Bugünkü anımı paylaşayım. Otururken Hacettepe Diş Hekimliği'nde 4 polis geldi ve TC no'muzdan sorgu yaptı ve gayet güler yüzlü sevencen davrandılar ve sohbet ettik hepsiyle. Bana konuşma arasında "bizi 'Faşist' olarak görüyorlar. Sizin özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünün yanında kısıtlanır. Bizler herkesin güvenliğinden sorumluyuz. Bize taş atanlara, molotof atanlara, şiddet uygulayanlara biz ne yapmalıyız ? Onlardan yaralanan oluyorsa bizimde görev arkadaşlarımızdan yararlanan veya şehit olanlar oluyor. Bizler kimseye zarar vermek istemiyoruz diğer masum insanların yaşamlarınıda düşünmek zorundayız o yüzden yapılan şeyler bizi Faşist olarak gösteriyor. Arada olan Provokatör'ler yüzünden halk ve biz polisler farklı algılanıyoruz" cümlesini kurdular. Daha sonra ben ne diyeceğimi bilemedim .d Yaklaşımlarını beğendim bize karşı. Ama kalkıp onlarla görevlerini tartışamadım onlarda haklı ne yaşadıklarını bilemiyoruz. Sadece görünen tarafıyla mesleklerini eleştiriyoruz. Ya da bunlar fazla iyimserdi.