Pizza elle mi çatalla mı yenir?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Çatal bıçakla ufak parçalara bölünüp yenebilir
Caizdir
Çünkü malzemeleri dökülüyor bazen
Hamuru da kalın ise dişinizi zorlamayın

Elinizle de yiyebilirsiniz böyle de helaldir
Fakat sağ eliniz ile yıyiniz

Yiyiniz için israf etmeyınız
Kalam pizzayı saklayıp sonra mikrodalgada seapın tekrar yiyin

Ah ahh rüyamda İtalya, burada pizza..Ne oluyor böyle .p
Hep elimle yedim.

pizza çatalla yenebilir, olabilir, ihtimaldir. çünkü pizza yuvarlaktır, lgbt üyesidir, kırılgandır, binbir çeşit yüzü vardır, güvenilmezdir, ruhsuz makinalardan doğar, şeyma subaşı kitaplarında geçer. gözalıcı bir desteğe sahiptir ve çatalla yenip yenmeme gibi kakadan tartışmaların içinde yer alır. kapitalist bir köpektir, kolayla iş birliği yapar. aman efendim ayran da var diyenler ılıktır net.

amaaaa, ben bi kavurmalı karışık pide attırır gömerim abi cümlesini ancak bir pide kurdurur. pide ağır abidir, pizza savaş çıkarsa kaçar, pide kaçmaz, kalır, ürer ve doyurur. pide asildir, pizza gibi yuvarlak değildir, uzun incedir, öttürür. pizza gibi binbir yüze sahip değildir, kardeşleriyle birlik olur. kelli felli göbekli kıllı hakiki Türk ustalarının elleriyle işlenir, taş fırında pişer, çatalsız yenir, ağzı burnu yağlar besler. yerli ve milli ayranla yoldaşlık yapar, asla adam satmaz.

pide, pizzanın mekanına tek başına dalar, kırar ve döner. öyle pizza gibi kendine baharat attırmayı sevmez. pide bul ülkenin gururudur.

Normal değilsin :D

Dün dışarda yemek yerken, tabağımdaki yemeğe ekmek bandığım düşünülürse, elle yenir. Çatalla yiyen yallah lütfen.
İşte bunlar hep elitizm.

Pizzadan zehirlendiğim günden beri pizza yiyemiyorum pek, 1 dilim yedikten sonra kuscaaaam diye panik olup bırakıyorum. Bu gereksiz detaydan sonra elle yenmesi daha samimi diyorum ve çekiliyorum.

Çatalla nasıl yenecek ki? :aeg:

Çatalla nasıl yenecek ki? :aeg:

1401438511_pizzacatal_335342121.jpg

Bilmem hiç yemedim,yemem de.

Tabiki de elle. Pide pizza lahmacun offf canım çekti :))

Yorumlari okumaya geldim :)

kaşıkla yeniyor diye biliyorum bu şey gibi olmuş çorbayı çatalla mı içersin kaşıkla mı .s

şu olaylar bitsin
pizza yiyelim

"et, balık, kelle; bunlar yenir elle" der bubam.

bubacım tabi pizza nedir bilmediği için fikir beyan etmiyor. bilse kesin o tekerlemeye pizzayı da eklerdi.

bu ileti tost makinemden tapatalk kullanılarak gönderildi

lahmacun varken gidip pizza yemek .s

yada kıymalı pide kaşarlı pide kuşbaşılı pide varken pizza yemek nebilim enteresn

Elle yenirr ne çatalı xd pizza sevmiyorum artıkkk :((

Geri