Prensesin Uykusu
apım:
2010 - Türkiye
Tür:
Çocuk, Dram, Fantastik, Komedi,
Süre:
110 dakika
Yönetmen:
Çağan Irmak,
Oyuncular:
Alican Yücesoy, Sevinç Erbulak, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Genco Erkal, Işıl Yücesoy, Çağlar Çorumlu, Funda Şirinkal, Şevval Başpınar, Alican Ulusoy, Baran Ayhan,
Senaryo:
Çağan Irmak,
Yapımcı:
Mustafa Oğuz,
Filmin fragmanı için tıklayınız
** Çok beğenmedim ! hatta bir çağan ırmak filmi olarak bakarsak tamamen hayal kırıklığı bile diyebilirim. ya ben çok yüksek tuttum beklentimi yada çağan hakkaten bu filmde tökezledi. Güzeldi ama bir daha izlenebilecek kadar değil...
Puanım : 4/10
apım:
2010 - Türkiye
Tür:
Çocuk, Dram, Fantastik, Komedi,
Süre:
110 dakika
Yönetmen:
Çağan Irmak,
Oyuncular:
Alican Yücesoy, Sevinç Erbulak, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Genco Erkal, Işıl Yücesoy, Çağlar Çorumlu, Funda Şirinkal, Şevval Başpınar, Alican Ulusoy, Baran Ayhan,
Senaryo:
Çağan Irmak,
Yapımcı:
Mustafa Oğuz,
Filmin fragmanı için tıklayınız
** Çok beğenmedim ! hatta bir çağan ırmak filmi olarak bakarsak tamamen hayal kırıklığı bile diyebilirim. ya ben çok yüksek tuttum beklentimi yada çağan hakkaten bu filmde tökezledi. Güzeldi ama bir daha izlenebilecek kadar değil...
Puanım : 4/10
son olarak bir Çağan Irmak klasiği olan film REDD sürpriziyle bu geceki duygusal film ihtiyacımı fazlasıyla karşılamış olup, spotify'dan birazdan açacağım prensesin uykusuyum şarkısı eşliğinde uyuyarak 9 günlük efsane tatile son vermiş olacağım.