Profildeki "Iliski durumu"nu baz alan üye

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bence dikkate alın ve sevgilisi olana yazılmayın rica ediyorum hemcinslerim..

Dul diye değiştiresim geldi.

Bakan var mıymış oraya ya. Ben çoğunu zorunlu diye doldurdum herkesi öyle zannediyordum. Harbiden, yönetim size sesleniyorum şu takımmış, ruh haliymiş ne bileyim ilişki durumuymuş bunlar opsiyonel olsun isteyen doldursun istemeyen doldurmasın.

Katiliyor ve artiyorum yan tarafta surekli olarak cikmasida bana garip geldi... zorunlu kildiniz en azindan merak edip profilime baktiklarinda gorselerdi, yazdigim her yorum sonucunda... kunye gormek sahsen beni rahatsiz etti... ayrica insani yalan soylemeye tesvik ediyorsunuz ben koc burcu bile degilim (: ... bi de her yorumu okudugumda soyle bir profil olusuyor benim kafamda "X kisisi balik burcu ve galatasaraylidir gecen sezonu yatarak gecirdi simdi onunde ki maclara bakiyor... ayrica X subesinde ikametgah ediyor" gibi... ama bunun disinda adi ne bilmiyorum "yeni uye,ozel uye, kursun kalem, pembe japon baligi, tarcinli kek " turunde yazdiginiz seyler cok hosmus...

Bi de butun bunlari cizmeli kedi bakislari ile yaziyorum( yoksa dun gelip bugun utimatom vermis gibi olmak istemem... ozur dileyerek nacizane goruslerim sadece ...

Benim dogru :asd:

"Size Ne tür bir ilişki lazım?" Seçeneğinin eklenmesini arz ederim!

Abaza, gereksiz üyedir. Iliski durumu beni ilgilendirmez. Flört beni paklamaz zaten.

Talihi yok, bahtı kara diye seçeneği olmasını istediğim durum şeysiydi.
Ama hiçbir zaman olmadı.

Knuya gelirsek. Tanımıyorum o kişileri .

Bu forumda dul oldum, daha kimse duldamamıştı, buralar dulluk değildi o zamanlar, baş duldamışlığımı geri almak isterim ama sevmediğim ve foşik olduğuna kanaat getirdiğim yönetim bize ilişki durumu hususunda bi' hi bile demiyor...

Y A Z I K L A R O L S U N .

Geri