PKK'lı kızın aşkı :D

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşk çözüm süreci işe yararmı acaba .d
Olacaksınız tabi her zerresine kurban olunuz bi zahmet.

senı var ya yıyerım yıyerım .
senı upecegımden sonra bu asadasdsf

senı var ya yıyerım yıyerım .
senı upecegımden sonra bu asadasdsf
seni var ya yiyerim yiyerim diyen şahsın pkk ile bağlantısı nedir ?
ondan sonra bu diye benzerlik göstermişsin merak ettim açıkcası.
''seni varya yiyerem'' örneğinde ana dili Kürtçe olan bir insanın Türkçe'yi konuşurken çektiği zorluk baz alınabilir ancak (:
pkk ile bir alakası olmadığına kefil olabilirim, yanlış örneklendirme var ortada yahu.

:D Bence salliyor
Ama ask umudu insani ayakta tutar azcik daha dursunlar bakalim nasil olsa yakinda bitcek.

Komple Kurtlere laf atmak dogru olmaz bence, burada konu pkk ona gore yorum yapin, diger arkadaslarimiz kiriliyor dogal olarak.

Gülmedim.
PKK yanlısı değilim ve şuan da bu kızların PKK içinde olması yanlısı hiç değilim...
Fakat; PKK'lı diye kız olduğunu unutmamak gerek,tamamen duygusal açıdan bakıyorum duruma.
Allah size doğru yolu göstersin tez zamanda..
Belki o zaman ciddiye alınırsınız.

Bence ulkeye barış gelecekse bunun gibi şeyler barışı getirecek. Hiç yadirgamadim. Çok guzel bi tablo böyle bir şeyin konuşulması

Kusura bakmayın aşık olduğu askerlerimizi kurşuna dizerken yazık bu kıza diyemem
işte sizsiniz böyle böyle sempati kazandıran pkkya .
Mendil falan verin olmaz sa.
Bende üzülürüm bir genç kızın aşık omasına ve hiç kavuşamamasına ama özürdilerim hergün bir asker ölürken ben şimdi bu kızın lakayt aşk maceralarını dinleyemem.

Sarı saçlarla mavi gözleri görebilecek kadar yaklaşmışlar mı birbirlerine?

Karşılıklı ateş esnasında bu tablonun oluşma ihtimalini çok sevdim. :D

lımon sıkmaya basladılar eglenceye bu baslıktan kacar ben asdfddg
kız evlat olsa sevılmez be afhlklll

Kusura bakmayın aşık olduğu askerlerimizi kurşuna dizerken yazık bu kıza diyemem
işte sizsiniz böyle böyle sempati kazandıran pkkya .
Mendil falan verin olmaz sa.
Bende üzülürüm bir genç kızın aşık omasına ve hiç kavuşamamasına ama özürdilerim hergün bir asker ölürken ben şimdi bu kızın lakayt aşk maceralarını dinleyemem.

Süperdi, tuttum bırakmam.

Ayrıca Jose ,, arkadaş ilk yorumu yaparken konuşma şeklini benzettiği birinin cümlesini kullanmış şimdi ben burada ege şivesiyle birinin cümlesini kullansam onlara da mı pkklı dicez. Olayı saptırma bence , sonra da bana sunu dedi bunu dedi dersiniz işittiğiniz laflar karşısında.

umarım doğru ve yanlışı anlayabilecek kıvama gelir hayatı sürünerek değil de ayakta atlatabilir.

lımon sıkmaya basladılar eglenceye bu baslıktan kacar ben asdfddg
kız evlat olsa sevılmez be afhlklll

Kendi adıma konuşuyorum; inan yazarken "limon sıkmak" gibi bir düşüncem olmadı. Sadece bahsedilen olay mantığıma uymadı. Bir an öyle bir çatışma ortamını düşündüm ve mümkün olamayacağına inandım. Videonun kaynağını ve gerçeklik payını açıkçası düşünmedim. Hala da bilmiyorum.

Ancak şuna da inanıyorum. Aşk; gerçekten yüce bir duygudur. İnsanı her şeyden alıkoyabilir.

Kendi adıma konuşuyorum; inan yazarken "limon sıkmak" gibi bir düşüncem olmadı. Sadece bahsedilen olay mantığıma uymadı. Bir an öyle bir çatışma ortamını düşündüm ve mümkün olamayacağına inandım. Videonun kaynağını ve gerçeklik payını açıkçası düşünmedim. Hala da bilmiyorum.

Ancak şuna da inanıyorum. Aşk; gerçekten yüce bir duygudur. İnsanı her şeyden alıkoyabilir.

lafım sana degıldı ınan kı :şirine:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri