ponçik aza havayıdişleyenadam'ın banının açılması gerekliliği

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben çıkarırım merak etmeyin. Biliyorsunuz bu konuda çok atik bir insanım.
@Eugène de girmiyor..

Biz banlandık kimse isyan falan çıkarmadı... Ne kadar kıymetsiziz. Ama ben öyle miyim? O banların önüne geçerim! Sizi savunuurm...

Aziz moralini bozma tatlimcim.
Bazilarin ya pipisi kalkmiyo ya da karidan dayak yiyiyo.
Böyle seyler adami agrasif yapio bilion mu?

Biz banlandık kimse isyan falan çıkarmadı... Ne kadar kıymetsiziz. Ama ben öyle miyim? O banların önüne geçerim! Sizi savunuurm...

Onun sebebi ney biliyormusun djjsjs yav sen cok sacma bi sebepten banlaninca konsantrasyon sorunu cekip ciddiye alamadik biz şöyle okkali bi gider yazisi yazip 4-5 kisiye kombine sovsen arkandan aglariz bile ne diyon.

jkskjs
Tuslar basmıyor ben ne yapayım oglum.
Param yok yaptıramıyorum

Hem fakir hem deli , senin bu forumda yerin yok edri cih artik cignxjxxk.

Aziz moralini bozma tatlimcim.
Bazilarin ya pipisi kalkmiyo ya da karidan dayak yiyiyo.
Böyle seyler adami agrasif yapio bilion mu?

Hsjsjakskdhhsusuud.
Adammisin kardesim bu nasil hardkor.

Ama konu o degil güzelim , hem benim moralim sadece sen bana yazmayinca bozuluyor gerisiyle ilgilenmiyorum.

Ve haklisin.

Onun sebebi ney biliyormusun djjsjs yav sen cok sacma bi sebepten banlaninca konsantrasyon sorunu cekip ciddiye alamadik biz şöyle okkali bi gider yazisi yazip 4-5 kisiye kombine sovsen arkandan aglariz bile ne diyon.

Hem fakir hem deli , senin bu forumda yerin yok edri cih artik cignxjxxk.

Ya he he anlatın ya. Zaten ben ciddiyetsiz olduğum için hep böyle oluyor. Artık ciddi olacağım..

Ya he he anlatın ya. Zaten ben ciddiyetsiz olduğum için hep böyle oluyor. Artık ciddi olacağım..

Ciddi olunca bununda d.tü kalkti muhabbeti yapilacak moralmanlarini bozmak icin gerekti altyapiyi kuracaklar , kimseyi memnun etmeyi bir kenara birak yakinindan bile gecemeyeceksin.

Sen en iyisi , oldugun gibi kal ve sacma sapan seylere banlanmaya devam et. Biz mirasini yasatmak icin elimizden geldigi kadar insanlari rencide edecek , rahatsiz edecek ve ozelden mucklu mesajlar atacagiz.

@juju Ne yaptığın değil, yapmadığın önemli. Pasta yapmadın bize!

Hsjsjakskdhhsusuud.
Adammisin kardesim bu nasil hardkor.

Ama konu o degil güzelim , hem benim moralim sadece sen bana yazmayinca bozuluyor gerisiyle ilgilenmiyorum.

Ve haklisin.

Ben sana yazarim ansizin ve sürprizce.
Ben öyle seviyom.

Geri