Pizza elle mi çatalla mı yenir?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Pide, ekmek, pizza veya benzeri ürünlerin alt kısımları unlu/irmiğimsi kıvamlı bir tozlu veya kenarları yağlı oluyor ya? Ben dokunamıyorum oralara işte. Dokunsam da acilen elimi silesim geliyor. O yüzden çok "köylü" görünmeyeceğim kadar sotede yiyorsam çatal bıçak kullanırım. Hamburgeri bile cerrah edasıyla yemeye çalışıyom. :D İmkan olsa onu bile dokunmadan yemeyi tercih ederim.

Ben elim ile yiyorum sorry

Pide, ekmek, pizza veya benzeri ürünlerin alt kısımları unlu/irmiğimsi kıvamlı bir tozlu veya kenarları yağlı oluyor ya? Ben dokunamıyorum oralara işte. Dokunsam da acilen elimi silesim geliyor. O yüzden çok "köylü" görünmeyeceğim kadar sotede yiyorsam çatal bıçak kullanırım. Hamburgeri bile cerrah edasıyla yemeye çalışıyom. :D İmkan olsa onu bile dokunmadan yemeyi tercih ederim.
Vayy gundi vayy

Hamburger için falan artık eldiven de koyuyorlar.

Çatal ve bıçak yeterince keskin değilse tam manası ile eziyete dönüşüyor ve bu sebeple peçeteye sarıp el ile yemek çok daha kolay.

Biz ciğerciye, kebapçıya gidince dürümü bile sanatçı edası ile elle sanat eseri gibi sarıp yiyoruz. Pizzada çatal bıçak kullanırsak gülerler bize :)

eskiden çok yerdim
bu ara hiç aklıma gelmiyor

ben birileriyle beraber oyun oynamak için bilgisayar başında her şeyi çatal bıçak peçeteyle falan yiyip içiyom
birileri gelmiş burada köylü yazmış
biz bunu hak edecek ne yaptık.......

Suşi çubuğu ile yenecek değil yaaa…df

Her şeye elitlik katmanın getirdiği aptallık,pizzaya son gelince buluyor niyeyse.
El ile.

Et ,balık,kelle üstüne bir de pizza ekle bunların hepsi yenir elle....

qq

Geri