Prezervatifi deldim hamile kalmış olabilir miyim?

E
  • Kullanıcı Erin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Merhaba, ben 24 yaşında yeni evli genç bir kadınım.
Ben hemen çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşim “Daha erken” diyor ve istemiyor.
Bu nedenle de ilişki sırasında prezervatif kullanıyor.
Bir gün prezervatifi iğneyle iki-üç yerinden deldim. Başardım mı diye anlamak için de prezervatifi gizlice banyoya götürüp suyla doldurdum, baktım nerelerinden delinmiş diye.
Sizce bu yöntemle hamile kalmış olabilir miyim?
Rumuz: Çocuk umudu

“Kadınlardan korkulur” derler ya, çok doğru bir sözmüş bu. İnsanın aklına gelmeyecek cinlikler yapıyorsunuz doğrusu!
Eşinin hemen çocuk istememesinin özel bir nedeni olmalı kızım. Belki evliliğinizin oturmasını istiyor, belki maddi açıdan biraz daha rahatlamayı düşünüyor. Ki bunlar haklı nedenler. Neden adamı baba olmaya zorluyorsun?
Uyguladığın yöntem istediğin gibi başarılı olabilir, bu şekilde hamile kalmış da olabilirsin. Ama bu yaptığın doğru mu şimdi?

Hayatınızı yaşasanıza bir siz. =)

Çok kötü birşey yapmışsın :) Hamile kaldığında adam o prezervatifleri kullandığı için çocuk benden değil şüphesine girip, seni odunla belkide kürekle belkide mızrakla belki balyozla sakat bırakabilir veya pencereni silerken hafif itekleyip ihtihar süsü verip seni öldürebilir. Çok üzüldüm senin adına . :)

Sormasi ayip bu konuyu acmaktaki amac ne, bide niye derdim var bolumune aciliyo ?

Herhalde forumda çocuk sahibi olmak isteyen bayanlarımız var?:D Ama iyi fikir evlenince deneriz:D şaka şaka blöff yaptım,yaparmıyım ben öyle şey aaaa:D

Umarim çocuğa bişey olmaz. ;S Gönülsüz işten şoolurmuş. Neyse

Asr haklı çok saçma bi konu olmuş. Bize ne elalemin yatak hayatından.

Asr haklı çok saçma bi konu olmuş. Bize ne elalemin yatak hayatından.
Niye öyle diyorsun balım ya cahillik başa beladır,böyle şeyleri öğrenmek kötü mü ?:D Kadın istiyor Koca istemiyor ee zorla istetiriz işte hep erkekler mi zorlicak kadını bişeye,kadın şartsız şurtsuz egemenliği bu durumda kendi eline almış oluyor,artık erkek kız fark etmez :D Ben kızım olsun isterim balım:D

Niye öyle diyorsun balım ya cahillik başa beladır,böyle şeyleri öğrenmek kötü mü ?:D Kadın istiyor Koca istemiyor ee zorla istetiriz işte hep erkekler mi zorlicak kadını bişeye,kadın şartsız şurtsuz egemenliği bu durumda kendi eline almış oluyor,artık erkek kız fark etmez :D Ben kızım olsun isterim balım:D

Doktora gitsin balim ya :D Benim 11 tane erkek bebeğim olcak hepsi de Fenerbahçeye futbolcu gitcek. :D Ama cidden erkeklere tavsiye korkun bizden biz istersek yapamayacağımız şey yok. Seytan yanımızda halt ediyor bazen :kiki:

Kadinlardan korkulur diye bosuna demiyorlar mis ...
Bence keske once bir birbirinizi tadini cikarsaydiniz ( tad derken yanlis anlasilmasin yani:d )
evlilikten hemen sonra cocuk taraftari degilim , kaanatimce birsey anlamadan hamile kaliyorlar , once guzelce bir cicim aylarini yasamak lazim , ardindan anlasmazlik baslarken cocuk devreye girip , tekrar huzuru getirmeli :)
Dogu arkadasimizin da belirttiigi bu durum soz konusu olabilir ,
Allah yardimcin olsun ve bence soylemelisin boyle birsey yaptigini.
Saygilar ki ...

Doktora gitsin balim ya :D Benim 11 tane erkek bebeğim olcak hepsi de Fenerbahçeye futbolcu gitcek. :D Ama cidden erkeklere tavsiye korkun bizden biz istersek yapamayacağımız şey yok. Seytan yanımızda halt ediyor bazen :kiki:
Laa işte o yüzden bilmiyenler için bu konu isabet olmuş yaa onu dimek istemiştim:D:D:D ya tabi ki kadın istedikten sonra şeytana papucunu ters giydirir yeterki şetsin :D:D:D

Çocuğun oldu mu ? konudan 1 yıl geçmiş.

eğer olduysa hamile kalmışsındır.

Geri