aegishjalmur
Platin Üye
Ortalık fena bugün;
Baba hazırlıklıydı, bugün piyasa açıldığı gibi para s…cağım hahahahahhahahahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ortalık fena bugün;
Ben pozisyonları kapattım akşam, bu sarı p.ştun ne yapacağı belli olmaz diyeBaba hazırlıklıydı, bugün piyasa açıldığı gibi para s…cağım hahahahahhahahahaha
Ben full shorttaydım bir gün öncesinden : DBen pozisyonları kapattım akşam, bu sarı p.ştun ne yapacağı belli olmaz diye
astor tavan yapmış
nereye gidiyor bu manyak
Tuclk ve klser var elimde. İlkini dün 4.23’den diğerini bugün 29’dan aldım. Brent düşüyor, iyimser tablo var. Babalar malda olduğundan vuramıyorlar. Endeks çok daha iyi yerlere gelecek gibi görünüyor.Ya ben onu 90tl iken gördüm de almadım Kontrolmatik ile karıştırdım
90'da alsam bu kadar tutmazdım zaten.
Az az olsa da kazanıyorum borsada her gün.
7-8 şirket var, düzenli hareket ediyorlar.
Düşene yapışıyorum. Grafikleri ezberledim resmen.
Tuclk ve klser var elimde. İlkini dün 4.23’den diğerini bugün 29’dan aldım. Brent düşüyor, iyimser tablo var. Babalar malda olduğundan vuramıyorlar. Endeks çok daha iyi yerlere gelecek gibi görünüyor.
Bilançolar geliyor bu akşam. Fintables sayfası oldukça aktif. Yazdıkların arasında çok iyi getirenler de var. Ama tabi fiyatlanmış /fiyatlanmamış vs ayrı konu. Bakmak gerekli. Bilanço haftası grafikler bazen yanıltabiliyor. Çoğu fiyatı yansıtmış olsa da bazıları piyasanın tepkisine kalıyor.Söylediklerim bugün iyiydi, daha da iyi olabilirlerdi. Son saatlerde satış geldi.
Ecilc 83-84 olursa al ki düşebilir oraya.
Katmr ile Kfein fena bir şeyler yapacakmış gibi hissediyorum ama güvenip almadım hiç. Link de böyleydi.
Ecogr ekledim takip listeme bugün.
Grtho ile Vsnmd düşsün diye bekleyeceğim.
Bilançolar geliyor bu akşam. Fintables sayfası oldukça aktif. Yazdıkların arasında çok iyi getirenler de var. Ama tabi fiyatlanmış /fiyatlanmamış vs ayrı konu. Bakmak gerekli. Bilanço haftası grafikler bazen yanıltabiliyor. Çoğu fiyatı yansıtmış olsa da bazıları piyasanın tepkisine kalıyor.
Beni dün balsu’da enselediler. Stop da olamadım. Alığım gibi -5 yedim. Bugün biraz toparladı. Açıkçası kâğıt orta /uzun vade harika ama benim gibi günlükçü için sıkıntı. Yine de tutuyorum, bugün %3 civarını geri verdi. Fakat maliyete gelse de tutmaya devam ederim sanıyorum. Nakit ihtiyaçtan kaynaklı portföyü küçülttüğüm için biraz rehavette var. Fakat disiplini elden bırakmamak, algıya//duyguya kapılmamak gerekir. İnsanız neticede, oluyor o da arada : )))Dün saçma düştü, bugün tam çıkamadı.
Yarın maaşla bir vur kaç yapar bayram öncesi kenara geçerim.
Takip ettiklerimden 2 tanesi düştüğü yerde kaldı sayılır.
%2-3 alsam yeter bana yarın.