PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 631 gün önce görüldü
İçki meselesi bu,diye düşündüm kendime bir içki alırken.
Eğer beraber birşeyler olmuşsa,unutmak için içersin,iyi birşeyler olmuşsa kutlamak için içersin ve hiçbir şeyler olmamışsa olması için içersin.

C.B.

Sönüp giden hayatlardan mı ders almalı insan yada kurumuş saksı çiçekleri daha mı ilgi çekicidir

Sönüp giden hayatlardan mı ders almalı insan yada kurumuş saksı çiçekleri daha mı ilgi çekicidir

insan basına hıcbırsey gelmeden ders alamaz o anı yasamalı bence.kurumus saksı cıceklerı her ınsanın ılgısını cekmıstır seyretmesını cok ıyı bılıyoruz ne yazıkkı:)

Mükemmel bir hayatım olmayabilir ama hersey için Allaha şükredıyorum.

Lamba cininin"dile benden ne dilersen"cumlesine"canının saglıgı"cevabını verebılecek mahcup adamların hatırı ıcın donuyor dunya.

Ben sunu ogrendım sız sız olun sızın ıcın aglayan bırını asla bırakmayın.

JlpsPE3.gif

Birşey Var Aramızda - Nahit Ulvi Akgün

Birşey var aramızda
Senin bakışlarından belli
Benim yanan yüzümden
Dalıveriyoruz arada bir
İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz belki
Gülüşerek başlıyoruz söze
Birşey var aramızda
Onu buldukça kaybediyoruz isteyerek
Fakat ne kadar saklasak nafile
Birşey var aramızda
Senin gözlerin ışıldıyor
Benimse dilimin ucunda

Sevgi nedir sence? Sevgi bir insanin yüzüne bakip O'nu güldürmek mi? Aglayan gözlerinin yaslarini silmek mi? Basini omzuna dayayip onun hos bakisini izlemek mi? Ya da O'nu sevindirmek mi? Ya da onun sevinmesi mi? Sevmek nedir biliyor musun? Sevmek sevdigin aglarken O'nu güldürebilmek hiç pes etmeksizin sevdigini belli etmek görmese bile sevmese bile pes etmemektir." Ya da "sevgi" seviyeli bir sekilde paylasmaktir....

Fatihim Muradım bıraz once resmınızı gordum tesadufen yıne yaram desıldı ulan.fatıhım dostum senı goz gore gore kaybettık bu yuzden kendımı asla affetmıyorum sana can borcumu bıle odeyemedım gıttın lan.muradım dostum kardesı guzel kalplı ınsan senınde son gununde yanında olamadıkya ona yanarım ananın bıze sarılarak evlatlarım dıye feryat etmesı hala kulaklarımda kardesım.umurım ıkınızde ıyısınızdırer yada gec bende gelıcem yanınıza..

Küçücük bir gün daha bitti.
Ben en az üç koca yıl özledim seni..

Barışı korumak için savaşmak, bekareti korumak için sevişmek gibidir..

Geri