Profildeki "Iliski durumu"nu baz alan üye

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bencede kaldırılsın hiç hoş değil :/ olan var olmayan var nye ifşa olalımki :D

koskoca 50 yaşında adamım dul kaldım varmı yazayım şimdi bekarım alayına bakarım

Kiza "Naber" dedim, Senin sevgilin var benden uzak dur dedi.
Ondan sonra anladim kizin forumdaki var olus nedenini.
Biz forumda egleniyorduk oysa...

Jesse James , belki sevgilin olması ihtimalini düşünürken, sevgilinin kıskanç olma ihtimali aklına gelmiş, iyi niyetini düşünmüştür neden olmasın .p sdfghjklş

Gerçek hayatta, sevgilisi olan erkeklerin, sevgilileri tarafından, kızlara tehlike gözüyle bakarak sınırlandırılması diye bir gerçek var.

Notundibi: Bu cümle, hiçbir literatürde geçmez :D

Nerden anladın benimkide yalandı ya . :S

Hiç farketmez gözüme çarpar ise alırım anahtarını.

Kimi ilgilendirirmişş. Var yazınca var mı oluyor. :sırıt:

Dikkatimi çekmiyor hoş yazılanlarda ne derece doğru tartışılır :)

O yüzden en güzeli karmaşık yapmak ne şiş yansın ne kebap.. :D

''Çıkacaksan gel'' diye kategori açalım ya,sevenler kavuşsun :D

Foruma sevgili bulmak için gelenlerin baz aldığı durum.

Pek ilgimi çeken bir konu değil açıkcası.. Fakat birçoğu için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Haftada bir sürekli değişip ne kadar şıpsevdi olduklarını bizlere lanse edenlerde mevcut malesef..

İlişkisi var yaptığım da tebrik üstüne tebrik alıyorum :T: neyi tebrik ettiklerini anlayamıyorum bile,pardon ne içindi diyorum.Söylediklerin de gülümsüyorum,gerekli cevabı veriyorum.
İlişki durum seçeneğin de hemcinslerimden hoşlanıyor filan olsa kazara onu yapsak,adımız bu sefer de lezbiyen çıkar kesin :T:
Çokta şeyy yapmamak lazım canım..

Aslında çok da önemli olmayan durumdur. Nitekim burası sanal alem olduğundan forum kişisi istediği gibi oynayabilir durumuyla. Ki olsa dahi ''amaan burası sanal, kim bilecek ki bi çapkınlık yapar geçerim'' diyebileceği de aşikar bi durumdur (erkekler için anlaşılmasın bu durum sadece. Kızlardan da biliyorum!1!!)
Yani diyorum ki takılmayınız efendim. Fısıltı gazetesi çok işleyen bi mekanizmadır. Çok merak ediyorsanız oraya başvurun :D

İlişki durumuna göre konuşmalarında değiştiği bir durum

İlişkisi yok yazanlara yakınlık göstermesi muhtemeldir böylelerinin.

İlişkim var yapayımda sarkıntılık yapan olmasın :T:

Dul yapanları çok kafa buluyorum onlar durumla güzelce dalga geçmiş aşmış üyeler ;)

Serbest yada eroslu olanlari yapiyorum hos iliskisi var yazdigi zamanda forumun birinde adam yurumeye kalkmisti :D

Geri