Pompacı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bi benzinci var yol üstünde. Bazen sabahları market bölümünün önünde durup sigara alırım. Bu kez oradan benzin alacaktım. Ama alışkanlık bu ya, gidip marketin önünde durdum yine. Pompada değil. Hatamı farkedince geri geri ilk sıradaki pompaya yanaştım.

Sonra orasının da arabanın depo kapağı yönüne ters olduğunu farkedip diğer pompaya yanaştım.
Pompacı beni izliyormus. Geldi yaklaştı "abi sen iyi misin" dedi.
"İyiyim, 900 liralık benzin verir misin" dedim. Dolumu beklemeden içeri girdim kartla ödeme için. Geldiğimde baktım pompa atmış ekranda 90 lira yazıyo. Pompacıya "90 yazmışsın 900 olacaktı " dedim. "Haklısın abi hemen hallediyorum bende de bi haller var bu sabah kusura bakma" dedi.

Diyeceğim o ki benim başlattığım şaşkınlık bulaşıcı hale geldi. Bir dalga başlattı. Dünyanın bir ucunda bir kelebek... Yani işte anladınız siz.

Yakın zamanda sizlerin de yaşadığı tatlış dalgınlıklar oldu mu? Aşağıda yorumlarda paylaşın lütfen.

Gününüz neşeli geçsin : sempatik:

Anne olduktan sonra uykusuzluk sebebiyle sürekli dalgınım ben, çocuğun ateş ölçerini yastık ve yorganların bulunduğu dolaba koymuşum, ne alaka ben de bilmiyorum:emoji_thinking:günlerdir onu arıyordum az önce karşıma çıktı:emoji_thermometer_face:

Bir gün benim de kafam dalgın. Muhtemelen o gün uykumu alamamışımdır, genelde bende uykusuzluk böyle şeylere yol açıyor. Neyse :d

Tahtaya yazı yazıyorum. Sonra çocukların yazmasını bekledim. Tekrar yazmaya başladığımda tahta kalemim nerede dedim. Çocuklar aramaya başladı. Şimdi buraya koydum nerede bu kalem diyorum, çocukların hepsi ayağı kalktı kalemi arıyorlar. Çantasına bakan mi dersiniz, sıranın altına falan bakıyorlar. Sınıfta bir panik. Biz bi 5-6 dakika kalemi aradık. Halbuki elimdeymiş. Canım çocuklar koşulsuz öğretmenlerinin dediğini yapıyor jshdidhd

Bir gün benim de kafam dalgın. Muhtemelen o gün uykumu alamamışımdır, genelde bende uykusuzluk böyle şeylere yol açıyor. Neyse :d

Tahtaya yazı yazıyorum. Sonra çocukların yazmasını bekledim. Tekrar yazmaya başladığımda tahta kalemim nerede dedim. Çocuklar aramaya başladı. Şimdi buraya koydum nerede bu kalem diyorum, çocukların hepsi ayağı kalktı kalemi arıyorlar. Çantasına bakan mi dersiniz, sıranın altına falan bakıyorlar. Sınıfta bir panik. Biz bi 5-6 dakika kalemi aradık. Halbuki elimdeymiş. Canım çocuklar koşulsuz öğretmenlerinin dediğini yapıyor jshdidhd
eldeki telefonu, kafadaki gözlüğü aramak ve küllükte sigara varken 2. hatta 3. sigarayı yakmak.... bunlar benim favorilerim.lsdkfj

bi gun benzin alirken adamla biraz sohbet ettik
zamaninda kacak yollarla amerikaya gittim
2 ayda kendime is kurdum
transporter aldim sunu yaptim bunu yaptim
enistem geldi onu is sahibi yaptim
o beni iflas ettirdi
simdi buraya geldim benzin dolduruyorum
Turkten muslumandan kaciyorum demisti
bu muhabbet hic aklimdan cikmiyo :d

benim en tatlış dalgınlığım bluetooth kulaklık kulağımdayken, kulaklığımı kaybettim sanıp ararken ömrümden birkaç yılı eksiltmemdir ve bunu belli aralıklarla yaşamaktır. o yüzden kablolu kulaklık candır. nerden geldiği belli nereye gittiği belli… güven verir, size bağlıdır, siz çıkarmadıkça sizi bırakmaz <3

Günaydin Doktor, günaydin sevgili forum.
Yine bir sabah, yine harika bir yazi.Mesela yani.
Bu konuya,yarattigimiz kelebek etkisi, bir baska deyimle sosyosantrist tecrübelerimizi mi yazacagiz, ya da sakarligimizi mi?
Beynimde zonklanan anahtar kelimeler;
Benzinlik,pompaci.dď
Neyse,hadi anlatayim bir dalginlik sakarligimi.
Bir aksam üstü, kuslar ucuyordu..
Günes ha batti,ha batacak..
Arabayi benzinlige cekmisim.
Bizde pompaci yok.Self servis.
Ciktim, actim benzin kapagini,fulledim depoyu.
Öde,cik.
Calistirdim , evim benzinlige cok yakin.
Yari yolda garip sesler geliyor arabadan aniden.
Allah allah neyin var senin kizim diyorum arabaya.Sesler daha da bi garip cikmaya basladi.
Bu ikinirken geldim eve,Arabayi koydum karpota.
Ben düsünüyorum bunun nesi var diye.
Allahim...aniden kafamdan kaynar sular döküldü.
Delibozuk dedim kendi kendime..
Depoya mazot yerine süper koydun de mi sen diyorum.
Aglayacagim sinirden bir de aptalligima.ddd
Neyse sakin ol diye diye o histerik halimi yatistirdim.
Evden hortum aldim..
Inanmazsiniz, o süperi nefesimle bosalttim depodan ama nasil bir azimle.Fesatlik yapmayalim.
Hirslanmisim artik Kimse durduramaz beni.Kac saat ugrastim hatirlamiyorum.
Ardindan Otobüse binip, istikamet yine benzinlik.
Elimde benzin bidonu.dddddd
Aldim mazotu.
Koydum depoya.bismillah deyip bastim dügmeye..calisti..garip sesler de gitmisti.
Sevincimi anlatamam.
Ertesi gün servise götürdüm..
Adamlar bana "kadin iste" gibi bir bakis attilar.
Kizima bir sey olmamisti ama sansin varmis dediler..motoru yakardin felan.
O gün bugün..her benzinlige gidisimde..üc kez bakiyorum yanlis yakiti doldurmamak icin.

