Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayşe hanım neler diyorsunuz...İzledim yazsa ne yapacaksınız mesela? Peçete mi tutacaksınız? Skljsk
Ne bileyim herkes izledim yazan birini bekliyor da.Ayşe hanım neler diyorsunuz...
Bakın Ayşe hanım burası gayet ciddi ve edepli bir forum böyle şeyler yazmanız bizi sadece üzerNe bileyim herkes izledim yazan birini bekliyor da.
izledim yazsalar arka planda neler diyecekler sklks
Evet her üye nasa’ya bilimsel proje üretiyor. Çok haklısın sklskBakın Ayşe hanım burası gayet ciddi ve edepli bir forum böyle şeyler yazmanız bizi sadece üzerselpak anasının parası zaten..
az once aldim bimde 45 TLBakın Ayşe hanım burası gayet ciddi ve edepli bir forum böyle şeyler yazmanız bizi sadece üzerselpak anasının parası zaten..
Tamam ayol çıkalım şimdi edepsiz damgası yicez konudan çıkamıyorlar diye Evlerden ırak..Evet her üye nasa’ya bilimsel proje üretiyor. Çok haklısın sklsk
Yannis acmissin haji.şu konu kitlenmiyor benim
alttaki uyenin corabi ne renktir konum kitleniyor inanilmaz bir durum gerçekten
kitlenirkende hicbir bilgi verilmiyor neden kitlendi sebeb ne rapor ediyorum rapora dönüş saglanmiyor?
ayni konu ircrehberindede var o kitlenmemis mesela neden benim bu forumdaki konum kitlendi? sebebini öğrenebilirmiyim
kitlenen konum: Alttaki üyenin çorapları ne renk ?
@yoSun
evet abi taylanda falan gidiyor, ilk uçakla geri donugor duş almadanbkz: emrullah abi benim bi arkadaşım var tencere imalatçısı
Halledildi. Raporunuzu görmedim. Zaten islem yapan kişi şuan yönetimimiz de değil.şu konu kitlenmiyor benim
alttaki uyenin corabi ne renktir konum kitleniyor inanilmaz bir durum gerçekten
kitlenirkende hicbir bilgi verilmiyor neden kitlendi sebeb ne rapor ediyorum rapora dönüş saglanmiyor?
ayni konu ircrehberindede var o kitlenmemis mesela neden benim bu forumdaki konum kitlendi? sebebini öğrenebilirmiyim
kitlenen konum: Alttaki üyenin çorapları ne renk ?
@yoSun
teşekkürler ilginiz için konum şuan da forumoyunları arşivde gözüküyor, Forum oyunlarina tasiyabilirmisinizHalledildi. Raporunuzu görmedim. Zaten islem yapan kişi şuan yönetimimiz de değil.
o degil de, ben bu endustride calisanlarin astroloji haritalarina goz atarak (kadin-erkek), benzerlikler bulmaya calistim ve a'dan z'ye kadar biyografilerini okudum sirf o psikolojik ''NEDEN'' sorusunu anlayabilmek icin. sacma salak seylerin mantikli aciklamasini bulmak istedim, oysa cevabi sadece ''canim istedi'' olabilir :d bende boyle nerdoyum![]()