pkk ya kim yardım ediyor?

Konu sahibi son olarak 3455 gün önce görüldü
1915 tehcîr harakâtında zâlim ermeniler türkiyye dışına çıkmamışlar,kendilerini gizlemek için kürt gözükmüşlerdir.(1) a.öcalan,s.demirtaş,asala,p.k.k. Ve h.d.p. Temâmen ermenidirler...bunların kışkırtıcıları,destekçileri,ingiltere,fransa,almanya,îrân,gibi islâm düşmânı devletlerdir...müslimân kürtleri de katleden bu ermenilerle,kürtlerin hiç bir alâkası yokdur...ba'zî saf,kandırılan kürtlerden bunlara katılanlar,aldatılanlar olabilir,amma esâs olan,kürtlerin de bu ermenilerden zulm gördüğüdür...
(1) çok yakın zemânda,dıyarbakır'daki bir ermeni kilisesinin papazı,kız kardeşinin müslimân gözükdüğünü,bunun yalan olduğunu,göğsünü açdığında,istavroz takdığını görürsünüz,demişdi,ayrıca vaftiz yapılmadıkları için de,kiliseye alınmadıklarını,bildirmişdi...alıntı kamil bedihoğlu
İran İslam devleti değil midir ki; İlgiltere, Fransa, Almanya ile yanyana koyuyorsunuz. Madem İslam devleti değil o halde Suudi Arabistan da destek veriyor onu neden bu listeye sokmuyorsunuz. Mezhebinnize uymuyor değil mi?

Tayyip Erdoğan'ın emrindeki MİT elemanının Oslo görüşmelerinde PKK lı muhatabına, ''Beğenmediğiniz bir devlet görevlisi varsa söyleyin, sizin tavsiye ettiğiniz bir kişiyi hemen atayalım'' dememiş gibi konuşuyorsunuz.

PKK ya en büyük desteği içimizdeki dinci ve ırkçı yapılanmalar vermektedir. Dinci yapılanmaların başını FETÖ çekmekte ardından diğer cemaat adı altında toplanan tarikatlar ve sivil toplum kuruluşu adı altında CİA , BND,MI6, MOSSAD tarafından desteklenen vakıflar ve bu tüm bu cemaat ve yapılanmaların medyadaki kalemşörleri eliyle altımızdaki topraklar ayağımızın altından kaydırılmaya çalışılmaktadır.

Bizler ise her akşam ve gündüz televole programlarıyla, pembe dizilerle uyumaya devam edip, icraata gelince bizim yerimize bu cemaat ve sivil toplum kuruluşları nasıl olsa işleri halleder deyip t....şak kebabı yapalım..

Uyu uyu yat uyu!....
Etiler'de beş dairem var, kirası bana yeter nasıl olsa, vurmuşum gerisine hesabı..

Oh ne güzel!

Allah'ın da bir hesabı var olduğunu unutmayalım!

O bölgenin halki veriyor kim vericek baska. Karadenizede girmeye cabaladilar tutunamadilar. O bölgede domuz çok, parayla analarini saticak cok adam var.

Arkadaşlar bu pkk madem 20.000 kişi falan nasıl oluyor da 30 yıldır rahatça dağda kalabiliyorlar. Yemek içmeyi geç silaı nasıl alıyorlar. Dağa uçak veya helikopter çıkmadığına göre millet nasıl siyah yolluyor. Dağa arabada gitmez. O kadar ağır silahları kim nasıl taşıyabilir dağ yolunda.

ßen Şu Soruyu Okuduğumda ßir daha ßir daha Okudum Acaßa gözlerimmi ßozuLdu Diye ama Gerçekmiş.. ßi Kere Şunu ßeLirteyim AsLa ve AsLa "Akp" Li DeğiLim ama Türkiye'de Yaşayan AkıLLı ßir Kadının Soracağı Soru ßu oLmamaLıydı ßence.. 30 YıLdan ßahsediyorsun DevLet Yardım Ediyor Diyorsunda Kardeşim, Akp 30 yıLdır Hükümet değiLdi, 30 YıLda kimLer geLdi KimLer geçti. Pkk Türkiye'de ßarınaßiLiyorsa ßunun Nedeni ßaşta Tüm Siyasi PartiLer ve Şimdiye Kadar geLip Giden Tüm HükümetLerdir.. Diğer YardımcıLarı İse Amerika, İsraiL, Yunanistan Ve ßir Çok Türkiye Sevmez DevLetLerdir.. Tavuk Su İÇer ALLah'a ßakar ...

