Polise Korkuyla mı Sevgiyle mi Bakıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü

Polise Korkuyla mı Sevgiyle mi Bakıyorsunuz?

• Korkuyla

Kullanılan: 6 31.6%
  • Sevgiyle

Kullanılan: 13 68.4%

• Kullanılan toplam oy
    19
Kimisine sevgiyle.(görevini layığıyla yapanlar)
Kimine nefretle..(hırsız,rüşvetçi,yamyam trafik polisleri)

Korkmak diye bişey olamaz.Neden korkayım ki,
Ama TRAFİK POLİS'leriyle karşılaşmamak için elimden geleni yapıyorum.Prim yada rüşvet almak için binbir bahane üretiyorlar zalimler.

Korkuluyorsa, sorun korkandadır bence.
Ne yaptın da korkuyorsun veya ben neden rahatım, korkmuyorum?

bikeresinde bir hırsızlık olayı için karakola gittik arkadaşım abi telefonum bulunurmu babam ağzıma scıcak diğe ağlanırken polisten gelen yanıt "ben rıza babaya benziyormuyum" olmuştu

nefretle bakıorum çoğu zaman çünkü egoist ve nasılsa bana bişi yapamaz lan polisim içgüdüsüyle hareket eden çok aynasız var

sırf üzerimde iron maiden kazağı var diye yunus polislerinin ne arıyorsun lan burda sorularına maruz kaldım çoğu zaman işe giderken "barda çalışıorum mk" diğemedime yanardım hep

Küçükken ablamın kucağına atlardım korkudan ..Şimdi korkmuyorum

ya sankı turkıyede yasıomus gıbı cumleler kurma burda
uzaktan vatan sevgısı gosterme burda millete kapiş?

Turkiyede de yasasam Hollanda'da yasasam yasadigim ulkenin polisine lanet yagdiracak kadar nankor degilim cok sukur. Evine hirsiz girse , basina bela gelse ilk onlari ariyorsunuz.
Ailemde senin gibi nefret dolu insanlar yuzunden bi polis sehidimiz var. Onlar kelle koltugunda gezen insanlar senin gibi oturdugu yerden "lanet olsun yeee kapis" demeniz icin bu meslegi yapmiyor.

Turkiyede de yasasam Hollanda'da yasasam yasadigim ulkenin polisine lanet yagdiracak kadar nankor degilim cok sukur. Evine hirsiz girse , basina bela gelse ilk onlari ariyorsunuz.
Ailemde senin gibi nefret dolu insanlar yuzunden bi polis sehidimiz var. Onlar kelle koltugunda gezen insanlar senin gibi oturdugu yerden "lanet olsun yeee kapis" demeniz icin bu meslegi yapmiyor.

onlar bızım polısımız deil iktidarın polisi şekerim
Seni hiç ilgilendirmez kıme lanet olsun ya dıyecegım
istedigim sıfata ve ya kişilere lanet okurum kendı ozgur dusuncem seni hiç mi hiç baglamaz

onlar bızım polısımız deil iktidarın polisi şekerim
Seni hiç ilgilendirmez kıme lanet olsun ya dıyecegım
istedigim sıfata ve ya kişilere lanet okurum kendı ozgur dusuncem seni hiç mi hiç baglamaz

Iyi ki dusuncen varmis ya olmasaydi napardik sekerim.

Allah yar ve yardımcıları olsun hepsine sevgiyle bakıyorum

İkisini de hissetmiyorum. Polisten polise değişir bence.
Görevini çok iyi yapanları olduğu gibi, kötüleri de var.

Yine de zor meslek Allah yardımcıları olsun.

Sıradan insanlara baktığım gibi, tiksinerek bakıyorum. Üzerindeki üniforma niye sizin algılarınızı değiştiriyor onu anlayamadım ama.

Sanki insanlığın geneli melek de bi polis olunca tü kaka oluyorlar.

Geri