PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 632 gün önce görüldü
Henüz anne olmayanların, herhangi bir sebeple anne olamayanların, bebeğini hala karnında taşıyanların, bebeğini kucağında taşıyanların, bebeğinin ilk adımlarına yeni şahit olanların, eşek kadar çocuklara annelik yapanların, evladı uzakta olanların, türk erkeğinin kahrina katlanan annelerin, kaderinde evlat acısını tatmış olan annelerin, bugün aramızda olmayan saygı değer ruhu şad olsun dediğimiz annelerin,ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN. Cennet ayaklarınızın altında olsun

İnsanın vazifesi Allah'ın ona yüklediği misyonun farkına varıp yaşamasıdır.

etkileyici-sozler.jpga5f4e7f9493158c26edb7c6a8d0ab8d0.jpg

968931_10151581188614749_452493418_n.jpg

geçmişin geçmiş olması için resetlenmek gerek...kalbin durması gerek.... beynin ölmesi gerek.....

Güvenebileceğiniz ve sırtınızı dayayabileceğiniz sadece bir kişi vardır.
Bu kişi annenizin kocasıdır ve çok ‘baba’ bir adamdır.”

- Cemal Süreya

Senin yeşil gözlerini ay gibi parlayan yuzunu ruyamda gördüm bebişim.

İnsan neyin içine tutsak olmussa,ondan kurtulmak adına kendine yalan soyler. Suçlu suçlulugunu bertaraf edip kendine teselli vermek adına,haksız haksızlıgını bertaraf etmek adına,insanlar kendine yalan söyleyebilir ama kendini kandıramaz.

İnsan ögrendikce cok seyi bılmedıgının farkına varıyor.Ögrenmeyen insan herseyı bıldıgını sanıyor.

PRoFessoR

[YOUTUBE]kLAjQgZOqa8[/YOUTUBE]

Sanki Elimi Hiç Bırakmamışsın Gibi
Yokluğunda Kendi Kendime İnandım, Dayandım.​
Sanki Kötü Sonlu Hiç Hikâye Yokmuş Gibi​
Sonumuzun İyi Biteceğini Varsaydım, Yalandı.​
Havalar Da Soğuk Gidiyor​
Bu Aralar Üşürsün Sen Bilirim.​
Aman Dikkat Et, Aklına Yazları Getir.​
Ne Olur Ara Sıra Haberdar Et​
Pencerelerde Bekletme​
Hayatına Elbet Biri Girecek​
Mutlu Ol Onu İhmal Etme.​
Acımasızsın İsyankârsın​
Vefasızsın Riyakârsın​
Hem Günahsız Hem Günahkârsın​
Hayat Gibi..​

Aşk bir şekilde insanı bulur,önemli olan onun sevgiye donusebılmesıdır.Bunun için tüm yüreğimizle özenerek bu sevgiyi yaratmamız gerek.

" Benim sana verebileceğim çok şey yok aslında. Çay var içersen,ben var seversen,yol var gidersen." demiş Aşık Veysel..

Çoğumuz için klasik insan tanımının dısına cıkabılmek imkansızdır.Sır,dedikodunun temel mazemesıdir ve dedikodu klasik insan için yasamsaldır. Sırlardan beslenen dedikodu kadın merakının tetıklerıdıgı kotu bır alıskanlık olarak bılınmesıne ragmen,erkeklerde en az kadınlar kadar dedıkodu yapar. Birde itiraf vardır oda anlık merak heyecan uyandırır bu yuzden dedikodu kadar yasamsal degıldır klasık insan için..

İnsan ara vermeden en fazla yirmi saniye gülebilen ve yine ara vermeden saatlerce ağlayabilen bir hayvandır. Doğduğumuzda ilk yaptığımız işin ağlamak olmasının bir anlamı olmalı. ‘Oku’ diye başlar Kuran ve ‘Önce kelime vardı’ diye başlar Yuhanna’ya göre İncil. Eğer bir ahir zaman peygamberi olsaydım ve yeni bir din yaymak için kullansaydım sözükleri ‘ağla’ diye başlardım. Ağla.. Ağla çünkü ağlamadan anlayamazsın.

Ali Lidar​

247691_10151630893853566_1460229727_n.jpg

insanoglu yana yana . . git gide yaklasir sona. . nasil olsa bir gun gider. . zengin fakir ayni yola . iNSANLIK.

Geri