PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 630 gün önce görüldü
bitmez abim aynı şey bendede var :)

hayırlısı olsun kardesım.
Tam son noktayı koydum dıyorum bıktım derken ıcımdekı sesı dınleyıp yıne yonelıyorum bır taraflara:)
ama herseye ragmen bırseyler ogrenmek cok guzel.
En cok neyı ıstıyorum bılıyormusun.ınsallah ılerıde bır gun bu bılgılerımı ve meslekı tecrubemı bırılerıne aktarırırım.bunun ıcın elımden gelenı yapıcam.

Kimse kimseyi eşit sevemez .kimi ömrünün yettiği kadar kimi gönlünün yettiği kadar.

İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz.

Her kaybetmenin sonunda sürekli kaderimize küseriz,ve cogu zaman kendı kendımıze bula hal geldıgımız ıcın degıl Allahın bole ıstedıgını dusunur dururuz.

Özgürlük Bildirgesi

"Kölelere asla özgür olacakları kadar ödeme yapmazlar.Hayatta kalmalarına yetecek kadar verirler ki çalışmaya devam etsinler..."

Haksızlıga ugradıgını hissederek,yapabileceği şeyleride yapamayıp,iyice hayattan nefret etmenin tek sebebi pes etmektir.

İş çıkışıydı akın akın insan çıkıyordu metrodan.Karıncalar gibiydiler,yüzleri yoktu çıldırmışlardı üstüme geliyorlardı ve gergindiler.

534973_413473755414010_1985135139_n.jpg

[YOUTUBE]lC4U8_kqLBk[/YOUTUBE]

:cici:

Göz yummak gözlerimin elinde degildi dizlerim kanarken,ellerimi nasıra bağlamıştım onurum olsun diye..Ayaklarım beni affet..Sokak felsefesinda acıyı öldüren kaldırım taşlarının hepsinin başucuna bir terazi koydum.Denge bendeydi adalet klozet kapağına dönüşmüsken...

Dünyadak ki en tehlikeli şey korku!Korkudan adam öldürülür!Bılinmeyenden tahmin edilemeyenden korkar insan!Etrafa iyi bakarsanız cevaplar önünüzde,birinin elinde belkide gözlerindedir!Bulabiliyorsanız bulun sizin bulamayacagınız birşeyse sorun!Olucaklardan korkmak yerine olması ya da olmamasını sağlayın ve ne yaparsanız yapın gerceklerden kaçmayın.....

Kadınlar yalnız uyuyor,erkekler yalnız uyanıyorlar.Sabahları başka taksilerle,başka otobuslerle seyahat ediyorlar.Birbirlerinin gözlerini bulmıyorlar.Ve hepsi sirke satan suratlarıyla sabahı akşam yapıyorlar.Sonra hıcbırsey yapmayıp uyuyoyorlar.Yine yalnız...

Bir hüzün ki sorma hüzün kuşun kanadında hüzün bir çocuğun küçücük yüreğinde hüzün umut olmuş aslanın ağzında..

[YOUTUBE]dmfZPfsvRro[/YOUTUBE]

sevgi yüreklidir düşmana siperdir. sevgi bazen munzur gibi dicle gibi isyankar. bazende frat gibi derinden, cefalı ve sakindir. sevgi yücedir bazen alinin kılıcı gibi keskin, yüreği kadar büyüktür. sevgi haykırmaktır. sevgi göz yaşıdır, sevdalanmaktır. ölümü dize getirmektir katledenler ülkesinde.umuda sevdalanmaktır sevgi.

"yasamımız boyunca beş kurşsuz sürünüp,bir gün yine beş kuruşsuz geberip gidiyorduk.hayat,insanı yıpratan bir oyundu.sabah uyanıp ayağa kalkabilmek bile bir tür başsarı sayılmalıydı bu hayat koşullarında."

Bazen tam kendinle ilgili bir karar verecek olursun. Karşı taraf tan bi tepki senin tüm duygu ve düşüncelerini altüst etmeye yeter. Aslında çokmu fazla önemsiyoruz hayatımızdaki insanları.

Geri