Prezervatifi deldim hamile kalmış olabilir miyim?

E
  • Kullanıcı Erin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Kadın isterse seytan solda sıfır kalıyor balim. :honk:
Aynen yaa..:D Ama biz meleğiz bizde bu tür şeytanlık yoktur
innocent.gif
biz direk adamın ağzından girer burnundan çıkarız ikna ederik no problem:D Şimdi bende meraklandım çocuk moçuk varmıdır piyasada şimdi?:dusun:

Kocaya yalan haaa ummedi alem için taşlayın arkadaşlar :)

Yok Yok şaka iyi yapmışsın erkeklere mustahak dermişim :)

bunu yapmak yerine kocasiyla yuzyuze bu konulari konusmak daha mantikli bana göre

Doktora gitsin balim ya :D Benim 11 tane erkek bebeğim olcak hepsi de Fenerbahçeye futbolcu gitcek. :D Ama cidden erkeklere tavsiye korkun bizden biz istersek yapamayacağımız şey yok. Seytan yanımızda halt ediyor bazen :kiki:

bazı kötülükleri size yaptıran zaten şeytanın ta kendisidir, yoksa sizde o kadar kötülük yapcak şey yok.

demekki neymiş herşey bizim elimizdeymişş :D

sen mi deldin? eşine tuzak kurdun yanii :D şimdi istemiyorum falan deme :Pp

Bilgilendirme.

Taşıma sebebi ; Konu Düşünce Platformu kısmındaki Bahane Sözlük Bölümünden içeriğine daha uygun olan Eğlence Dünyası Platformundaki Serbest Kürsü Bölümüne taşınmıştır.

İyi forumlar.

Eşiniz; ulan ben prezervatif kullanıyorum nasıl oldu da bu hamile kaldı deyip aklına bin bir türlü şeytan girebilir. Bence en yakın zamanda itiraf edin :)

biri de denemiş ki,bu olay konuyu açanın başından geçmemiştir.sadece eğlence amaçlı olarak kadın dergilerinde açılan konulara örnek olarak paylaşılmıştır.hiç kafanız basmıyor la.

Onun yerine dogum kontrol hapi kullaniyorum, prezervatife gerek yok diyebilirdi. Sonra hapi atmaz, isi hallederdi. Bu kadindan korkulmaz,

belki de adam karısına güvenmeyip eşeği sağlam kazığa bağlamak istemiştir, bu kadından hâlâ korkulabilir.

Geri