Psinoza
Bronz Üye
Terorist ile anlasma mi olur mus? Teroristin hakki kursundur. 15 agustos 1984'te neden saldirdilar? Turkiye Cumhuriyeti topraklarinda yasan insanlara iskence mi yapilmis, burada yasamayin mi denilmis? Suan bile pkkyi destekleyen sahislar hastanelerde devletin verdigi imkanlari kullanarak birakin [ARGO]siktiri boktan[/ARGO] bir ilac tedavisini ameliyat oluyor. Madem TECE dedigin yere karsisin o zaman hic bir imkanini da kullanma gorelim nasil birisin...
Neo ben seni hatırlıyorum ya, 7-8 sene evvelden. Hani yaşın falan da bir 30 civarlarında idi o zamanlar, tabi ben henüz ergenliğe bile girmemiştim. aradan geçen yılları kabaca hesaplarsak şuan 36 ya da daha büyük olabilirsin, olmayabilirsinde bilemedim.
Yahu babacım sen bunca yıl ne yiyip, içtin neler yaşadın? yıllardır bilgisayarla yani günümüz teknolojisinin bir kaç makinasından biri olan araçla haşır-neşir olmana rağmen şöyle bir ülke tarihinde yaşanmış olayları bir gün olsun gugullamadın mı?
PKK'yı siktir et, hadi pkk'nın kuruluş yılına atıfla bir şeyler geveledinde bir kaç yıl evveline yani PKK'nin varoluşmasına sebep 80 darbesi öncesi ve sonrası dönemde insanlara yaşatılan yıkımdan nasıl bihaber kaldın? Mamakta, metriste, diyarbakır da millete jop sokup, dışkı yediriyorlardı be.
İşkence mi yapıldı diye sorman da ne bileyim bir acaip şey yani.
Ülke güllik gülistanlıktı, herşey huzur ve refah içerisindeydi dimi o yıllar? gibi bazı şeylerden söz etmeniz fazla komik yani. Hayır bunu senin özelinde de söylemiyorum.
Tamam en baba vatanperver sizlersiniz de, bu kadar eksik ve boş yorumlar adamı eşsiz, silahı mermisiz bırakır...
Bir şeyleri eleştirip, yererken ve hatta küfrederken bile keseniz biraz dolu olsun.