Oyun Profilindeki 10 Nicki Yorumla

Forum oyun
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Asi ve Mavi : Yanlış nik kullanma hususunda ısrar etmesi R E Z A L E D

BlackHeart : Sağduyusu olan 1i olarak kalmış zihnimde.

Grds : Kime baktın Grds?

Hatem : Yetişkin bir Hatem olarak günün 4 saatini trafikte ömür çürüterek geçiriyor, bu konunun Karayolları Hatem Heyeti'nde masaya yatırılarak çözümlem gerçekleştirilmesi gerekiyor.

HolySpectre : Viçır 3cü. Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi?

Jesse James : Kaos James olarak revize edelim. Ortamların olmazsa olmazı.

Larien : Pembe 1 cildi var, boyu da 75 santim ve şekil olarak yuvarlak 1i. Bilim bakalın ney?

MoRR : Gelir gelmez sürtüşme yaşayarak beni ziyadesiyle tedirgin etti ve hala Climax'a sallamamış olması D Ü Ş Ü N D Ü R Ü C Ü

Murat : Forumsaldaki mücadele ve yalnızlığına bakınca tam olarak şu :
sumer-tilmac_1199707.gif

İmam Kallavi : Nerenin imamı bilmiyorum daha tanışmadık.​

@Adolfhitlemez kimseyi hitmeleyen biri galiba
Asi ve Mavi+ Of Assiyee oof
Bel far niente : Şuut ve top ağlardaa
eXtreme adam ektrem, kaçın olm
ibadeath : Solcu, komünist, ateist, ve Muhalefet fanatiği üyeler tarafından hiç sevilmez. Adamdır !
ilahimorluk+
MoRR Şeddeli morr, yani en mor benim diyor. Eğlenceli ve şakadan anlayan biri.
Plesk Aşırı fanatik biri. Hem fotbolda hem siyasette. Sabırsın adamlardan para alıyor
T : Değişik. Millete sataşıp duruyor. Muratla olan tartışmasında, bşr anda nasıl çark ettiğine şahit oldum
İmam Kallavi : Sidikli sülo. Esprili, fakat bazen haddi aşıyor. Duracağı yeri ve sınırını bazen bilmiyor. Allah onu da T O P etsin asffdafg

Fener1907: Sessiz kahraman, sinsi olduguda soylenebilir. Yıllardır gözlem yapıyor ben onu seviyorum..

Grds: Bu benden hatrı sayilir bir arkadas. Çok severim kendisini..

Marla: Sanırım alkolik, tatlı görünüyor. Renk tonu cirkin ve sevebilirim..

Mastor: Ne diyebilirim ki :) Eşşek sıpası diyip yanaklarini sıkasım geliyor. Cok severim..

Nevra: Hic tanimiyorum arada oyunda denk geliyoruz. Hos bir bayan sevilesi..

Shinigami: Tuhaf buluyorum :/ Cok tuhaf karar veremedim..

Siyahbeyaz: Kasvet uyandırıyor içimde renginden sanırım. Sakin kendi halinde biri..

Xasthur : Hmm. Çok degerlidir ve saygı duyuyorum kendisine. Severim..

İmam Kallavi : Aslinda cok tatli bir adam. Sevip sevmeme konusunu değerlendireceğim..

Emre -- 8 sene olmuş tanışalı. Uzun zamandır konuşmuyoruz, nerelerde, ne yapıyor acaba. Kendisini çok seviyorum, güzel bir duruşu var.

Heimlich Manevrası -- Biraz sohbet etme imkanımız olmuştu aylar önce ya da yıl olmuştur hatırlamıyorum. Fakat o kısa sohbette ne kadar özel bir kalbi ve beyni olduğunu anladım. Bence hepinizin sohbet etmesi gerekiyor. Size çok şey katacağından eminim.

Hiç Düşünce -- Tanımıyorum, ben sürekli gidip geldiğim için nick değiştirmiştir belki. ^-^

Livornesi -- O da aynı şekilde, tanımıyorum maalesef.

Marla -- Kedimin adı da Marla, o yüzden kendisine karşı çok iyimserim. Bir arkadaş alkolik demiş, iyice iyimser oldum ondan sonra. Çok ayrıntılı tanımıyorum ama, buralarda görmek güzel.

