PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 632 gün önce görüldü
Bir garip bilmece
Kimi soru sorar kimi cevap arar
Garip bilmece
Kimi barış yapar kimi savaş arar
Bir garip bilmece
Kimi hayal kurar kimileri yıkar
Garip bilmece
Kimi yola çıkar kimi yoldan çıkar !

Her ne kadar kendini bilmeyen bazı agızlardan Madrid çıksada, milliyetçi yürekler GALATASARAY diye haykıracak bu gece..

Kazanınca sevincimiz kaybedince desteğimiz artacaktır.En kötü gün bugünse bugün daha yüksek sesle GALATASARAY!..

Sana gönül koyacak kadar büyük gönlümüz yok.
Canın sagolsun GALATASARAY!..

Gunumuz aşklarıda çinliler gibi olmus.Uzaktan bakınc hepsi aynı,yakından bakınca hepsi birbirinden farklı.

Televizyonda insanlar hakkında bilgi edinirsin.Süper marketlerde insanlar hakkında bilgi edinirsin.Listeyi uzatmak mümkün.Edindiğin bilgi hep aynı bilgi.Elden ne gelir?Kıçını kolla ve bardağı doldur.İnsanları mutlu görmek benide mutlu eder.Ama nerede o mutlu insanlar?Ben göremiyorum?
Charles Bukowski
"Kaptan yemeğe çıktı ve tayfalar gemiyi ele geçirdi"Kitabından.

551356_528427423869695_759729391_n.jpg

526846_349077158535941_1341019988_n.jpg

Çöp biriktirmekle, para biriktirmek arasında hiçbir fark yok, çöpler çöp olmadan evvel kendilerince bir para değerleri vardı, para değerleri gitti, anı değerleri kaldı. Çöp de para da kokuyor, kokuşturuyor. Para çöpün ham maddesi. Hayatımızdaki her şey para olmadan önce, hiç televizyonlarda borsa haberlerinden önce evinden çöp çıkan insan haberleri çıkıyor muydu? Para eşittir çöp, çöp eşittir para yani.

Bugun kendimi nasılmı hıssedıyorum?Partka düşü dizini kanatmıs,annesini arayan ama bulamayıp aglayan cocuk gibi.

Verdiğin söz;sonradan sırtında kambur oluyorsa,bastan adam olacaksın vermeyeceksin o sözü.

‘‘Eğer birini seviyorsan, seni kırdığı anı asla unutamazsın.’’

The Lucky One

Akıl dile düşmüş veren verene aşk dile düşmüş seven sevene sevgi yere düşmüş ezen ezene dostluk yola düşmüş giden gidene

"10 liralık kitabı pahalı diye almayıp, 50 liraya fal baktıranların ülkesi Türkiye'dir."

Geri