Polise Korkuyla mı Sevgiyle mi Bakıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü

Polise Korkuyla mı Sevgiyle mi Bakıyorsunuz?

• Korkuyla

Kullanılan: 6 31.6%
  • Sevgiyle

Kullanılan: 13 68.4%

• Kullanılan toplam oy
    19
Çocuklukta bilinçaltına yerleştirilmeye çalışılan korkuyu es geçersek tabikide sevgiyle :)

Kesinlikle korkuyla.Hiç bir zaman ne yapacağını kestiremeyiz.

Benim tek korkum Allahtır, kulları benden korksun ben ne korkayım :)

Trafikçilere gicik oluyorum bazilarininda ustundeki unuformayi kalkani ve silahi olarak kullanmasini hic hazetmiyorum gorevini duzgun layikiyla yapanlari takdir ediyorum kapanis

Eskisi gibi çevirmiyorlar adrese postalıyolar aglıgsylskym

Polisee korkuyla bakmak güçsüzlük, dirençsizlik demek. Bir millet polisinden korkuyorsa vah o zaman ülkenin haline. Bir suç işlersin haketmişssin korkarsın amenna, ama onun dışında sürekli korku hali bir devletin boyunduruğu altında kalmak demek. Zulüm ve zorbalık kısaca.

Çok sevdıgımız abılerımız var ıclerınde ,
Sevgıyle bakıyoruz ,

korkuyla bakmam için bir enden yok onlar insanlardan ayrı bir varlık değil ki niye korkucam

Mecburiyetten sevgi ile bakmam lazim artık :bekle

Eskiden sevgi ile bakıyordum ama şu an korkuyla da bakıyorum diyemiyorum. Ufak bir eylemde bile ağır bir şekilde müdahale ediyorlar. Eylem yapmak toplumsal bir haktır, zarar vermeyen hakaret etmeyen insanlara karşı farklı davranılması gerekiyor. Ama bütün bu söylenenler her polis için geçerli değil elbette.

Bugünkü anımı paylaşayım. Otururken Hacettepe Diş Hekimliği'nde 4 polis geldi ve TC no'muzdan sorgu yaptı ve gayet güler yüzlü sevencen davrandılar ve sohbet ettik hepsiyle. Bana konuşma arasında "bizi 'Faşist' olarak görüyorlar. Sizin özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünün yanında kısıtlanır. Bizler herkesin güvenliğinden sorumluyuz. Bize taş atanlara, molotof atanlara, şiddet uygulayanlara biz ne yapmalıyız ? Onlardan yaralanan oluyorsa bizimde görev arkadaşlarımızdan yararlanan veya şehit olanlar oluyor. Bizler kimseye zarar vermek istemiyoruz diğer masum insanların yaşamlarınıda düşünmek zorundayız o yüzden yapılan şeyler bizi Faşist olarak gösteriyor. Arada olan Provokatör'ler yüzünden halk ve biz polisler farklı algılanıyoruz" cümlesini kurdular. Daha sonra ben ne diyeceğimi bilemedim .d Yaklaşımlarını beğendim bize karşı. Ama kalkıp onlarla görevlerini tartışamadım onlarda haklı ne yaşadıklarını bilemiyoruz. Sadece görünen tarafıyla mesleklerini eleştiriyoruz. Ya da bunlar fazla iyimserdi.

Cemaatin ve akp nin son yıllarda içeri sizmasiyla kendi adamlarını polisliğe getirmesi almış olduğu kararlar neticesinde polisler halkın gözünde itibarsizlastirildi .

Eski sevgiyi saygıyı tekrar halkın gözünde kazanmaları zaman alacaktır.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri