PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 631 gün önce görüldü
Az kalmış diyeceğimde asker ocağında olan insana o bir ay nekadar zor gelir yaşayanlardan biri olduğumdan çok iyi anlayabiliyorum , Kazasız belasız dönersin inşallah üstad..
Gene anladığıma göre internette vs girebiliyorsun rahatın yerinde önemli olanda bu zaten orda :)
Hamdolsun Üstad , Hayat mücadelesi vermeye devam ediyoruz ufak tefek sıkıntılar olsada ,
Rabbim dermanınıda veriyo , En yakın süreçte tekrardan görüşmek üzere o vakit iyi bak kendine..

Az kalmış diyeceğimde asker ocağında olan insana o bir ay nekadar zor gelir yaşayanlardan biri olduğumdan çok iyi anlayabiliyorum , Kazasız belasız dönersin inşallah üstad..
Gene anladığıma göre internette vs girebiliyorsun rahatın yerinde önemli olanda bu zaten orda :)
Hamdolsun Üstad , Hayat mücadelesi vermeye devam ediyoruz ufak tefek sıkıntılar olsada ,
Rabbim dermanınıda veriyo , En yakın süreçte tekrardan görüşmek üzere o vakit iyi bak kendine..

Üstadım rahatım yerinde zamanı pekte problem etmiyorum. Benim gibi niceleri geldi geçti buralardan benden sonrada gelip geçicek.Sıkıntılarını biran önce çözmen dileklerimle görüşürüz azizim.

Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni yoksulları doyuramamak değil, zenginleri doyuramamaktır.

Hayatın Getirdiği Herşeye...
Hayatında Yer Vermek Zorundasın...
İster Acısıyla Gelsin,
İster Tatlısıyla...
Kapımızı Çaldığında Müsait Değiliz Deme Gibi Bir Şansımız Yok...

Ben çukurun dibinde karanlıklar içinde çaresizliği yaşarken yıldızların parlaklığını görmek ve o parlaklığa ulaşamamak çok acı verici çok kötü ve çok üzücü tıpkı öldükten sonra başka insanların yaşaması gibi...çaresizlik...

Kıskanıyorsunuz. Elele tutuşan, banklarda öpüşen, göz göze bakan o sevgilileri görünce. Ve kıskanıyorsunuz, profil resminde beraber yemek yiyen, beraber bişiler yapan sevgilileri görünce. Hemde çok kıskanıyorsunuz. Ama Biz Utanıyoruz ! Utanıyoruz be amca. Senin değil bu hepimizin ayıbı..

wLVvV1.jpg

Kn8dDR.jpg

Vapurların kanatlı askerlerine selam olsun,
bozuk paralar feda olsun taş simitçisine,
iskeledeki peçeteci teyze,
sevap olsun tüm duaların.

Topraga dönüp hic mi olacaginizi düsünuyorsunuz.o halde hic yasamiyorsunuz.topraga dönmek asıl varligina kavusmaktir.herkesin derdi sıkıntısı vardir.var mi öyle hemen pes etmk.cennet kolay kazanilmiyor ki bu hayat basit olsun

e70rP5.jpg

Tüm birikmişlerini sırtına yükle ve kaç oralardan.bırak kızgınlıklarının,kırgınlıklarının posası boğazında kalsın.çözüm insanlar değil.bir tebessüm veren bin keşke yüklüyor sırtına.kaç ki yükünü dökecek bir çöplük bulasın

Şu zamanda insanların arkadaşlığı,
Hazır gıda ürünlerine benziyor.

Tadı ve tuzu yerinde ama,
DOĞALLIKTAN eser yok...

Nerde olursan ol bir çocukluk saflığında kal, sineye çek, sığın kendi içine. Kızma, kükreme, ses etme, ürkütme içindeki insanı.
Sessizlik elzemdir, bırak böyle kal. Yağmurun sesini dinle, sessiz gözyaşları dök, götür uzaklara kendini...
Her kargaşadan uzaklara, tüm gürültülerden uzaklara, sessiz adımlarla, kimseye görünmeden.

Tadinizmi yok bir hastayi ziyaret edin tadinizmi yok mezarliklara gidin tadinizmi yok bir gun ac kalin yada disarda yatin tadinizmi yok en sevdigini bugun kaybetmis gibi davranin tadinizda tuzunuzda yerine gelir o zaman.

insanlar aya benzerler kimseye göstermedikleri ikinci bir yüzleri mutlaka vardır

Dünyadaki yalancı peygamberleri yetiştirmek ve beslemek için en iyi gübre, işte bu bilmeden inanmak için çırpınan kalabalıktır.
Sabahattin Ali

çoktan gitmiş bir trene bilet aldım...rayları seyretmek boynumun borcu...

Özgür Dojeh
603590_734402146590236_1497856597_n.jpg

Ben hiç sarılamadım babama... Küçükken korktum, büyüdüm uzaklaştık her bir bireyinden ailemizin... Aynı eve tutsak cansız ruhlar kaldı içimizde.. Hayat görmezden geliyor bizi.. Gökyüzüne dönüp, kuşlara mı el sallamalı şimdi ?

Yokluğu hissedilmeyenin varlığı da rahatsız etmiyor,
sevgisi sevindirmeyenin nefreti de üzmüyor adamı.

"Bu nasıl bir dünya hikayesi zor;
Makâni bir satıh zamanı vehim.

Bütün bir kainat muşamba dekor
Bütün bir insanlık yalana teslim"

"N.Fazıl Kısakürek"

Geleceğim bekle dedi
Ben beklemedim o da gelmedi
ölüm gibi birşeydi
Ama kimse ölmedi

Nerde olursan ol bir çocukluk saflığında kal, sineye çek, sığın kendi içine. Kızma, kükreme, ses etme, ürkütme içindeki insanı.
Sessizlik elzemdir, bırak böyle kal. Yağmurun sesini dinle, sessiz gözyaşları dök, götür uzaklara kendini...
Her kargaşadan uzaklara, tüm gürültülerden uzaklara, sessiz adımlarla, kimseye görünmeden.

Geri