Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir trolün lafıyla akşam seansı allak bullak oldu. Normalde ters kelepçeyle gözaltına alınması gereken adam çıkıp rahat rahat konuşma yapıyor;
Olması gereken sanırım hatırladığım kadarıyla eski eşi şiddetten şikayetçi olmuştu ama bir şey olmamış gibi..Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı
Rasim Ozan Kütahyalı hakkında resen TCK 217 den soruşturma başlattı.
Bence sigortasını almıştır o. Başına ne geleceğini biliyordur, güvenceyi aldıktan sonra yazmıştır. Birileri milyonlar yedi o arada. Aksi ahmaklık olur çünküOlması gereken sanırım hatırladığım kadarıyla eski eşi şiddetten şikayetçi olmuştu ama bir şey olmamış gibi..
Faiz indirim işareti geldiğinde fiyatlama olur diye sanıyorum, güvenli varlıklardan riskli varlıklara doğru bir hareket kaçınılmaz olarak gerçekleşir... Adam sabah akşam sövüyor Powell'a...Altının 1000 günlük döngüsü sona ermek üzere.
Benim vade dün doldu, yarın bakacam ben de : dddüstat 1 milyon faize mi koyalım borsaya mı asdgjkasd
şaka şaka takipteyim konuyu