Miyase -- Tanımıyorum maalesef, ya herkes nick değiştirdi, ya da ben çok uzun zamandır yokum.

Nef' -- Yorumlarını beğeniyorum, yazdıklarını okumak eğlenceli. Umarım daha çok yazmaya devam eder..

Paradise -- Yıllardır görmüyorum, tertemiz kalpli bir arkadaşımdı. Umarım iyidir, evleniyordu en son. Umarım evlenmemiştir. 30'dan önce evlilik olmaz, biraz kendinize vakit ayırın..

Raven ve Sade -- Tanımıyorum maalesef kendilerini.

kızlar güzel işte
saplar ilgi alanıma girmiyor

@Asi ve Mavi : Kendisine bir yer edinmek amacıyla, kendi düşüncelerinden ve fikirlerinden bile vazgeçebilecek birisi gibi duruyor.
Grds : Görmedim, duymadım, bilmiyorum.
Heimlich Manevrası : Çoğu kez nickine denk geldiğim ama hakkında fikir sahibi olamadığım üyelerden.
Larien : Yapıcı bir hanımefendi kendisi. İçinden nasıl geçerse öyle hareket etmeyi seviyor. Yaklaşım tarzını beğeniyorum.
Lifee : Görmedim, duymadım, bilmiyorum.
MoRR : Forum oyunlarında ün kazanmış forum-can. Bir de Restful'un kardeşi gibi bir şey okumuştum sanırım. Admin kontenjanından ;)
Murat : O'nun hakkında söyleyebileceklerimin hepsini forumun belirli köşelerinde ifade ettim. Çoğu silindi, çoğu da hala duruyor. Temcit pilavı gibi çıkartıp çıkartıp konuyu aynı yere getirmenin anlamı yok.
RafueL : İlk defa gördüm.
Richard Feynman : İlk defa gördüm.
yolcu : Bir dönemler aktifti. Turuncuya boyanan bir çok üye gibi, ortalardan kayboldu. Kendi halinde olduğunu düşünmekteyim.

Adem : İmlası ve yazım yeteneği güzel biri.
Alper : İşe odaklı, sabırlı.
Che : Tanımıyorum
Dilâsâ+ : Vefalı, değerli dostum; sabır ehli, emektar, anlam insanı.
EfRaSiYaB+ : Güzel fotoğraf çeken, olgun bir insan.
Favela+ : Ciddiyeti seven ölçülü bir insan. Lefty : Değerli bir yürek. Hümanist ve yapıcı. İyi ki tanıdım dediklerimden.
Mezarkabul+ : Emektar, gördüğüme sevindiğim meslektaşım.
Regex+ : Yılların tanışıklığı ile sevip saygı duyduğum bilgi insanı, değerli kardeşim.

Son düzenleme:
Başak Hoş bı kız Havayıdişleyenadam Dişlemeyı sevıyor dişlerım dışlerım al yanaktan dışlerım sarkısı ona gelsın
Hilal bır arşivi var herkes bakınca ben de baktım şarkılarını paylaşiyor orda
No Pasaran durup durup zam haberı paylaşip moral çökertıyor
Nyctophilia tanımlayamadım arada oyunlarda felan goruyorum
Ramos evet heryerde
RuYa tanıyamadım kendını Nick mı değişti acaba
Zeytin severım
İmam Kallavi boş zamanlarında davulculuk yapıyor Cübbelı hoca efendı hz aşiği her sohbetıne gıder dızının dıbınden ayrılmaz benı de çağiriyor hocaya el ense cekecek samımıyetten
İstanbuL minnoş sevımlı ponçik hanımcık bır kız severım

Başak Aşırılıktan hoşlanmam ama ona yakışıyor. Kendini sevdirebilen biri.

blackheart Düşünce biçimini sevdim, ilgimi çekti. Daha gerçekçi. Olaylara kendini kandırmadan bakan insanları severim.

Coolumsu fazla söze gerek yok. Alem görüyor. Shjkshjk

Fernweh Size rastlamadım henüz.

feveran Bence de evlenme yaşın gelmiş.
Bir konuda okumuştum:)

La'edri Arkadaşlarıyla olan diyaloglarını okumak keyifli.

NitCh Sentezleri gayet yerli yerinde.

