Kaldıraç ne önerirsin?Devam edenler için stop loss 50-51.
TP:45
Sell:41
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaldıraç ne önerirsin?Devam edenler için stop loss 50-51.
TP:45
Sell:41
Abi tamamen sana kalmış. 10u geçmiyorum ben büyük tutarlarda.Kaldıraç ne önerirsin?
Salla hisseyi aft fonu albabuşlar hisse önerin spot :d altından geçelim 10 yıl minimum tutulacak
Tly’de çakarlar mı dersin peki : dddSalla hisseyi aft fonu al
Vadene göre. Günübirlikçiysen devamlı takip gerekir. Yada gruplara takılırsın ki o çok tehlikeli. Anlamıyorsan boş ver. Orta-Uzun vade istiyorsan Bist 30-50 bak/araştır derim. Orta vade düşünen arkadaşlara hafta başı banka aldırdım hep mesela. Endeks dönecekse öncüsü banka olur diye düşündüm. Yarın sıkıntılı bir gün. Faiz kararı var.babuşlar hisse önerin spot :d altından geçelim 10 yıl minimum tutulacak
Hahahaha, ben abd vergisini tlyye ödetmeye çalışıyorum xd ne bilim valla max %20 çakarlar gibi geliyor 2 günde hahahTly’de çakarlar mı dersin peki : ddd
Ben fonlardan anlamıyorum hiç aklıma da gelmedi. Bu tera furyası başladığında alırdım muhtemelen aklıma gelseydi eğer.Hahahaha, ben abd vergisini tlyye ödetmeye çalışıyorum xd ne bilim valla max %20 çakarlar gibi geliyor 2 günde hahah