Pompacı

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
4-5 sene öncesi. bi ton para verip bluetooth kulaklık almıştım.
bi keresinde proje gezmesine giderken sen kalk kulakığı kulağında unut. gideceğimiz yere vardım, torpido gözü, paspas altı, koltuk kenarı, vites dibi, dikiz aynası derken deli tavuk gibi kulaklık aradım. boru değil dedim 250 tl verdim lan ben bu kulaklığa, bulmadan şurdan şuraya gitmem diye tribe girdim.
sonra şoför arkadaş "adem ne arıyorsun" dedi. abi kulaklığın tekini düşürdüm ya bulamadım, onu arıyorum deyince "olm mal mısın kulağında takılı ya işte" diyerek fena bir dumur yaşatmıştı bana.

Geçenlerde acilen taksi ile bir yere yetişmem gerekiyordu yanıma 700 TL aldım taksi için. Neyse 400 TL tuttu ve elimde ki para hep 50 TL şimdi ben bu 400 verirken adama 4 tane 50 tlyi 400 diye veriyorum yani 100 olarak düşünüp adama 200 TL vermişim 50 Lik olduğu için adam hanımefendi 400 TL dedi Bi 50 TL daha verdim hanımefendi 400 TL dedi sonra ayılınca parayı tamamladım ahaha şaban gibi hissettim ben utanırken adam güldü ve umarım benim dolandırıcı olduğumu düşünmemiştir off :d

• Kahkaha
Tepkiler: ne
@scope, ahaha tam da buydu işte bazen algılar kapalı oluyorrrrr : D

Daha evvel anlatmıştım ama tekrar anlatayım, çok yoğun bir gün geçiriyorum iş yerinde, işe dalmışım, kafam sadece orada. Bir abimiz vardı iş yerinde yanından geçerken bana bir laf attı, sohbet başlatma ya da selamlaşma lafı gibi. Benim de böyle bir vaktim yoktu, geçerken kız arkadaşlarıma yaptığım gibi adama cevaben uzak mesafeden sesli bir şekilde öpücük attım :*Hani havayı öpersiniz ya o şekil jfjd Sonra biraz yürüdükten sonra abiden kahkaha sesi geldi, ne yaptığımın farkına vardım. Döndüm, kusura bakmayın abi filan demek için, daha lafımın yarısında dalgınlıkla boş bulunarak yaptığımın çok belli olduğunu söyleyerek hoş bir şekilde utandırmadan tamamlatmadı cümlemi. Ben yine de utandım o ayrı jdjd İş arkadaşlarımıza öpücük atmayalım…

arabası olanlar hikaye anlatıyor

olmayanlar pompacı kim lan diye serzenişte bulunuyor

o değil de climax youtuber falan mı oldu bu kibarlık altta yorum atınlar falan filan

konularda ve yapılması beklenen yorumlarda belli bir pattern var....... üçüncü konuyu bekliyorum....... öngörümü doğrulacak mı bakalım...... :emoji_thinking:

Dalgınlık yaşamam için çok hayati bir sorun ile boğuşuyor olmam gerekir, örneğin bir yakınımın rahatsızlığı gibi ancak onun dışında dikkatsizlik yaşamam.

bunu daha önce anlatmıştım.
telefonla konuşurken telefon elimden düşüp ekranı kırılmıştı, karşımdaki kişiye olayı anlatırken.
bakayım nasıl olmuş diyince ben de ekran resmi çekip atmıştım.

Hastane randevum vardı Tokat merkezde. Randevu tarihi geldi sanıp gece yarısından sonra takvime bakıyorum. Yarının randevum olduğunu öğrenip sabahın erken saatinde uyanıp hazırlanıp bilet almaya gidiyorum. Bileti de alıp çıkıyorum. Sonra telefonuma gelen bilet numarama bakarken biletçinin bana düne bilet kestiğini düşünüp geri dönüyorum. Meğer ben gece yarısından sonra baktığım için randevum ertesi günmüş ama hala gece olduğu için yarın olduğunu düşünüp yola çıkmışım. Ajsj biletimi değiştirip tıpış tıpış eve dönüyorum :D

Aslında daha fazla konu var seride @Oggy Beşinciyi bekliyorsun.

-Zavallı Selim
-Office's ex
-Pompacı
-Cook old

İzmitte opette pompayı attı dedi 2 litreden fazla yere döküldü mazot.Pompacının hatası büyük ihtimalle.
1 litre fazladan koyayım içeri söylerim dedi ondan kesilir diye kabul etmedim.

Geri