Politikadan uzak duran insan

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Apolitik biriyim ve siyaset hiç ilgi alanıma girmiyor.
Forumda siyaseti sevmediğimi çok defa dile getirdim ve siyasi ideolojilere körü körüne bağlılıktan hoşlanmadığımı da söylemiştim. Fikrim halen aynı ancak ülkenin son yıllarda şartları, yediden yetmişe herkesi siyaset ile ilgilenmeye mecbur bıraktı ve çocuklar / gençler bile siyaset / ekonomi hakkında konuşur hale geldi.

Vatandaşlık görevi olarak oy kullanma hakkımı sadece CHP'den yana kullandım çünkü "Sol" görüşlü bir çevrem var ve her ne kadar CHP solu tam olarak temsil etmese de en uygun bulduğum parti olduğu için oyumu bu yönde kullandım. Yakın çevremdeki bazı kişiler ise CHP'yi sol parti olarak görmediği için benimle aynı görüşte değiller ancak bu seçimde onlar da masa adayını destekleyecekler çünkü koşullar bunu gerektiriyor.

Siyaset ne yazık ki toplumda büyük bir bölünme yaratıp yakınlık içindeki insanları bile birbirine ters düşürebiliyor. Bu sebeple ilerleyen süreçte imkanlar el verirse yine uzak kalmayı tercih ederim.

uzak durmamalisin. herkesle de tartismamalisin ve konusmamalisin bu mevzulari. oku, arastir, dusuncelerine ne hitap ediyor bil.

Sanalda yaptığım eylem = uzak durmak
Reelde gereken yerde gerektiği takdir de düşüncemi belirtiririm

Çünkü takip etmiyorum ve olayları bağdaştıramadığım için anlamıyorum

Valla ben onu biraksam da, o beni birakmiyo..vahsi bir cazibem varmis

seviyeli bir biçimde tartışmayı bilmeyen bir toplumda gayet normal insan davranışıdır, medeniyet lazım, eğitim lazım bunlardan uzak durmamak için, durulmamalı zira günlük yaşantımız her şeyimiz buna bağlı, hele ki günümüzde mümkün değil konuşmamak.

sosyal medyada asla yazmam, buralarda asla konuşmam. bu hem kendi tercihim hem de durum tam olarak şöyle kdjdj

images (49).jpeg

konuştuğum kişiler sayılıdır. özel hayat, inançlar ve siyaset herkesle konuşulmaz bencesi.
yoksa bu coğrafyada yaşayan bir insanın apolitik olması ya da siyasetten bihaber olması pek mümkün değil.

Son düzenleme:
Geri