ßen Şu Soruyu Okuduğumda ßir daha ßir daha Okudum Acaßa gözlerimmi ßozuLdu Diye ama Gerçekmiş.. ßi Kere Şunu ßeLirteyim AsLa ve AsLa "Akp" Li DeğiLim ama Türkiye'de Yaşayan AkıLLı ßir Kadının Soracağı Soru ßu oLmamaLıydı ßence.. 30 YıLdan ßahsediyorsun DevLet Yardım Ediyor Diyorsunda Kardeşim, Akp 30 yıLdır Hükümet değiLdi, 30 YıLda kimLer geLdi KimLer geçti. Pkk Türkiye'de ßarınaßiLiyorsa ßunun Nedeni ßaşta Tüm Siyasi PartiLer ve Şimdiye Kadar geLip Giden Tüm HükümetLerdir.. Diğer YardımcıLarı İse Amerika, İsraiL, Yunanistan Ve ßir Çok Türkiye Sevmez DevLetLerdir.. Tavuk Su İÇer ALLah'a ßakar ...

ben sanki akp dedimde beni yalanliyorsun :)

Akp görüyoruz zekiyiz ama pkk ağa babası avrupa ülkelerine aşığııızzz oğlum, avrupada hiç böyle şeyler yok, hasss

PKK yı da ABD kurdu,
AKP yi de.
Tek farkları var biri dincilik,
Öbürü etnik ırkçılık yapıyor.
Tayyip Erdoğan'ında belirttiği gibi:
''Öcalan fikirlerinden dolayı değil, aldığı kellelerden dolayı içeride yatıyor''

İşte bu sebepten PKK bir türlü temizlenemiyor.

Bir yerde, kendini farklı olduğu için haksızlığa uğramış olarak düşünen gruplar oldukça orada "terör" olur. Kimin kurduğu neyle beslendiği önemli değil. Norveçte terör mü var? Hukuk yoksa, faşizm varsa, dikta varsa, cehalet varsa, aşırı din varsa, ırkçılık mezhepçilik varsa orada terör vardır

Pkknın yapılanmasında Siyasetin önemi yoktur demek resme başka bir açıdan bakmak gibi oluyor malesef
Şimdi çıkıp pkk'yı Türk askeri isterse çok rahat bitirir demekte resme kolaycı tarafından bakmak olur malesef
Bu tarz gerilla tipi yapılanmaların onune gecebılecek , yerlesık ve duzenlı ordular yok malesef ..
Var dersek yalan olur ..

Pkk'yı Yapılandıran yenıden palazlanmasını saglayan , Türk devletının cozum olarak gordugu cozum surecıdır malesef , Silah bıraktırmak isterken , Yeniden silahlı bir yapılanma içine girmesini sağlamıştır bu durum

Kimler destek oluyor sorusuna gelirsek , Ruslar ,Amerika,İsrail başta olmak üzere bir çok devlet var ..
Destek vermelerının sebebı Pkk'nın Türkiye Devletını bolecegıne ınanmaları degıl elbette
Sadece Türkiyeyi bu tarz bır teror grubuyla sureklı mesgul kılmak
oyalamak ..

Şırnak Valisi Hasan İpek, "Çözüm sürecini bu aşamaya getiren Başbakanımız Tayyip Erdoğan'a ve bu konuda ciddi gayretleri olan Abdullah Öcalan'ı takdirle karşıladığımı belirtmek istiyorum. Halkın bu yoğun ilgisine hiç kimse karşı çıkmasın istiyorum"

Hangi birini yazayım!

Direk Tayyip Erdoğan'a bağlı Mit müsteşar yardımcısı bayan PKLK lı muhatabına, ''Metropolleri silah ve patlayıcılar ile doldurdunuz'' diyor vedevam ediyor, “PKK ile savaşan ordu içeride” yani orduyu Silivriye kalanları da kışlasına hapsettik korkmayın demek istiyor.

Amerikaya giden Bülent Arınç'ın ise, "Artık Sayın Öcalan Demek, Öcalan Posteri Taşımak, PKK Bayrağı Açmak Suç Değil..." deyip bensiz Büyük israil, Pardon! Büyük Kürdistan kurulmaz demek istiyor...

Herkes çok zeki maşallah hep dış güçler faiz lobisi biride pkk neden oluştu buna sebep olan sorunlar nedir kimse ilgilenmiyor kim yardım etti kim silah yolladı filan neyse geçtim BunlArı pkk ya yardım bizzat devlet yardım ediyor diğer güçlerin yardım ettiği gibi pkk anlamak bitirmek için kökenine inmeniz gerekir yoksa bu sorun çözülmez Doğuda resmî ve gayrı resmi terör şiddet vardır bunu bilmeniz gerekir resmî kim gayrı resmi kim düşünün..

Geri