Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yıllar sonrası için bir sürpriz bekliyor olmalısın, bol şans.Yo bozmadım
Yo. ben bunun en fazla Monopoly parası kadar değeri olduğunu düşünüyorum. Sıfırlanacaktır. En azından öyle olması lazım.Yıllar sonrası için bir sürpriz bekliyor olmalısın, bol şans.![]()
Bu uzmanlık gerektiren bir konu. Yapacağım yorum ne kadar bağlayıcı olur bilmiyorum, eksik de kalabilir. Çok faktör var. Ama şu an en çok ittiren sebeplerden biri ABD ekonomisinin yavaşlayacağı öngörüsü. Doları zayıflatıyor ve Euro değerleniyor. İkincisi ise bizim Şimşek programının sürdürülebilirliği ile ilgili. Ekonomik veya siyasi belirsizlikler arttığı ölçüde Euro da artıyor. Ama çok fazla değerlenmesi TR’deki enflasyonu besleyeceğinden buna müsaade etmiyorlar ve etmemeye de devam ederler. Merkez Bankasının elinin güçlü olması o nedenle önemli. Teknik olarak bir kanal içinde hareket ediyor, bence aynı şekilde harekete devam eder;@No Pasaran bey elinizde ki verilere göre Euro artışı ne kadar sürer ?

Bu uzmanlık gerektiren bir konu. Yapacağım yorum ne kadar bağlayıcı olur bilmiyorum, eksik de kalabilir. Çok faktör var. Ama şu an en çok ittiren sebeplerden biri ABD ekonomisinin yavaşlayacağı öngörüsü. Doları zayıflatıyor ve Euro değerleniyor. İkincisi ise bizim Şimşek programının sürdürülebilirliği ile ilgili. Ekonomik veya siyasi belirsizlikler arttığı ölçüde Euro da artıyor. Ama çok fazla değerlenmesi TR’deki enflasyonu besleyeceğinden buna müsaade etmiyorlar ve etmemeye de devam ederler. Merkez Bankasının elinin güçlü olması o nedenle önemli. Teknik olarak bir kanal içinde hareket ediyor, bence aynı şekilde harekete devam eder;
Ekli dosyayı görüntüle 109456
Yani ne kadar tutarlı olacağım konusunda emin değilim ama normal şartlarda 46-47 bandını öngörüyorum. Ama şartlar normal olursa. Şu an hiç de normal olmayan zamanlardayız.Dediklerinden şunu anladım.
Yıl sonu öngörülen 50 TL bulur.
Sıfırlanacak kadar bir miktar ayırıp geri kalanı değerlendirebilirsin. Sistemsel bir hata ile yok olsa zaten kimse bir hak da iddia edemez.Yo. ben bunun en fazla Monopoly parası kadar değeri olduğunu düşünüyorum. Sıfırlanacaktır. En azından öyle olması lazım.
Hadi bakalım;
Doğru tabi, bu da sadece teyidi oldu. Fiyatlamadan görebiliyoruz. ABD borsaları şu an 0'a yakın yatay seyrediyor. Şok edici bir şey olsaydı farklı yansırdı.(Ama +2'den düştüğünü de eklemeliyim o da tahminim VIX endeksinden kaynaklı)Hocam bunun bi önemi yok. İsterse %1000 vergi koysun. %30 sonrası ticaret bitiyor zaten çin için. Trump geri adım atacaktır.
Hadi bakalım;