Günaydin Doktor, günaydin sevgili forum.
Yine bir sabah, yine harika bir yazi.Mesela yani.
Bu konuya,yarattigimiz kelebek etkisi, bir baska deyimle sosyosantrist tecrübelerimizi mi yazacagiz, ya da sakarligimizi mi?
Beynimde zonklanan anahtar kelimeler;
Benzinlik,pompaci.dď
Neyse,hadi anlatayim bir dalginlik sakarligimi.
Bir aksam üstü, kuslar ucuyordu..
Günes ha batti,ha batacak..
Arabayi benzinlige cekmisim.
Bizde pompaci yok.Self servis.
Ciktim, actim benzin kapagini,fulledim depoyu.
Öde,cik.
Calistirdim , evim benzinlige cok yakin.
Yari yolda garip sesler geliyor arabadan aniden.
Allah allah neyin var senin kizim diyorum arabaya.Sesler daha da bi garip cikmaya basladi.
Bu ikinirken geldim eve,Arabayi koydum karpota.
Ben düsünüyorum bunun nesi var diye.
Allahim...aniden kafamdan kaynar sular döküldü.
Delibozuk dedim kendi kendime..
Depoya mazot yerine süper koydun de mi sen diyorum.
Aglayacagim sinirden bir de aptalligima.ddd
Neyse sakin ol diye diye o histerik halimi yatistirdim.
Evden hortum aldim..
Inanmazsiniz, o süperi nefesimle bosalttim depodan ama nasil bir azimle.Fesatlik yapmayalim.
Hirslanmisim artik Kimse durduramaz beni.Kac saat ugrastim hatirlamiyorum.
Ardindan Otobüse binip, istikamet yine benzinlik.
Elimde benzin bidonu.dddddd
Aldim mazotu.
Koydum depoya.bismillah deyip bastim dügmeye..calisti..garip sesler de gitmisti.
Sevincimi anlatamam.
Ertesi gün servise götürdüm..
Adamlar bana "kadin iste" gibi bir bakis attilar.
Kizima bir sey olmamisti ama sansin varmis dediler..motoru yakardin felan.
O gün bugün..her benzinlige gidisimde..üc kez bakiyorum yanlis yakiti doldurmamak icin.
depo kac litre

bugün hayatımın en büyük mallığını yaptım sanırım. vakıfbank müşterisiyim. herhangi bir devlet bankası atm'sinden para çekebiliyorum diye sıralı atmlerden birinden para çekeyim dedim, halkbank atm'sini gözüme kestirdim, para çekeyim dedim para vermedi. komisyon ücretini ödeyeyim diyerek iş bankası atm'sine yöneldim ve paramı çektim. kart iadesini bekliyorum ama kartım bir türlü gelmedi. (bu sırada seçim sonucundan mutsuz ve kızgın olan arkadaşım chp'nin bankası ne bekliyorsun diye eleştiri laflarını sıralıyor) hemen iş bankası müşteri temsilcisini aradım durumu anlattım, vakıfbank'ı aramam söylendi. ardından vakıfbank'ı aradım, durumu anlattım. banka kartımı ve banka kartıma ek banka kartlarını iptal ettiler, yeni kart talebi oluşturdular. neyse, yolumuza devam ettik. her zamanki gibi elimde telefon ve cüzdan var, metroda cüzdandan bir şey düşmesin diye kontrol ederken bir baktım ki banka kartı cüzdandan bana bakıyor. sonrası mallığımıza gülme krizi. her yaptığım hareketin farkında olan bende o kart iadesi olan üç beş saniyelik sürede ne yaşandığı yok, hatırlamaya çalışıyorum/çalışıyoruz yok : / şimdi bekle dur yeni kartı.

saçma bir gündü.

tatlis mi bilmem ama bizde pompaci olayi yok, sabah benzinimi alip gelmisim. Dalginliktan odemeyi unutmusum icerde. 1 hafta sonra ceza gelmisti. Benzinlige gidip kendimi ifade ettim, daimi musterisiyim neticede guven onemli...

Son düzenleme:
Geçenlerde acilen taksi ile bir yere yetişmem gerekiyordu yanıma 700 TL aldım taksi için. Neyse 400 TL tuttu ve elimde ki para hep 50 TL şimdi ben bu 400 verirken adama 4 tane 50 tlyi 400 diye veriyorum yani 100 olarak düşünüp adama 200 TL vermişim 50 Lik olduğu için adam hanımefendi 400 TL dedi Bi 50 TL daha verdim hanımefendi 400 TL dedi sonra ayılınca parayı tamamladım ahaha şaban gibi hissettim ben utanırken adam güldü ve umarım benim dolandırıcı olduğumu düşünmemiştir off :d

Geri