popo boyu şort giyen kız

Konu sahibi son olarak 3912 gün önce görüldü
Eski sevgilimde vardı bi sürü.. ama Türkiye'de giyemiyodu.. ya giy diyodum yakışıyo ne güzel diye. Israrla giymedi.. ya giy dedim rahatsız eden olursa dövüşürüz dedim yine giymedi. Sonra Avrupa turu yaptık bunla, hepsini Avrupa'da bi ay giydi. O kadar içinde kalmış ki bi ay sadece bütün Avrupa benim sevgilimin poposuna baktık. Maşşşallah çok da güzel poposu vardı.. şimdi hamileymiş, bi de kocası giymesine izin vermiyomuş.. hehehehe

Eski sevgilimde vardı bi sürü.. ama Türkiye'de giyemiyodu.. ya giy diyodum yakışıyo ne güzel diye. Israrla giymedi.. ya giy dedim rahatsız eden olursa dövüşürüz dedim yine giymedi. Sonra Avrupa turu yaptık bunla, hepsini Avrupa'da bi ay giydi. O kadar içinde kalmış ki bi ay sadece bütün Avrupa benim sevgilimin poposuna baktık. Maşşşallah çok da güzel poposu vardı.. şimdi hamileymiş, bi de kocası giymesine izin vermiyomuş.. hehehehe
Hahsjsjsjsjjsjsjskjdjskkd

Sana ne sapık sümüklü isteyen istediğini giyen böyle konuşan erkeklere bu tonda yabıt vermek lazım.

şort yakışmış mı falan bakarız
neden bakmayalım

“Yaa bana bakıyoğğ herkesss” diye zırlamadığı sürece ilgimi çekmez kimin ne giydiği.

Poposu güzelse bakarım. Yuvarlak tatlı popolarda, Brezilya kesim daha hoş duruyor.

Şişmanlarda hiç hoş durmuyor. Yakışmıyorsa zorlamayın.

Geri