Politikadan uzak duran insan

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Politika ne demek önce onu öğren, sonra başlıkta düzeltme yapıp tekrardan aç.

Apolitik biriyim ve siyaset hiç ilgi alanıma girmiyor.

Ben de politikadan uzak dururum. Çevremdekilerle her gün kavga etmek yerine, nabza göre kafa sallarım, geçerim.

Ben bu kaosun hastasıyım, kopamam.

images

Alavarez Cizre'de ki intihar ile ilgili bilgin var mı? Yada farklı bir gelişme. Akıl sağlığı ile ilgili bir şeyler söyleniyor.

Alavarez Cizre'de ki intihar ile ilgili bilgin var mı? Yada farklı bir gelişme. Akıl sağlığı ile ilgili bir şeyler söyleniyor.

Evet iş dönüşü denk geldim ben de. Zihinsel engelli ve epilepsi hastası imiş.
Daha önce de birkaç defa intihar girişimi olmuş, ikna etmeye çalıştılar ama olmadı. Üzücü.

Bir zamanların bilinen 4 kişisinden biriydik... gençtik... heyecanımız yüksekti... durulduk...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet iş dönüşü denk geldim ben de. Zihinsel engelli ve epilepsi hastası imiş.
Daha önce de birkaç defa intihar girişimi olmuş, ikna etmeye çalıştılar ama olmadı. Üzücü.

Teşekkürler, sosyal medyada bazı haberler yanıltıcı olabiliyor Cizre küçük yer o yüzden sormak istedim. Genç bir üniversite öğrencisi de intihar etti bugün yine. İntiharlar çoğalıyor üzücü ve korkutucu seviyeye gelmeye başladı.

ya yalancının kim olduğunu bilen akılcıdır o yüzden uzak durmayı yeğliyordur. ve ya hakkında hiç bir fikri olmadan kulaktan dolma her görüşü savunup herhangi bir partiye oy veriyordur.(agnostik tatlı su partizanlığı). ya da gerçekten uzak durup, kulaktan dolma her görüşü savunanlardan dolayı konuşmamayı tercih edip seçimlerde oyu oy diye veriyordur.

Teşekkürler, sosyal medyada bazı haberler yanıltıcı olabiliyor Cizre küçük yer o yüzden sormak istedim. Genç bir üniversite öğrencisi de intihar etti bugün yine. İntiharlar çoğalıyor üzücü ve korkutucu seviyeye gelmeye başladı.

Bu tarz haberler sosyal medyada yanıltıcı bir şekilde servis ediliyor bazen.
Insanlar umutsuz ve huzursuz artık.

Politikaya yakın duranlar sanırsın çok mantıklı oy kullanıyor, genel itibariyle taraftar mantığıyla oy veriliyor, insanların çoğunluğun ne kendi çıkarını ne ülkenin çıkarını düşünerek oy kullandığını düşünmüyorum.

evet bu konu altında ölmek istiyorum mesela, üzerime satranç atsalar

Her gün politikacilari savunmak için onlarca kişiyle kavga eden insandan çok daha akıllıdır. (Ki ben de o aptal kategorisine giriyorum zaman zaman)

Denk örnek olmayacak ama unideyken Aycan diye bir ev arkadaşımız vardı. Biz saatlerce din üzerine, tanrının varlığı üzerine tartışırken bu laptopundan yetişkin filmi indirirdi. "Olm hiç mi merak etmiyorsun bir yaratıcı var mı yok mu? Ahiret gerçekten var mı?" Diye sorardık. "S. Et ölünce göreceğiz zaten" derdi. "Yep yeni milfler gelmiş onlarla meşgulüm şu an" diye de eklerdi. Hayat ona güzeldi

Var, ben tanıyorum bir kaç kişi. Dünyadan haberleri yok. Bir şey konuşuyorsun aaa öyle mi olmuş diye şaşırıyor filan.

1yk6vAFWbxs

Yalnız saçı bıyığı müthiş boyamış :)

Geri