Oyun Profilindeki 10 Nicki Yorumla

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Lefty, sayesinde futbola biraz ısınmış olabilirim.

Futbolu sevdirebilmek ve fanatizmden uzak olarak ilgi duyulabileceğine örnek teşkil etmek istemiştim ancak mizahi yorumlarım bile fanatikler tarafından anlaşılamadı. Bir kişi de olsa olumlu etkim olmasına çok sevindim.:)

@X : Her ne kadar yollarımız ayrılsada her daim birbirimize karşı saygı ve sevgide kusur etmedik. selamlar olsun abi.
@Myself : Ayna.org dan bugune gelen dostluğumuzun daim olmasını dilerim kaptan mutlu kaL
@fjkls : Ayşe severim bu kızı ben çok içten ve samimi bir duruşu var . Mutlu ol ayşe
@GüLARZU : Seviliyorsun corona güzeli kardeşim
@Hatrım Kalır tanımıyorum
@Berdush
Olsa da olur olmasada bir üye
Haklı
@No Pasaran Forumsal tarihinde üç yönetim içerisinde yöneticilik yapan arkadaşımız. Yöneticiliği gayet iyiyidi. Şimdiki arkadaşların ondan öğreneceği çok şeyler olduğuna eminim
@Gül 34 Forumda birini dansa kaldır konusunu senin için açtım . :)
@Nisa Forum sitemizin eski üyelerinden kendi halinde hanımefendi duruşu var mutlu ol kardeşim.
@Heisenberg Yönetimin bir dahaki sefere marifetli eller yarışması yapmasını 4 gözle bekliyor selamlar ibrahim

@X : Her ne kadar yollarımız ayrılsada her daim birbirimize karşı saygı ve sevgide kusur etmedik. selamlar olsun abi.
@Myself : Ayna.org dan bugune gelen dostluğumuzun daim olmasını dilerim kaptan mutlu kaL
@fjkls : Ayşe severim bu kızı ben çok içten ve samimi bir duruşu var . Mutlu ol ayşe
@GüLARZU : Seviliyorsun corona güzeli kardeşim
@Hatrım Kalır tanımıyorum
@Berdush

Haklı
@No Pasaran Forumsal tarihinde üç yönetim içerisinde yöneticilik yapan arkadaşımız. Yöneticiliği gayet iyiyidi. Şimdiki arkadaşların ondan öğreneceği çok şeyler olduğuna eminim
@Gül 34 Forumda birini dansa kaldır konusunu senin için açtım . :)
@Nisa Forum sitemizin eski üyelerinden kendi halinde hanımefendi duruşu var mutlu ol kardeşim.
@Heisenberg Yönetimin bir dahaki sefere marifetli eller yarışması yapmasını 4 gözle bekliyor selamlar ibrahim

ben marifetli eller yarışmasından emekliye ayırdım kendimi brocum yeni yeteneklere yer açalım :)

Eskiden bu konuya yorum yazsın diye o kişinin profiline girerdik hala duruyor olması şaşırttı ama pek de yorum yapılmamış… şimdilerde herkes yemin etmiş gibi kimsenin profiline bakmıyor ismim görünecek diye :d

İtaliano. Bir italyan erkeğinin profilime bakması heyecanladirdi )
Tanımıyorum

ahmetserkan chat aleminin en renkli site sahibi sanırım entrikalar ile üye çekmeye çalışan beyfendi merak etti demek ki baktı )

Myself Ali kaptan çok derin eskiye dayalı ne varsa yüreğinde taşıyan ve bizlere de yansıtan içimizi ısıtan Ali kaptan saygı ve sevgilerimle )

Heisenberg Heisen iyi bir adam onunla sohbet etmeyi sevdim İnce bir bey ve hal hatir sorar güzel bir duruşu var severiz )

@Melis onunla özelde tatil planlarimi ve ehliyet sürecini konuştuk bir kaç ay , ne güzel tatlı tatlı destek oluyordu çok seviyorum ve özlüyorum yıllar geçse asla unutmayacagim bir çiçek o <3

Maraton16 kelimelik arkadaşım iyidir hoştur :d

amber çok tanımıyorum ama onu okurken gülüyorum olduğu gibi biri ve enerjisi sıcacık

Akhilleus hiç tanımıyorum kazara bakmış olabilir

Arkhe ark beyinde kazara eli değmiş olabilir)

Jose Chilavert bu beyfendi foruma en eski insanları çağırıp kendisi yok oldu çok tanımıyorum bilgim yada fikrim yok dogrusu

• Ophelia opicim hep profilimde en başta kalman dileğiyle <3 seviliyor çünkü sevecen, sıcakkanlı ve eğlenceli
  • Myself benim için özel bir yeri var ali abinin, geldiğinde onunla parti yapacağız
  • Jose Chilavert enişte bey yakışıklı falan diyorlar hakkında
  • Süreyya süricim yıllardır değişmeyen fav üyem <3
  • ibadeath iba bu ara yok tartışma falan yok
  • Swat patron iyidir iyi
  • yoSun kıvır kıvırcığım , neşesi enerjisi hiç yok olmasın
  • No Pasaran reis ya seviyorum forumda daha aktif olmasını isterim
  • angie ayşe eski nicki daha güzeldi kesinlikle adklfasjddsagdgs

• Ophelia opicim hep profilimde en başta kalman dileğiyle <3 seviliyor çünkü sevecen, sıcakkanlı ve eğlenceli
  • Myself benim için özel bir yeri var ali abinin, geldiğinde onunla parti yapacağız
  • Jose Chilavert enişte bey yakışıklı falan diyorlar hakkında
  • Süreyya süricim yıllardır değişmeyen fav üyem <3
  • ibadeath iba bu ara yok tartışma falan yok
  • Swat patron iyidir iyi
  • yoSun kıvır kıvırcığım , neşesi enerjisi hiç yok olmasın
  • No Pasaran reis ya seviyorum forumda daha aktif olmasını isterim
  • angie ayşe eski nicki daha güzeldi kesinlikle adklfasjddsagdgs
Girdim , tekrar alalım lutfen ,pp

• @leavemealone : Gayet efendi birisi ona yardımcı olamadım o konuda kusurumuza bakmasın.
  • @Emare Forumun en güzel gözlü bayanlarından ALLAH nazarlardan saklasın. Mutlu ol kardeşim.
  • @İmam Kallavi : Benim nazarımda gayet beyefendi ve adanm dedıklerımızdan . Lafları bana dokunmaz bilirim kalbının içindekı nıyetı.
  • @R-K Hemserımdır. Amed`li . Forum camiasının eskilerinden . Aslında seni tanımıyordum . Bazı şeylerden dolayı özür dilerim senden
  • @kamil0920 Su israfı nasıl yapilir. Google ye bakmayın İnstagram dan takıp edın abımızı :) İyikı varsın abı
  • @Theros mahlasın banını actınız bu adam ayazda kalmıs :p
  • @melnur Geleceğin AKP genel baskan adayı benım nazarımda . bakmayın S.Soylu ve Numan kurtulmuş da sallardı Akp`ye :) Mutlu ol reis
  • @Oggy Şu forumda belkı mızahı en guclu kısılerden: KYK borcun bıttımı :D Mutlu ol babacan
  • Snorland Tanımam eskılerden yada anımsayamadım
  • Heisenberg . Ah ıbo ah ne desem sana . Yınede var ol eksık olmayasın

Son düzenleme:
Kural var mi? Son bakan 10 kisiyi mi yorumlucaz gelisi guzel mi? Sececegiz.

Hepsi pilanta gibi insannar

Geri