Prens Selman: Hayatımızın 30 yılını radikal fikirlerle harcamayacağız. Onları yok edeceğiz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Prens Selman:

“Hayatımızın 30 yılını radikal fikirlerle harcamayacağız. Onları yok edeceğiz.

Normal bir hayat yaşamak istiyoruz.”

20 yıl geri gidersek 100 yıl ilerlemiş oluruz.

Dini yönetimler de diğerleri gibi kendilerini ekonomiye göre şekillendiriyor. Tezim her zaman ekonomi>siyaset yönündeydi. Petrolün ömrünün kısa olduğunun öngörüldüğü bir ortamda paralarını farklı yatırım araçlarına yönlendirmek zorundalar. Globalleşen piyasayla uyum sağlamak için bir dönüşüm programındalar son birkaç yıldır. Bakalım nereye varacak… Bizimkiler de şeriat demeye devam etsin o arada

Bay Recebin kankası konuşmuş. "Bizi enayi mi sanıyorlar, elçilikte neler oldu bitti tüm kayıtlar elimizde, hesabını verecekler" diyen kimdi @ibadeath ve @amert efendiler? Cevabı yanlış bilirseniz sizi tek ayak üstünde bekleteceğim haberiniz ola.

Bay Recebin kankası konuşmuş. "Bizi enayi mi sanıyorlar, elçilikte neler oldu bitti tüm kayıtlar elimizde, hesabını verecekler" diyen kimdi @ibadeath ve @amert efendiler? Cevabı yanlış bilirseniz sizi tek ayak üstünde bekleteceğim haberiniz ola.
devlet isleri bazilarinin hayalinin kininin bildiklerinin üzerindedir
devletime daha büyük kazanclara saglayabilmek icin gerekirse atar tutarim
senin anlama kapatizen yetersiz biliyom ama devlet isini burdan bari anla

ecevit ayse kizim tatile cik dedi
ve kibris harikati basladi buda bir devlet akli
tatile gidenmi vardi
neyse uzatmayim devlet islerinde lütfen biraz olumlu düsün

devlet isleri bazilarinin hayalinin kininin bildiklerinin üzerindedir
devletime daha büyük kazanclara saglayabilmek icin gerekirse atar tutarim
senin anlama kapatizen yetersiz biliyom ama devlet isini burdan bari anla

ecevit ayse kizim tatile cik dedi
ve kibris harikati basladi buda bir devlet akli
tatile gidenmi vardi
neyse uzatmayim devlet islerinde lütfen biraz olumlu düsün
Kapesitesi sıfır ama başkasının kapesitesini değerlendiriyor. Komik bile olamıyorsun ama en azından birazcık gıcıklığı beceriyorsun.
Devlet adamlığı yarın yalayacağını bugün öyle ulu orta söylemez. Bu adam tüm devlet adamlığı davranışının tersini yaptı aynen ekonomid3 olduğu gibi. En büyük ekonomist benim, faiz sebep enflasyon netice ve ben burada olduğum sürece faizler düşecek deyip şimdi isr tüm söylediklerini yalayıp faizi %50'nin üzerine getirdiği gibi. Senin gibileri güzel yönetiyor ve uyutuyor da olan aklı başında olup sorgulayanlara da oluyor.
Neyse sana 10 dakika tek ayak üstünde köşede bekleme cezası veriyorum.

tesekür ederim canim

tek ayak siporuda güzel bir sipor bedeni dengede tutabilmek icin sanada arada bir tavsiye ederim
hic olmazsa dengeli olursun canim

bunla ilgili çok güzel video var ama atamıyom

atatürk olayım derken pehlevi olmak da var bu hayatta; iran'da da bir ara bu modernleşme gayretleri vardı ama dinci hareket baskın geldi. ki onlar çok daha köklü devlet geleneği olan bir millet suudilere göre. atatürk'e vizyonunu gerçekleştirme gücünü veren şey önce savaş kahramanı olması, sonra memleketin kurtarıcısı olmasıydı, ama bunlar kadar önemli olan bir diğer şey de kendisinin doğumundan bile önce başlamış olan hürriyet, meşrutiyet arayışlarıydı. 50 yıldan fazla süren bir sancının sonucuydu modern cumhuriyet. o bakımdan, tüm şartlar tamam olmadan, hele ki öyle bir coğrafyada, bir prensin çıkıp "ben kral olduğumda radikal fikirleri yok edeceğim, ülkeyi sekülerleştireceğim" demesi gemiyi yürütmez. bir gün suudi arabistan şayet türkiye'den hallice bir sekülerizm geliştirebilirse, selman tarih sayfalarında en fazla öncü hareket olarak yer alır.

Selman'ı oraya getiren Ce i A. Ne söyleyeceğini de önüne koyan Si ay e. Nokta. Ne dese yeridir. Ben öyle düşünüyorum.

Tayyip abinizide getiren Amerika
Sence ikisinin arasında ne fark var.
Bak biri şeriatçıları meclise sokuyor diğeri ülkesinde değişime gidiyor.
Biri Amerika'nın sadık uşağı, diğeri Amerika'ya kazık attı. Bu nedenle biri seviliyor ve korunuyor, diğeri sevilmiyor ve düşürülmeye çalışılıyor.

