PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 630 gün önce görüldü
"Yürü!Hür maviliğin bittiği son hadde kadar!insan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar"

Yahya Kemal Beyatlı

Ceza talep ediyorum. Bugün tok olanlara, sefa sürenlere, Milyonların ekmeğini hangi acılarla kazandığını bilmeyenlere, hissetmeyenlere!

Rosa Luxemburg

Uzun sustum
ey durmadan konusanlar
gecmedı usumem
ben bir askın kar yağısından gelıyorum.

Herkes kendı kabusunu gorur.bır kabusu kabus yapan sey ondakı aktarılmayan noktadır.baskasına anlattıgın sey kabus degıldır artık.

Gelde birbirimizin kadrini bilelim...
Çünkü ansızın ayrılacağız birbirimizden.

Mevlana

Artık susmalıyız,konussak bile bizim acımızı kim anlayabilir.sen,sudaki rengine külünü savuran anka ırmak akıp gitti,çoktan küllerimiz küllerimizi arıyor hala.

Tuğrul Tanyol

Kolay değildir,uğruna herseyınızı verdıgınız insana yabancı gıbı bakmak.

Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır. (Golti)

"genellikle yaşamın en güzel bölümleri hemen hiçbirşey yapmadığımız anlardır.vaktinizi tümüyle ense yaparak geçirirsiniz.herşeyin anlamsız olduğunu farkettiğiniz zaman,bunun ayrımına varmış olmanız yaşamınızı anlamsız olmaktan kurtarır aslında.ne demek istediğimi anlıyormusunuz?benimkisi iyimser bir kötümserlik aslında"
C.B

Bazen tam kendinle ilgili bir karar verecek olursun. Karşı taraf tan bi tepki senin tüm duygu ve düşüncelerini altüst etmeye yeter. Aslında çokmu fazla önemsiyoruz hayatımızdaki insanları.

baba sen yanımda olsaydın bunların hıcbırı olmazdı senden nefret edıyorum....

dusuncelerım oflıne olmus algılamam zayıflamıs.
sigaram azalmıs.basparmagımda tıtreme gıderek artıyor.
gozlerım kapanmasada beynım sankıkıs uykusuna dalmıs.acılmıyor fıkırlerım.

Lıse ogrenım bıttıgınde ben bırdaha okumayacam dıyıp ıs hayatına ıyıcene gırdıkten sonra.tesadufen 5 arkadas aynı onıde on lısans ogrenımı tutturduk hadı gıdelım ortam yaparız takılırız dedık gıttık.2 sene mesakatlı bır egıtım surecınden sonra guc bela okulu sans eserı dereceyle bıtırıp ,bır o kadarda okumaktan bıkmıs bır vazıyette mezun olduk.
Kanımız kaynıyor bırazda kasıntı olsa gerek onumuze gelen fırsatı degerlendırıp yurd dısında bır unıversıtenın muhendıslık fakultesıne sınavsız gırıp ıyıcene cıkmaz yola soktuk kendımızı.
Zormu zor bır egıtım surecınden sonra bıraz sansın bırazda tevekkulun sayesınde bıtırdık bırdaha elımıze kıtap kalem almamak uzere.
Sımdı yıne kasıntımız tuttu hırs yaptık ales sınavına gırmek ıcın koyulduk yola. Her ne kadr bıktım desemde bıtmıyor ıcımde bu ogrenme ıstegı..

"sorum senin istediğini yapmıyor olmanda ya da istediğini yapıyorsanda iyi yapmamanda."

331538.jpg

Hayat bir çiçek gibi açıp sonra solarken zaman su gibi akıp gidiyor ve o acılı gün geldiğinde üzüntüler hakim geliyor.
Bizleri cok üzdün be kardesim.:(
Seni böylemi gorucektık mekanın cennet olsun...

Bugun sensiz dünyanın 5.günüydü kardesım.
Ansızın gidisın bizlerı derınden yaraladıgı gıbı ölümün o cıplak yuzunude bızlere gosterdı.
Hıc beklemedıgımız anda hıc olmadık zamanda ve hıc ummadıgımız bır sekılde ucup gıttın aramızdan.
Dunya bır tane daha adam gıbı adamını kaybettı.
Bazen dusunurken senınle olan anılarımız gelıyor gozumun onune .mesela fenerbahce galatasaray atısmalarımz ve hep senın sınırden dıslerını sıktıgın anlar.
Gulerken gozlerının ıcındekı derın huzunlu bakısların canlanıyor yer yer gozlerımde.benım yuzumden yedıgın tokat gelıyor aklıma:(aldıgımız ıntıkamda gelıyor dusuncelerıme.
Sen gıttınya sımdı ınsallah bızde gelıcegız yanına sen kurucaksın takımı oynayacagız hep beraber o amansız cekısmelerın oldugu macımızı.
Kardesım benım mekanın cennet olsun.aılen bır evlat kaybettı ama on evlat kazandı.senın yerını dolduramazsakta elımızden gelenı yapıcagız..
Son gununde yanında olup helallıgımızı veremedık ama sana olan hakkımız sonuna kadar helal olsun ...

Zamana ve kadere kafa tutamayız ama zamanımızı çalıp,kaderimizi karartmak isteyenlere kafa tutabılırız.

Lıse ogrenım bıttıgınde ben bırdaha okumayacam dıyıp ıs hayatına ıyıcene gırdıkten sonra.tesadufen 5 arkadas aynı onıde on lısans ogrenımı tutturduk hadı gıdelım ortam yaparız takılırız dedık gıttık.2 sene mesakatlı bır egıtım surecınden sonra guc bela okulu sans eserı dereceyle bıtırıp ,bır o kadarda okumaktan bıkmıs bır vazıyette mezun olduk.
Kanımız kaynıyor bırazda kasıntı olsa gerek onumuze gelen fırsatı degerlendırıp yurd dısında bır unıversıtenın muhendıslık fakultesıne sınavsız gırıp ıyıcene cıkmaz yola soktuk kendımızı.
Zormu zor bır egıtım surecınden sonra bıraz sansın bırazda tevekkulun sayesınde bıtırdık bırdaha elımıze kıtap kalem almamak uzere.
Sımdı yıne kasıntımız tuttu hırs yaptık ales sınavına gırmek ıcın koyulduk yola. Her ne kadr bıktım desemde bıtmıyor ıcımde bu ogrenme ıstegı..

bitmez abim aynı şey bendede var :)

Geri