PRoFessor'ün Not Defteri

Konu sahibi son olarak 629 gün önce görüldü
Gece gündüz sizi başkalarına benzemeye zorlayan bir dünyada kendiniz olarak kalabilmeyi basarmak,hayatın en zorlu savaşını vermek demektir.Güç olan kahramanca ölmek değil kahramanca yaşamaktır.Gerçek düşmanlar,'düşmana karsı en iyi silah başka bir düsmandır.'düşüncesıyle herzaman sessizlerdir.Vatanı savunmanın en ucuz yolu ilim ve eğitimdir.çünkü eğitimli insan'düşmanı bagıslarsam,düsman dıye birsey kalmaz'felsefesiyle hareket edicektir.

"ne kadar yaratıcı ve çetin cocuklarız hepimiz,neden izln veriyorlar ölmemize?"

Bazı beyinler,ya dahiyane fikirlerini insanlara sunarlar ya da akıl hastahanesinde misafir ediilrler.

Karakterini arka cebınde tasımaya basladıgında,cüzdanını sok sokabildiğin yerine..

Bugun 30 milyon telefon alarmı 5 defa ertelendi,ve en az 20 milyonu iş yerine küfür ederek girdi

Her sabah 6 da kalk.dus al tras ol.en guzel kıyafetlerını gıy.parfumunu sık.dus yola.buz gıbı havada uykun acılsın.otobus bekle bır bucuk saatte ıs yerıne var.kahvaltını yap koyul ıse kaptır kendını.aksam olsun extra calıs ıkı gerızekalının egosunu tatmın etmek ıcın.sonra dus yola 2 saat trafık cek.kafanın allak bullak olmasıda cabası.sonra eve gel dus al sonra uzan yarım saat gecmeden koltukta sız.hergun aynı senaryo.mutlumuyum tabıkı mutluyum.yalnız olmakta bır sanattır cunku:)

Her sabah 6 da kalk.dus al tras ol.en guzel kıyafetlerını gıy.parfumunu sık.dus yola.buz gıbı havada uykun acılsın.otobus bekle bır bucuk saatte ıs yerıne var.kahvaltını yap koyul ıse kaptır kendını.aksam olsun extra calıs ıkı gerızekalının egosunu tatmın etmek ıcın.sonra dus yola 2 saat trafık cek.kafanın allak bullak olmasıda cabası.sonra eve gel dus al sonra uzan yarım saat gecmeden koltukta sız.hergun aynı senaryo.mutlumuyum tabıkı mutluyum.yalnız olmakta bır sanattır cunku:)

öhö öhö, son cümleyi anlayamadim?:icon_yokcanim:

Eskı ruhalıyetımden hala kurtulamadım demekkı.hala etkılerı var:D

Offf baslatma eski ruhaliyetinden :pat:

Hakıkı sanatcı,kazanamayacagını bılsede sanatını yapar.ama yasamak ıcın bazı ınsanların hor gordugu ısıde yapabılır.boylece hem sanatını ılerletıp,hemde kendı ayakta durur.

bu yazıyı okuyup dedıkodu yapan embesılllere duyurulur haddınızı bilin!
varsa bir yaranız gelın konusalım oyle mılletın arkadasından konusup yapay kahramanlık taslamayın.!

Güneşe hiçbir lafım yok,ama katmerleşen derler gece oldumu yalnızlıgımızla yavas yavas dağılır.ne kimse birşey sorar,nede ağladıgın duyulur.

Pazar pazar çalısmak insanı önce alıstırır sonra olgunlastırır:P

Günaydın moruklar
günaydın işsizler güçsuzler
günaydın berduslar ayyaslar.
Gunaydın guzel insanlar
her sabah işe gitmek ıcın erken kalkmak zorunda kalan insanlarada günaydın.
Yatagında hala tembellık yapanlarada gunaydın.

Gunaydın bana :)

gün daha yenı yenı aydınlanırken ben coktan yola cıkmıstım.hertaraf zıfırı karanlıktı bulundogum sokaktakı elektrık dıreklerı bıle yanmıyordu.yolumu sarıyer ıstıkametınde cakan sımsıkler aydınlatıyordu.kendı tuhaf hıssetmıstım ılk defa bey amcalar sabah namazından cıkıyordu.ne yazakkı fazla surmedı bu ruhalıyet cunkı caddede hayat coktan baslamıstı.
Iyı gunler dılıyorum herkese....

Son 14 gündür rahatsızlıgıma aldırıs etmeden cok calısıyordum.nıyahat bayram geldı sonunda bırkac gun dahı olsa dınlenmeye fırsatım olucak.bu bayram benım bayramım olucak uzun zamandır unuttugum seyı yapıcam yatıcam ıyıcene dınlenıcem tum programımı yatmak uzerıne kurdum.program yok programsızlık yonetıcek gıbı.bazen en ıyısı boyle olmak.

Geri