Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkesin mazisinde vardir izlemislik..Amerikan pastasi serisi geldi aklima birden.
aynen öyle, güzel seriydi amaStyfler vardı hergele herif ya. İyi izlemiştim o zamanlarda.
Şimdi en ahlaklısı Amerikan pastası gibi.
bu arada 3 abim var bilmenizi isterim; dergiler beleşe geliyordu yansdglkjdfgkben dergi karıştırırken dayıma yakalanmıştım...... yaş 13 falan.... o yaşlarda meraklı olmama yoruyorum bunu.... yoksa nereden bileceğim şeyin yerini.... DERGİLERİN.....
Aba altından sopa nasıl gösterilir?bu arada 3 abim var bilmenizi isterim; dergiler beleşe geliyordu yansdglkjdfgk
benim de 3 abim var. dergi falan görmedim de küçük olan internet geçmişini temizlemeyi bilmiyordu...bu arada 3 abim var bilmenizi isterim; dergiler beleşe geliyordu yansdglkjdfgk
sopa mopa... şimdi bu konuda yazılacak kelimeler mi?.fglhkjgfkhahsjhAba altından sopa nasıl gösterilir?
Tamamen çağrışım yeteneğinizin kurbanıyım, benim düşüncem oldukça masumdu.sopa mopa... şimdi bu konuda yazılacak kelimeler mi?.fglhkjgfkhahsjh
bizimkiler internet ile biraz geç tanıştı ash hn. ama benim internet geçmişim öyle mi? tertemiz kullanırım.dfkldfbenim de 3 abim var. dergi falan görmedim de küçük olan internet geçmişini temizlemeyi bilmiyordu...