Eski Türkiye dediniz. Eski,lerin yaptıklarını sattınız. Demiryolunu ülkeye o esli türkiyedekıler getirdi. doğalgaz ülkeye 1986 da geldi. THY ( türk hava yolları ) 1933 de kuruldu . Bak sana eskileri anlatıyorum. Türk Dil ve Tarih Kurumlarının 1932 de kuruldu . Üniversite öğreniminin düzenlenmesi 1933 de yapıldı. Süt Fabrikası, Zonguldak Taş Kömür Fabrikası, Barut, Tüfek ve Top Fabrikası, Bitlis Sigara Fabrikası, Malatya. Bez Fabrikası ve İzmir Klor Fabrikası bunlarda eski Türkiye döneminde kuruldu. Yani kısaca pardon siz birde utanmadan satıp özellestrdiğiniz fabrıkaları kötüleyip 5 li çeteye peskes cektiğiniz devletin parasını halkın vergısını sorgular oldunuz. Onu burada bana değil gittiğin taıkatlardaki hocalara sor neden yunanıstan adasına AMERİKA asker yığıyor diye sor ha ! onu soramazsan madem bu AMERİKA yunanistan ve israile destek veriyor biz neden incirlik hava üstünü kapatamıyoruz dıye sor. Vay 15 temmuz nıye oldu say nıye oldu pestemalli ismail . Adamı fetö den ıceri al kardesını elci yap adamı fetö den ıcerı al kardesını ağabeğini bakan yap. O darbe yı bana değil 250 bın şehıdın kanı yakasında olanlara sor değermıydı bir koltuk ugruna diye hulusi akar a sor . canım benım .