ponçik aza havayıdişleyenadam'ın banının açılması gerekliliği

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
evet larien yeni bir kampanyaya daha başlamış durumda. bilirsiniz bu işlerde alfayımdır :OdvV24:

diğer kampanyalar için tıklayınız

aziz kişisi ki kendisi havayı dişleyen adam olur, çok ponçiktir esasında. baktım profiline forum içi uygunsuz üslup kullanmış. tirbiyisis çocuk.
cezanın kalkacağı tarih, 12 Eylül imiş. fazla almış ne yaptı bu çocuk yaf, camınıza taş mı attı, sanki ne dedi ırc'yi üstüme mi yapın dedi, ha ne yaptı bu çocuk jdskd

bişi dicim, ben eğlenceyi severim, bu konu da genel itibariyle eğlence için açılmış durumda. genel olarak azizi'in ponçikliğinden, tatlışlığından falan bahsedieceğiz ok mi, eğlenceli, sitemli bişi olsun, geyik konusu bu yani. KAVGA EDERSENİZ KENDİMİ PIÇAKLARIM.

#azizinbanıaçılsın

Hem ponçik hem de banlı üye mi olur yahu, küfürbaz ise hemen açılması gerekiyor :)

Geçenlerde merak edip yazdım foruma nerede diye yönetici bir hanım gelip içeri tıktıklarını iletti.yötetici hanımefendi olmasaydı soracaktım adama don atlet sigara filan ama soramqdım

Aziz seni çok severim ama banlı kalman senin için daha hayırlı kardeşim
Bu cinnet siteye gelmen senin ruh saglıgına ve poncık yapına daha fazla zarar verir

Bu kadar cok isteniyorsa banin acilmasi, kesin manyak bir uye daha. Acilsin da ortalik senlensin. Hani yonetim herkesin banini acacakti! yuuuh! Tarafli degil tarafsiz bir yonetim istiyoruz. Evet.

Geri