Haber Piyasa Notları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir çılgınlık yapıp küçük bir kaç kuruş ile bir kaç haftadır eth ile haşır neşir oluyorum, savaş bitmez, yandan yolumuzu bulalım, sonra döneriz asıl hesaplara,

hala bistin 7800lere döneceğini düşünüyorum ki yükseldiğinde üzülüyorum bu süreç uzayacağı için .d

Sikko coinlerden uzak durun yine de :d

Misal, 2800 civarı alınabilecek yere gelmişti eth ki hala ekleme yapıyorum.

Yine de mabadı yemeyen veya kenarda gitse üzülmeyeceği 2-3m olmayan bulaşmasın coinlere. Tepeden çakınca sonra spotlarda torununuza kadar hodl xd

Az önce x de gördüm de Osimhen için teminat mektubu verdi diye tavana gittiğini düşünen bir toplam varmış gerçekten. Ciddi ciddi böyle düşünüyorlarmış. : ddd

Olayın aslı şu; Qnb enparabank diye bir banka kurma kararı alıyor. Bunu Qnb bünyesinden ayırarak yapıyor yani yeni bir sermaye ile değil. Diğer bir deyişle bölünmeye gidiyor. Qnb hissesi olan birinin enpara hissesi de olacak. Bedelsiz sermaye artırımının bir çeşidi. Ben ilk defa görüyorum böyle bir bölünmeyi ama oluyormuş demek ki. Haberi içerden alanlar var ki çoktandır bunu fiyatlıyormuş…

Ayrıca bu kâğıdın piyasa değeri 1,2 trilyon TL’den fazla. Değil Galatasaray, süper ligin tamamının 15 katı neredeyse…

IMG_5651.jpeg

Hahahah tükürdüğümü yalayacağım sanırım xd xd xd

yeni altın eklemesin gariban yatırımcı, gümüş alınabilir seviyede ve trendde. Altın sıkıştı, hiçbir haber yukarı zıplatmıyor, gümüş alın…. Sonra bakarız….

Gece gece bu defa da araçlar için ÖTV çıkardılar. Aracına göre ortalama %10-20 arası ek zam

Moody’s ve Fitch verileri geldi arkadaşlar. Tepki olumlu gelir sanıyorum. Yine de ilk 10 dk bir şeye atlamayın : dd

biz kriptodan devam hocam sol de chart beklediğim gibi ilerliyor
sarı kafa çıkıp saçma sapan bir hareket yapmazsa olumlu piyasa fiyatlamaya devam eder.

3 haftadır bistten çıkmaya çalışıyorum parça parça, 1 haftam daha var heralde hahahah 260dolar son fırsat, hatta bekleme.

1 ağustos sonrası abd…

bildiğin faiz yiyorum
daş yağacak daş

@Heisenberg

Bu akşam TR saati ile 9’da FED faiz kararı var. Piyasa beklentisi nedir bilmiyorum ama sabit kalacağı yönünde haberler var. Coin piyasasında volatilite yüksek olabilir. Swing trading yapanlar için güzel fırsatlar çıkabilir. Hem alış yönünde hem satış yönünde. Makro bir haber olduğundan destek direnç tanır mı o da ayrı bir konu tabi :D
Tüm piyasaların gözü burada olacak.

Geri