Psinoza Sanırım bir şarkı diyaloğumuz oldu. Yanlış da olabilirim, :D
Az öz yazanlardan.

Stockholm Sendromu Bence güzel gıybet yaptık:)

Zeytin külçe altınım o benim.:**

Son düzenleme:
ilahimorluk → Gıral kardeşim, özledim kendisini en kısa zaman da ekibi toplamak lazım...
MoRR → Sanırım tanışma fırsatım olmadı.
PRoFessoR → Vay bee, uzun bir aradan sonra tekrar muhabbet etmek nasip oldu. Bu arada ilk muhabbet ettiğimizde ikmizde de whatsapp yoktu. dikkatimi çekti.
Puding → Tanışmadığım bir arkadaş daha, yine bekleriz..
X → Kendisi ile ufak bir tanışmamız oldu. O da eski forumculardan. Umarım bir ara özelden tanışırız.
ZiFiR → Allah'ın dertli kulu, Bir gün acaba çay keyfi ile para,evren, uzaylılar ve yapay zeka üzerine uzun uzun bir sohbetimiz olacak mı diye hayal kurduğum kardeşim, Ahmedim...:)
Çavla n → Forumda sevdiğimiz, ağır başlı, merakla takip ettiğimiz bir arkadaş.

Anna Karenina - Sevimli,içli
Cheyenne - Hiçbir fikrim yok
Grifikir - Alıganlığın ve umursamazlığın güzel harmanı, hafif benzeşiyoruz.
ibadeath - Çok ateşli
Larien- Sever ve sayarım
Lefty- duygusal,yapıcı biri
Prodesmotes- hoşlanmaz böyle şeylerden,tam bir oğlak ve severim diyeyim sadece,kuru kuru.
Scarlett O'hara- Zeki,oldukça
Shinigami - Neyi merak ettin yine
Zeytin- Güzel insana benziyor.

AsiveMavi+ → Onu seviyorum,çok iyi bir anne ve hamarat bir bayan.
Bardak → kankimm sevilmez mi yaaa.
Emre → Napıyor şuan ?
esekherif → güzel şarkılar dinliyor
feveran → yaşlandın be.
juju → çok tatlı değil mi?
La'edri → elma dersem çık armut dersem çıkma.
Lena → şişkoyum diyor bizi kandıyooor.Ponçik
Shinigami → tam bir iş kadını.
İmam Kallavi → onu anlatmaya kelimeler yetmez,cimri biraz ama napalım sjsxd

Alaz : Forumun sevilen arkadaşlarından, yorumlarını severek okuyorum. Ay : En sevdiklerimden kendisi, her türlü sıkıntı, problem konuştuğum güzel yürekli kadın. Barbara : Sanalda tanıştığım bir numaralı kıymetlim, canımsın. Başak : Forumun olay yeri inceleme ekibi müdürü, gıybet kraliçesi, keyifle takip ediyorum. Enchanting : Forumun gerçek cool'u feveran : Adanalı kardeşim, eğlenceli kişiliği ile forumun neşesi. Psinoza : Çıtır dostum benim, forumda konularını ve yorumlarını keyifle okuduğum canım kardeşim.
@X : Uzun senelerdir nick olarak gördüğüm, son zamanlarda daha çok sohbet ve tanışma imkanı bulduğum kişi. Seviliyor kendisi. yanebu : Yeni nesil bir troll, umarım ban yemez. Keyifle takip ediyorum. Yarmagül : Forumun tartışmasız prensesi. Hem neşeli, hem mizahi, alınganlık yapmayan, kasıntı olmayan nadir kişilerden.

Bardak: bardağını çatlatma :p
Başak: forum maaş bağlamış ellelem forumdaki en üstü en aktif forumlan yaşayan biriolmuş :p
Fernweh: yeni hayranlarımdan
feveran : kendini yazdırmaya profilime girmiş ayy fevo sen az trol deildin zamanında :p
Fındık Kurdu : canım canım canımmmmmmm benim tatlı canım, gel baraber olalım kız sen negüzel şeysin :ppp
Havayıdişleyenadam : ısırgangillerden, ısırmadan edemiyo :p
Noah+Barış ya unuttun ben zalimin oğlu iyice unuttun :p
Ramos: ramos dedim bana senden hayır yok dedim git başkasına aşık ol dedim dinlemiyo aşık aşık çok aşık :ppp
Rigor Mortis : kızlar soruyor comdan tanıyom :pppp ayyyyyyy bizim leylek :p
X: günde beş kez profilime girip namaz kılıyo :pp allah kabul etsin iksciğim :ppp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rigor Mortis : kızlar soruyor comdan tanıyom ppp ayyyyyyy bizim leylek
X: günde beş kez profilime girip namaz kılıyo p allah kabul etsin iksciğim pp

Koptum.

