın cezası hapis değil sezencim, yine başladın sallamaya .ddd bahsettiğin kişilerin gözaltında olmasının nedeni kara para aklamak, organize suç örgütü kurmak vsvs…Orda calismadigim icin x senedir vergi vermiyorum. Icin rahat olsun. Merak etme bu KANA HERKES SESSIZ KALDI HERKESI SOZUMUZLE DURUSUMUZLA PROTESTO EDIYORUZ.
Kuveyte nezaman gidiyorsun.
Hayatim okadar param olsa.. ne gezer xdd
Trde affetmedi ama herseye el attilar. Kucumseme ulkeni okadar xss
Illa yakacak beni.. niye bu olayda ben carmiha geriliyorum ya.. neden neden nedennnnBu ülkede vergi kaçırmanın cezası hapis değil sezencim, yine başladın sallamaya .ddd bahsettiğin kişilerin gözaltında olmasının nedeni kara para aklamak, organize suç örgütü kurmak vsvs…
Farketmez alman pasaportunu yaksan da olur, onlar da senin vergilerinle destek için önde koşuyor. .ddd
![]()
Almanya'dan İsrail'e askeri destek teklifi
Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, "Herhangi bir askeri ya da teknik desteğe ihtiyaç duymadıklarını söylediler." dedi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
BİZ NEDEN KAHVE İÇEMİYORUZ KARDEŞİM O ZAMAN agshdjdjfkkfkfIlla yakacak beni.. niye bu olayda ben carmiha geriliyorum ya.. neden neden nedennnn
Icmiceksin. Git turk kahvesi ic grankmi girdiBİZ NEDEN KAHVE İÇEMİYORUZ KARDEŞİM O ZAMAN agshdjdjfkkfkf
Türk pasaportuna ne girdiyse kahveye de o girdi shdjdjdjIcmiceksin. Git turk kahvesi ic grankmi girdi