Amerika ya Kazıkmı atti. Nasıl bir kazık bu Plakalı ismail.
Eyy Amerika senin doların varsa benim allah ım var
papazı vermeyeceğim dedikden 24 saat sonramı kazık attı
Yoksa İsvec in NATO üyeliğine karşı verilen F16 içinmı kazık atıldı .
Biraz anlatda biz Akkoyunlarda bilgi sahıbı olalim.
Biri Amerika2nın sadık uşağı, diğeri Amerika'ya kazık attı. Bu nedenle biri seviliyor ve korunuyor, diğeri sevilmiyor ve düşürülmeye çalışılıyor.

Amerika ya Kazıkmı atti. Nasıl bir kazık bu Plakalı ismail.
Eyy Amerika senin doların varsa benim allah ım var
papazı vermeyeceğim dedikden 24 saat sonramı kazık attı
Yoksa İsvec in NATO üyeliğine karşı verilen F16 içinmı kazık atıldı .
Biraz anlatda biz Akkoyunlarda bilgi sahıbı olalim.
Önceden neden yapamıyorduk biz bu gün yaptıklarımızı? Tahmin et bakalım. Yunan adalarına neden Amerika sürekli yığınak yapıyor? Onu da tahmin et.
15 Temmuz darbe girişimini neden yaşadık sence?

Eski Türkiye dediniz. Eski,lerin yaptıklarını sattınız. Demiryolunu ülkeye o esli türkiyedekıler getirdi. doğalgaz ülkeye 1986 da geldi. THY ( türk hava yolları ) 1933 de kuruldu . Bak sana eskileri anlatıyorum. Türk Dil ve Tarih Kurumlarının 1932 de kuruldu . Üniversite öğreniminin düzenlenmesi 1933 de yapıldı. Süt Fabrikası, Zonguldak Taş Kömür Fabrikası, Barut, Tüfek ve Top Fabrikası, Bitlis Sigara Fabrikası, Malatya. Bez Fabrikası ve İzmir Klor Fabrikası bunlarda eski Türkiye döneminde kuruldu. Yani kısaca pardon siz birde utanmadan satıp özellestrdiğiniz fabrıkaları kötüleyip 5 li çeteye peskes cektiğiniz devletin parasını halkın vergısını sorgular oldunuz. Onu burada bana değil gittiğin taıkatlardaki hocalara sor neden yunanıstan adasına AMERİKA asker yığıyor diye sor ha ! onu soramazsan madem bu AMERİKA yunanistan ve israile destek veriyor biz neden incirlik hava üstünü kapatamıyoruz dıye sor. Vay 15 temmuz nıye oldu say nıye oldu pestemalli ismail . Adamı fetö den ıceri al kardesını elci yap adamı fetö den ıcerı al kardesını ağabeğini bakan yap. O darbe yı bana değil 250 bın şehıdın kanı yakasında olanlara sor değermıydı bir koltuk ugruna diye hulusi akar a sor . canım benım .
Önceden neden yapamıyorduk biz bu gün yaptıklarımızı? Tahmin et bakalım. Yunan adalarına neden Amerika sürekli yığınak yapıyor? Onu da tahmin et.
15 Temmuz darbe girişimini neden yaşadık sence?

Eski Türkiye dediniz. Eski,lerin yaptıklarını sattınız. Demiryolunu ülkeye o esli türkiyedekıler getirdi. doğalgaz ülkeye 1986 da geldi. THY ( türk hava yolları ) 1933 de kuruldu . Bak sana eskileri anlatıyorum. Türk Dil ve Tarih Kurumlarının 1932 de kuruldu . Üniversite öğreniminin düzenlenmesi 1933 de yapıldı. Süt Fabrikası, Zonguldak Taş Kömür Fabrikası, Barut, Tüfek ve Top Fabrikası, Bitlis Sigara Fabrikası, Malatya. Bez Fabrikası ve İzmir Klor Fabrikası bunlarda eski Türkiye döneminde kuruldu. Yani kısaca pardon siz birde utanmadan satıp özellestrdiğiniz fabrıkaları kötüleyip 5 li çeteye peskes cektiğiniz devletin parasını halkın vergısını sorgular oldunuz. Onu burada bana değil gittiğin taıkatlardaki hocalara sor neden yunanıstan adasına AMERİKA asker yığıyor diye sor ha ! onu soramazsan madem bu AMERİKA yunanistan ve israile destek veriyor biz neden incirlik hava üstünü kapatamıyoruz dıye sor. Vay 15 temmuz nıye oldu say nıye oldu pestemalli ismail . Adamı fetö den ıceri al kardesını elci yap adamı fetö den ıcerı al kardesını ağabeğini bakan yap. O darbe yı bana değil 250 bın şehıdın kanı yakasında olanlara sor değermıydı bir koltuk ugruna diye hulusi akar a sor . canım benım .
Demir yollarını kim alıp götürmüş?
THY eskiden en dandik hava yolu'y du, Şimdi Dünya'nı en büyüğü.

Biz yaparız.

Geri