Pezeşkiyan: İran'ın Tepkisi Pişman Edecek

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
İsrail Devleti karşısında olan herkes desteklenmeli. İsrail’in tehditleri tehlikeli boyuta ulaştı. Gün gün, adım adım sözde kutsal kitap hedeflerine ulaşmaya çalışıyor. Moron kitle ya İsrail yalayıcılığı derdinde ya da işin makarasında. Yarın bir gün sınırlarına dayanacaklar. Evladının, ananın, babanın cesedini kollarına aldığında çok geç olacak. İsrail bir devlet değil, terörist bir oluşum. 5. sınıf dünya ülkesi Pakistan - Hindistan bile kuralına göre savaştı.

İran, molla kara kaşına kara gözüne desteklenmemeli. Bu devlet görünümlü teröristlerin bölgede daha çok güçlenmemesi için desteklenmeli. İsrail’e ses çıkaran hiçbir Ortadoğu - Arap ülkesi kalmadı zira
Siyonizm ile Mollaları destekleyerek mücadele edemezsin. Molla dediğin zebaniler zaten Cia ve Mossad tarafından İran'ın başına bela edilmiş tipler. İnsanlar bunlarla dalga geçip bunları itin kıçına sokacak ki bir daha kimse şeyhten, şıhtan, molladan medet ummayacak. Kaldı ki mollanın, şeyhin, şıhın olduğu yerde Cia olur, Mossad olur, Bnd olur ama hayırlı bir iş, ülkesine yarar bir faaliyet olmaz. X'i desteklemeyeceğiz diye de zebanileri şakşaklamanın manası yok. İkisine de eşit düzeyde düşman olup ikisiyle de olabilecek en sert şekilde mücadele etmek gerek.

Siyonizm şu an tüm dünyanın kılcallarına sızmış vaziyette. Arkalarında sadece maddi güç yok. Aynı zamanda algı gücü ve uluslararası örgütlerin onay gücü de var. Mevcut düzende anlatıyı inşa edenler bizzat siyonistler. Hatta, bahsettiğin bölgedeki terör örgütlerini yaratıp besleyip büyüten ve işleri bitince fişlerini çeken de bizzat siyonistlerin kendisi. Özetle ortada böyle bir güçlü tehdit varken Mollaları destekleyelim de bu siyonistlere hadlerini bildirsinler demek epey naif bir düşünce. Bu devlet görünümlü teröristlerin daha çok güçlenmemesi için atılacak ilk adım, bu tiplerin devlet kademesine, istihbarat kademesine ve askeriyeye sızıp sızmadığının tespiti olmalı ama bu da kendi başına korkunç zor bir süreç. Herifler İran'ın komutanlarını ve istihbaratçılarını cm hassasiyetiyle yattıkları odada vurdular. Mollaların altın tepside sunduğu veriler belki de İran'ın sonunu getirecek.

Son düzenleme:
gece az kanallarda baktım
neyse ya
ne bok yerlerse yesinler

haber siteleri tel avivden fotoğraf paylaşıyolar bayağı yıkım varmış

Geri