pkk ya kim yardım ediyor?

Konu sahibi son olarak 3452 gün önce görüldü
Arkadaşlar bu pkk madem 20.000 kişi falan nasıl oluyor da 30 yıldır rahatça dağda kalabiliyorlar. Yemek içmeyi geç silaı nasıl alıyorlar. Dağa uçak veya helikopter çıkmadığına göre millet nasıl siyah yolluyor. Dağa arabada gitmez. O kadar ağır silahları kim nasıl taşıyabilir dağ yolunda.

Daha geçen gün Amerika'nın silah bırakan helikopterleri görüntülendi.

Yakıtı yoksa....
IRAK VAR, ISRAIL VAR SURIYE, MISIR, JAMMU(BABA AKTARIMI), PAKISTAN, AFGANİSTAN, YEMEN, UMMAN Bilinenler :P

Sadece televizyondan izlemeyle bilgi edinilmez demek ki rahatça girebileceği bir kaynak var ki sorun olsa da zorda olsa geçiriyolar, silahlar sınırdan geçerken çok mu kolay geçiyor veya orada duran adam ya onlardan yada zorluk çıkarırlarsa kafasına sıkıyolar bu kadar zor bir şey olmasa gerek sonuçta askere sıkan orada duran bekçi nöbetçi veya köylünün birini öldürmesi daha kolay bir şey sonuçta.

Sadece televizyondan izlemeyle bilgi edinilmez demek ki rahatça girebileceği bir kaynak var ki sorun olsa da zorda olsa geçiriyolar, silahlar sınırdan geçerken çok mu kolay geçiyor veya orada duran adam ya onlardan yada zorluk çıkarırlarsa kafasına sıkıyolar bu kadar zor bir şey olmasa gerek sonuçta askere sıkan orada duran bekçi nöbetçi veya köylünün birini öldürmesi daha kolay bir şey sonuçta.

Devletin desteği olmadan bu kadar rahat olur mu iş ?

Ben belki tayyipçi veya akpli değilim ama sonuçta her şeyi devlete akpye veya tayyibin yaptığını düşünürsek saçma olur tayyip izin veriyor desem yalan olur vermiyor desem yalan olur.

Aslında devlet desteği olmadan olmaz ama izin verenler kim o çok açık değil gibi. Sürekli devlet içinde devlet çıkıyo piyasasaya. Tsk hala rezil durumda birsürü hain var :cici:

Ben belki tayyipçi veya akpli değilim ama sonuçta her şeyi devlete akpye veya tayyibin yaptığını düşünürsek saçma olur tayyip izin veriyor desem yalan olur vermiyor desem yalan olur.

Birileri suçlu işte.

Rengini baştan belli etseydin ya keşke. Ben de gerçekten öğrenmeye çalışıyorsun sanıyorum.

30 yıldır adamlar silah getirirse ve 30 yıldır dağda yaşarsa devlet göz yumuyor deriz. Bunda alınacak bir şey yok.

Sevilay'a katılıyorum devlet nemalanmasa bu noktaya gelmezdi.
Helal kız kafan ne güzel çalışıyor :d

He canım bilmem kaç yıldır devletin başında chp var zaten. Allah için Özal Menderes melek melek

Senden daha melek oldukları kesin!!!

Katılıyorum Sevilay arkadaşımıza pkk nın 30 yıldır bitmemesinin sebebi Türkiye Cumhiriyeti Devletidir !

Devletimiz terörün bitmesinde samimi olsa 1 ayda biter !
Daha fazla konuşmayalım malum bu aralar herkesi fetocu diye alıyorlar içeri beni de alırlar :)

Geri