Protesto Edilen Coca-Cola…

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
O değil de sağımız solumuz yahudi malları ve destekçilerinin malları ile dolmuş. Sürekli gündemde firma isimleri sayıldıkça görüyoruz.Diğer ülkelerde böyle mi acaba

Banane. Ben icmiyorum icmiyecegim. Sen bi care bulursun o ise. Yaz kuveyte bi mektuppp
İsraile baya baya destek veriyor amerika, amerikanın da eli kanlı… sen de halis muhlis abd vatandaşısın, kanlı pasaportunu yırtacak mısın sezen kardeş? Yoksa amerikaya vergi ödemeye devam edip filistine füze mi olacaksın? .d

Yahudi ürünlerini boykot listesine baktım, ürünleri çıkarınca geriye sadece bulgur pilavıyla ayran kalıyor. Öyle yerleşmiş dürzüler.

İsrail ürünü protesto etmek ne lan. Bölgede senin varlık amacın İsrail karakolluğu zaten.

Allah önce akil, sonra bir daha akil, sonra tekrar akil versin.

coca cola yerine pepsi alıp coca colaya bir darbe de rakibini güçlendirerek vurabilirsiniz.

Abüüüü climax TC kurulus nedenini sabotajladi.

İsraile baya baya destek veriyor amerika, amerikanın da eli kanlı… sen de halis muhlis abd vatandaşısın, kanlı pasaportunu yırtacak mısın sezen kardeş? Yoksa amerikaya vergi ödemeye devam edip filistine füze mi olacaksın? .d
Orda calismadigim icin x senedir vergi vermiyorum. Icin rahat olsun. Merak etme bu KANA HERKES SESSIZ KALDI HERKESI SOZUMUZLE DURUSUMUZLA PROTESTO EDIYORUZ.

Kuveyte nezaman gidiyorsun.

Amerikanın dilan polatı olacam vergi kaçıracam de kız :D
Hayatim okadar param olsa.. ne gezer xdd

Hahahahahahahhahahahahah abd’de adamın totosundan şırıngayla kan alıyorlar vergi kaçırınca hapislerde çürüyorsun, yürek ister .ddd
Trde affetmedi ama herseye el attilar. Kucumseme ulkeni okadar xss

Orda calismadigim icin x senedir vergi vermiyorum. Icin rahat olsun. Merak etme bu KANA HERKES SESSIZ KALDI HERKESI SOZUMUZLE DURUSUMUZLA PROTESTO EDIYORUZ.

Kuveyte nezaman gidiyorsun.

Hayatim okadar param olsa.. ne gezer xdd

Trde affetmedi ama herseye el attilar. Kucumseme ulkeni okadar xss
Bu ülkede vergi kaçırmanın cezası hapis değil sezencim, yine başladın sallamaya .ddd bahsettiğin kişilerin gözaltında olmasının nedeni kara para aklamak, organize suç örgütü kurmak vsvs…

Farketmez alman pasaportunu yaksan da olur, onlar da senin vergilerinle destek için önde koşuyor. .ddd

Bu ülkede vergi kaçırmanın cezası hapis değil sezencim, yine başladın sallamaya .ddd bahsettiğin kişilerin gözaltında olmasının nedeni kara para aklamak, organize suç örgütü kurmak vsvs…

Farketmez alman pasaportunu yaksan da olur, onlar da senin vergilerinle destek için önde koşuyor. .ddd

Illa yakacak beni.. niye bu olayda ben carmiha geriliyorum ya.. neden neden nedennnn

Hepsini boykot edeceksiniz diye bir durum yok. Mümkün mertebe alternatifi / muadili olan ürünleri satın almaya özen gösterin. Kollondoğon bolgosoyor bolo osrool molo diyenlere aldırış etmeyin. Sen yapmaya kalksan köstek olur bu aynı kişiler. O yüzden uzak durabildiğin kadar uzak dur İsrail mallarından. 1 lira 1 liradır. Bütün ürünlerini boykot edemiyorsam hiç etmemeliyim mantığıyla bakma. Mümkün olduğu kadar. Mc - Burger Amerikan menşeilidir belki ama İsrail’e açık destekleri vardır. Hatta İsrail’e destek amaçlı mc donalds bazı paketlemelerini çift çizgi arasında m harfi koyarak mavi beyaza çevirdi. Bunun yerine yerel burgerleri tercih et. Uzun lafın kısası, alternatifi olan ürünleri tercih ederek İsrail’e açık destek veren markalardan uzak dur.

AB ya da ABD'ye vergi verip Coco Cola almamak ile protesto etmek güzelmiş.

Geri