popo boyu şort giyen kız

Konu sahibi son olarak 3911 gün önce görüldü
Ben 15 sene Fransa kaldım ama bukadar açık görmedim.Bizim yasak orada neden niye gösterirler bacak

Bu sene yeni yeni eskisehirde moda oldu seneye herkes giyer

Kimseyi ilgilendirmeyen kişi. Öyle rahat ediyordur, onu yakıştırıyordur, seksi görünmek istiyordur.

Üzerinde konuşmak hadsizlik.

Ayrıca Bkz:Kokuşmuş zihniyetlerin tırnak ucundan dahi tahrik olma sorunsalı

Ekşi sözlükde sabahtan beri gündemde olan konu.

..derken severim kısa şortları . Tercihimdir.

Harunabi izah etmiş zaten size ne nan milletin ne giydiği abdesiniz bozuluyosa bakmayın milletin poposuna

Ben bile bakıyorum açıkcası , poposu çok güzel olanlar var :p

Görünce önce kınıyorum sonra bakıyorum sonra tekrar kınıyorum sonra tekrar bakıyorum

Sözlük değilde bildiğin çöplük burası, ne kadar gereksiz mevzular
Yani ne yorum yapılabilir ki, çıkın artık şu açık kapalı giyim kuşam konuşma furyasından. size ne kime ne isteyen istediği gibi giyer, giyiyor.

Hiç bikinili kız görmediniz mi? Size ne? İsterse çıplak gezsin. Herkes kendisinden sorumludur. Beğenip giyer. Yok küpe takan erkek değil, yok kızlar neden kısa giyiniyor. Başkalarıyla değil kendinizle ilgilenin biraz.

Valla yakışana da çok güzel yakışıyor,dönüp bakıyoruz da eleştirecek konumda değiliz,herkesin giyinimi kendine kime ne?

Ayrıca ek olarak vaktinde ,küpe taktığım ve dövmelerim olduğu için bi ton laf söylenmişti forumda bana erkeklik öyle belli oluyorsa ohooooooo ;)

Altında giyse suç üstünde giyse yine suç :D
Selülitsiz olan bütün hanım kızlarımız giyebilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

buraya gerekli belgelerle ispatını yapardım ama
ban yemek için henüz çok gencim

Bodrum alacatı Çeşme ve Kuşadası'nın gullerıdır

Geri