AsiveMavi : Tatlı kız. Çok calısıyor ve değişik insanlarla uğraşıyor çok yormasın kendisini... düşünceli insan :f29:

Başak : Forumun eğlenceli insanlarından. Enerjisi yüksek bazen imreniyorum maasallah diyorum. Bu hayatın hızına nasıl yetişiyor şaşırıyorum. Prensesini sağlık ile kucagına almasını diliyorum. Hayat enerjin hiç tükenmesin : )

diE : Foruma yeni geldi ya da daha önceden bilgisi vardı bilmiyorum ama bayagı cabuk adapte oldu hemen hemen herkesle de iletişimi var gibi. Özel mesaj sistemini en fazla kullanan üyelerden olmaya aday ne zaman online listesine baksam mesaj yazıyor : ) (umarım yanlıs anlamaz bu yazdıgımı elestırı mahiyetinde yazmadım dıkkatımı cektıgı ıcın belırttım ) :)

EFTELYA : Dingin bir ruh hali var, hiç kimseye zararı dokunmayacak insanlardan bence.

Larien : Bu sabah yazdıgı mesajları okudum işle alakalı canı sıkkınmıs sanırım umarım çözülür bu durum bir an önce cunku ben onun neşeli, kıpır kıpır hallerini seviyorum :*

Lupe : Samimiyetinden hiç şüphe duymadıgım biri. Çok kıymetli benim nazarımda <3

Nyctophilia : Hakkında forumda yazılanlardan haric bir bilgim yok aslında. Forumsalda iken nasıldı ve neler yasadı pek bilmiyorum ama yine de ona karsı yapılan olumsuz elestirileri hakettıgını dusunmuyorum. Çünkü tek basına onca zaman forumla ilgilenmek kolay olmasa gerek. Buralarda da cok fazla goremıyorum artık umarım hayatında her sey yolundadır.

Sade : Nedendir bilmiyorum ama onu buradan birinin/birilerinin üzdügünü düşünüyorum. Son zamanlarda pek göremıyorum ya da denk gelemıyoruz. Çok tatlı, kibar biri üzülmesin hiç...

Shinigami : Kesinlikle boş bir insan degil. Çalışmayı, üretmeyi, faydalı olmayı seven idealist biri hissiyatı olusturdu bende. Ayrıca çok çalışkan, işe güce dalıp kendini ihmal etmesin : )

Tupac : Kendisini de sohbetini de severim. Eleştiri yapacagı zaman bunu adabı ile yapan nadir insanlardan. Hep ol buralarda :)

AsiveMavi Nöbeter 1 kişilik
Bahtiyar İçikci 1 kişilik
Emre Satıkçı 1 kişilik
Fernando Fernantist 1 kişilik
Fernweh Tanışmaksız 1 kişilik
Lefty Feylesfik 1 kişilik
Nef' Duru 1 kişilik
Run Hemşehrist 1 kişilik
Yarmagül Tontilo 1 kişilik
Yazgı Yazarist 1 kişilik​

Alper → ilgili bir yönetici arkadasım bazen ters düsürüyoruz ama alısacak bana..
Başak+ → severün<3
BuYuCu → kalbi temiz biri gibi, yanlıs anlasılıyor olabili
Carpediem+ → hımm
Cheyenne → küfüre karsı bir üye kisisi..
feveran+ → küsüz ama en sevdiğim ilk 2'de. lavas hırsızı.. koca mideli..
Mehmet → hic tanımıyorum, neden katılmıyor bize
Raskolnikov+ → en sevdiğim ilk 2'de..sevilcek bi yanı yok gerci siz pek seapmayın
@X → hic bir zaman anlayamayacağım bir kisi..(akıl okuma özelliğim olsa x i okurdum.)
Yazgı → tanımıyore, selam

Geri