PKK'lı kızın aşkı :D

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı saçlarla mavi gözleri görebilecek kadar yaklaşmışlar mı birbirlerine?

Karşılıklı ateş esnasında bu tablonun oluşma ihtimalini çok sevdim. :D

Yakalanan teröristlerden elde edilen video kaynakları gibi bi gerçek de var ama bu konuşulan ne denli dogru bilemem.

Ayrıca evet o denli yaklaşıyorlarmış birbirlerine, askerlik yapanların yalancısıyım. Zira mantıken düşününce de yaklaşıyorlardır hep ölü ele geçirilmiyor ya bunlar.

Asker yanlış yapmış .. Teslim olmasını istemeli ya da kafasına sıkmalıydı o kancığın .. Sarı saçlı mavi gözlü olmayan Mehmetçiklerimiz ne olacak ?

ben videoya inammadım en önemli yerlerde kızın söyledikleriyle dudakları uyuşmuyor
yapsa da memleketlisidir
aşk maşk hikaye

Gençler gençler videonun gerçekligini ispatlayalım buyrun gayesi içinde paylaşsaydım emin olun 'geyip bölümünde konu açmazdım. Az eglenelim diye paylaştım bu videoyu dimi ama. : )) Dert edinen mümkünse köşede edinsin.

Ailem bana üçüncüye de söz hakkı düştüğünü öğretti, sizin ailenizden size ne düşüyordu bilemem. :)

keske herseye maydanoz olmamanz gerektıgını ogretseymıs. sormadan soylemek her zaman mubah degıl. sımdı polemık yaratmaya calısmayınız. konuyu aılelere getırerekde dusmeyınız :şirine:

keske herseye maydanoz olmamanz gerektıgını ogretseymıs. sormadan soylemek her zaman mubah degıl. sımdı polemık yaratmaya calısmayınız. konuyu aılelere getırerekde dusmeyınız :şirine:

Ben düşmüyorum. Public dediğimiz halka açık bir platformda, açık şekilde paylaştığınız bir mesaja cevap veren birine "sana bok düşer" deme terbiyesizliğini yapıp aynı laf size dönünce de masummuş gibi "düşmeyin, sataşmayın" maskesinin arkasına saklanmayın.

Polemik yaratan da terbiyesini koruyamayan da halka açık platformların nasıl kullanılacağını bilmeyen de sizsiniz.

Kendinizi ne ülkenin ne de forumun sahibi sanmayın. Biraz akıl mantık sahibi olun.

İyi günler, size iyi goygoylar. Zaten ancak ondan anlarsınız.

Ben düşmüyorum. Public dediğimiz halka açık bir platformda, açık şekilde paylaştığınız bir mesaja cevap veren birine "sana bok düşer" deme terbiyesizliğini yapıp aynı laf size dönünce de masummuş gibi "düşmeyin, sataşmayın" maskesinin arkasına saklanmayın.

Polemik yaratan da terbiyesini koruyamayan da halka açık platformların nasıl kullanılacağını bilmeyen de sizsiniz.

Kendinizi ne ülkenin ne de forumun sahibi sanmayın. Biraz akıl mantık sahibi olun.

İyi günler, size iyi goygoylar. Zaten ancak ondan anlarsınız.

Türkçe konuş goygoy nedir ya ?
ıkılı konusmadan alıntı yapmıssınız olay konusulmus bıtmıs sız hala konusuyorsunuz.
eglence amaclı konuya lımon sıkanlar olarak sız cok ıyı anlıyorsunuz forum olaylarından canım :şirine::şirine:

Türkçe konuş goygoy nedir ya ?
ıkılı konusmadan alıntı yapmıssınız olay konusulmus bıtmıs sız hala konusuyorsunuz.
eglence amaclı konuya lımon sıkanlar olarak sız cok ıyı anlıyorsunuz forum olaylarından canım :şirine::şirine:

TÜRK DİL KURUMU

Türkçe konuşuyorum zaten.

Böyle basit ve çocukça sataşmalardan vazgeçin, hiçbir yere varamazsınız. Bu kelime oyunlarını yapacak kapasiteye sahip olduğunuzdan şüpheliyim.

Yahu istersem 2 yıl önceki mesajınıza yorum atarım, siz gerçekten internetin ve forum mecrasının amacı ve niteliği hakkında fikir sahibi olduğunuza emin misiniz?

Neyse, o güzel kafanızı yorum cevap vermeyin. En azından ben öyle yapacağım, oturduğunuz yerden "oo nasıl da laf sokuyorum ama :şirine:" yapmaya devam edebilirsiniz.

TÜRK DİL KURUMU

Türkçe konuşuyorum zaten.

Böyle basit ve çocukça sataşmalardan vazgeçin, hiçbir yere varamazsınız. Bu kelime oyunlarını yapacak kapasiteye sahip olduğunuzdan şüpheliyim.

Yahu istersem 2 yıl önceki mesajınıza yorum atarım, siz gerçekten internetin ve forum mecrasının amacı ve niteliği hakkında fikir sahibi olduğunuza emin misiniz?

Neyse, o güzel kafanızı yorum cevap vermeyin. En azından ben öyle yapacağım, oturduğunuz yerden "oo nasıl da laf sokuyorum ama :şirine:" yapmaya devam edebilirsiniz.
asdadsafhjhgfkgfjhgfjhgfjhgjhkgfjhlgfjhtryıhth

cunku baska yanıt versemde bısey degısmıyo

Siz milleti dışlamaya devam edin.
Sonra hepimiz kardeşiz diyip iki yuzluluk etmeyin.

:ask

Yiyin birbirini, öpün, sevin hatta sevişin.
Ülke için kavga edenlere han ve hancı olayını da anlatayım da ben, hani böyle atasözleri, deyimler falan derken ilerlesin konu

Kız aşık olmuş, siz hala toprak peşindesiniz. Aşk diyoruz aşk :ask

Dipnot: Video açılmadı, yorumları okumakla yorum yapma gereksinimi duydum!

Hiç inanasım gelmedi hiç bir asker bunu yapmaz

romeo babam gızıyo balhonun altında bağırmasın diyo, çift kırmayla vururmuş, bide cüliyet dereye, çamaşırları yıhamaya gitmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri