Pezeşkiyan: İran'ın Tepkisi Pişman Edecek

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
zzzzzzzzzz13u.jpg

İsrail'in İran'a yönelik hava saldırılarının ardından İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan ilk açıklama geldi. Pezeşkiyan, "İran'ın tepkisi pişman edecek" ifadelerini kullandı.

İsrail'in İran'a yönelik hava saldırılarının ardından İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'dan açıklama geldi.

Pezeşkiyan, ilk açıklamasında "İran'ın tepkisi pişman edecek" ifadelerini kullandı. Pezeşkiyan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Siyonist rejimin canice saldırısı gerçekleşir gerçekleşmez, cumhurbaşkanı ve hükümet ekibi olay yerinin yönetimini devraldı ve bu konuda bakanlar kurulu özel bir toplantı yaptı" ifadelerini kullandı.

İran Cumhurbaşkanı, "Siyonist rejim bugünkü eyleminden pişmanlık duyacak" açıklamasında bulundu. Pezeşkiyan'ın önümüzdeki saatlerde halka seslenmesi bekleniyor.

İSRAİL'İN İRAN'A YÖNELİK SALDIRILARI

İsrail, sabaha karşı İran'ın başkenti Tahran, Tebriz, İsfahan'daki Natanz Nükleer Tesisi ile Loristan ve Kirmanşah kentlerine saldırılar düzenlemişti.

Natanz'daki nükleer tesiste sızıntı olmadığı bilgisi verilmişti.

Saldırılarda İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami dahil üst düzey askeri yetkililer ile 6 nükleer bilim insanı hayatını kaybetmişti.

İsrail'in Tahran'daki saldırılarında sivil yerleşim yerleri de vurulurken aralarında kadın ve çocukların da olduğu çok sayıda sivilin yaşamını yitirdiği bilgisi verilmişti.

KAYNAK

Nasıl bir hamle planlıyorlar acaba?

Başkanın adıymış
Ülke sandım sıcaktan beynim yandı galiba
Kafamı buzluğa sokup geliyorum

Pezeşkiyan'ın bir Casus olduğunu da bilemeyiz. Kendisi önceki Cumhurbaşkanı helikopter kazası sonucu öldüğü için bu pozisyona yükselebilmiş, ve kazanın sebebi de şimdiye kadar çözülememiş.

Bir şey yapacağını sanmıyorum. Bir kaç göstermelik füze atar belki.

Ülkeni şamar oğlanına çevirmişler sen hala kamera karşısına geçip, pişman olacaağlaarr diye konuşuyon.
Varsa gücün sahada aktif olarak kullanırsın.
Kullanmadığın için bu hallere düştün.
Belkide gücün yok ama bunun farkında değilsin.
Farkındaysan ne diye zırt pırt dayılanıyon millete.
Ülkenin bütün önemli isimleri bütün kuvvet komutanları öldürüldü sen hala misilleme yapcağuk cevap verceğük diyosun.
Ulen bunun misillemesi mi olur adamlar ülkene savaş açmış, tüm gücüyle ülkenin içinden geçmiş daha ne olması lazım savaş ilanı için.

Pezeşkiyan'ın bir Casus olduğunu da bilemeyiz. Kendisi önceki Cumhurbaşkanı helikopter kazası sonucu öldüğü için bu pozisyona yükselebilmiş, ve kazanın sebebi de şimdiye kadar çözülememiş.

Bir şey yapacağını sanmıyorum. Bir kaç göstermelik füze atar belki.
Fars ismi mi olur zaten pezeskiyan diye. Ermeni bu

Yapay zeka gelişti de İran'ın grafik tasarımcılarının işi kolaylaştı. Hemen tek prompt Veo 3'te Kasım Süleymani'nin omuzlarından fırlatılan Hipersonik Fettah füzesi videosu oluşturup İran'ın düşmanlarının dizleri titretilebilir.....

iran tarafından gereken yapıldı.

İsrail, İranlıların ülkesini ve gücünü, İran devletinden daha iyi tanıyor. İran'ın bu hallere düşmesi kendi hatalarının bir sonucu. İran'da, Mustafa Kemal Atatürk devrimleri gibi yenilikler yaşansaydı ve ordusuna adam akıllı çeki düzen verseydi, batılı ordular gibi modernize etseydi, nükleersiz düdüklerdi düşmanlarını. Ama kime neyi anlatıcan, sokakda gördüğü kadının saçı açık mı kapalı mı diye uğraşan geri kalmış bir ülkeden ne beklersin.

İsrail Devleti karşısında olan herkes desteklenmeli. İsrail’in tehditleri tehlikeli boyuta ulaştı. Gün gün, adım adım sözde kutsal kitap hedeflerine ulaşmaya çalışıyor. Moron kitle ya İsrail yalayıcılığı derdinde ya da işin makarasında. Yarın bir gün sınırlarına dayanacaklar. Evladının, ananın, babanın cesedini kollarına aldığında çok geç olacak. İsrail bir devlet değil, terörist bir oluşum. 5. sınıf dünya ülkesi Pakistan - Hindistan bile kuralına göre savaştı.

İran, molla kara kaşına kara gözüne desteklenmemeli. Bu devlet görünümlü teröristlerin bölgede daha çok güçlenmemesi için desteklenmeli. İsrail’e ses çıkaran hiçbir Ortadoğu - Arap ülkesi kalmadı zira

Yukarıdaki mesaja bakınca moron olduğumu öğrendim.

Pezeşkiyan sana inananlar, güvenenler çoktan pişman oldu olmayanlar da da zaten akıl yok sayılır.​

Geri