Peygamberimiz ve Cumhurbaşkanımız hassas noktalarımız

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti

TBMM Genel Kurulu'nda AKP Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan'ın konuşmasında kullandığı, "Bizler inançlı bir milletiz; kutsallarımız, değerlerimiz, Peygamber'imiz ve Cumhurbaşkanımız bizim en hassas noktalarımızdır" sözleri tepki çekti.​

TBMM Genel Kurulu'nda söz alan AKP Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan konuşmasında kullandığı, "Bizler inançlı bir milletiz; kutsallarımız, değerlerimiz, Peygamber'imiz ve Cumhurbaşkanımız bizim en hassas noktalarımızdır" sözleri tepki çekti.

Özcan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde milletimizin vicdanını derinden yaralayan iki çirkin hadise yaşanmıştır; bir yanda bir mizah dergisi eliyle Peygamber Efendimiz'e yapılan alçak hakaretler, diğer yanda Saraçhane'de dün akşam Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik seviyesiz ve çirkin ifadeler. Bizler inançlı bir milletiz; kutsallarımız, değerlerimiz, Peygamber'imiz ve Cumhurbaşkanımız bizim en hassas noktalarımızdır. Siyasi görüşlerimiz, düşünce farklılıklarımız ne olursa olsun kimsenin ne dinî değerlerimize ne de milletimizin seçtiği devlet büyüklerine hakaret etme hakkı yoktur. Hiç kimse ülkemizde sokakları, meydanları milletin iradesine saldırı alanına çeviremez. Kimse özgürlük maskesiyle nefret ve tahrik zincirlerini, zehirlerini sokaklara taşıyamaz. Kutsallarımıza hakaret eden bu zihniyeti buradan şiddetle kınıyorum."

"HİÇ KİMSE BU ANLAMA YOL AÇACAK BİR İFADEYİ KULLANAMAZ"​

İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, Özcan'ın konuşmasına ilişkin, "Bu sözü almamın sebebi bir sorumluluk duygusudur, Peygamber Efendimiz'e olan saygımın neticesidir. Şimdi, bu kadar hassas olunan bir dönemde, Peygamber'e saygı duyulması gerektiğini zikrettiğimiz dönemde bu kabul edilemez. Söz almamın sebebi, sayın milletvekili belki bu konuyla ilgili bir düzeltme yapmak ister, her ne kadar kamuoyunun takdirine bıraksak da maksadı, amacı bu olmamış olabilir ama Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında hiç kimse bu anlama yol açacak bir ifadeyi kullanamaz, kullanmamalı diyorum" dedi.

"AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ OLUNCA BİRÇOK KİŞİ KÖR SAĞIR VE DİLSİZ"​

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ise şunları söyledi:

"Leman Dergisi'nin kapağından fırtınalar koptu; yürüyüşler, tweetler, burada açıklamalar. Şimdi, Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan'ın konuşması. Eyvah ki eyvah! Şimdi, AK Parti grubundan ben beklerim ki herkes yerinden birer dakika söz alsın, bu arkadaşı protesto etsin. Ya, bir siyasetçiyi Peygamber'imizle eş değer görebilen bir zihniyet olabilir mi bir milletvekili ya? Ya, bu nasıl bir akıl! Leman Dergisi'nin o kapağına bakın, bir de Sayın Özcan'ın konuşmasına bir bakın. Bizler siyasetçiyiz, sizler siyasetçisiniz. Siyasetçi hata yapar, yeri geldiği zaman eleştiri alır. Tek adama, Cumhurbaşkanı'na sadakatiniz öyle bir noktaya gelmiş ki Peygamber'imizle kıyaslayıp ve bunu da Meclisten yapacak kadar."

Yeni Yol Grup Başkanvekili Mehmet Emin Ekmen de konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Bu utanç verici konuşma bugün TBMM’de yapıldı. Peygamber-i zişan efendimiz ile Cumhurbaşkanı'nı eşitleyerek birlikte anan bu sözlerin sahibi AK Partili milletvekili olunca birçok kişi maalesef kör sağır ve dilsiz" ifadelerine yer verdi.

Tövbe haşa..! aynı kefeye koymuşlar bu da bir hakarettir bence...... tez vakitte derdest edilsin melun

Leman kışkırtmak istemiş ve başarmış. Emin olun şimdi çok mutlular.
Umarım sende mutlu olmuşsundur. Recep tayyip erdoğan ı dünya nüfusunun 2 milyarını oluşturan müslumanların ve islam dünyasının peygamberi yaptınız.

Yarın AKP yasa teklifi verse Erdoğan peygamber olsunmu diye referandum yapsa bunada EVET dersiniz.
Leman dergisine ahkam kesip kışkırtmakdan vs bahsedeceğine AKP hükümetinde daha önce bakanlık yapan ve şuan prag büyükelçisi olan EGEMEN BAĞIŞ`ın MAKARA mı BAKARA mı sözlerinide tepki verseydin o zaman ülkeye o zaman müslümanlık inmemişmiydi
Mutluluğunuz daim olsun. İnsanları en son dinden imandanda soğuttunuz.

Umarım sende mutlu olmuşsundur. Recep tayyip erdoğan ı dünya nüfusunun 2 milyarını oluşturan müslumanların ve islam dünyasının peygamberi yaptınız.

Yarın AKP yasa teklifi verse Erdoğan peygamber olsunmu diye referandum yapsa bunada EVET dersiniz.
Leman dergisine ahkam kesip kışkırtmakdan vs bahsedeceğine AKP hükümetinde daha önce bakanlık yapan ve şuan prag büyükelçisi olan EGEMEN BAĞIŞ`ın MAKARA mı BAKARA mı sözlerinide tepki verseydin o zaman ülkeye o zaman müslümanlık inmemişmiydi
Mutluluğunuz daim olsun. İnsanları en son dinden imandanda soğuttunuz.
İlginç fantazilerin var.

Karikatur tam olarak ne anlatiyordu?

Hazreti Musa ile Hazreti Muhammed'i insanları birbirene kırdırmak ile suçlayan bir çizim.
Ben ciddiye almıyorsam, benim adıma olay yaratanlar kim oluyor, halâ çözemedim.
Bana pek oyle gelmedi ya. Sanki iki ezeli rakibin savasini karikaturize etmisler. He siluet cizilmesi olmamis tabi. Sout park bile bir bolumunde muhammed konusunu islediginde yuzunu gostermemisti. Bak , south park diyorum.

İlginç fantazilerin var.
Gercek bunlar gercek.
Bende çok ilginç fantaziler var evet. Ama sendede bir o kadar trollük var.
ALLAH dan korkmadınız Kuldan utanmadınız 6 yaşinda kız cocuklarına nıkah kıyanlara destek oldunuz.
Erkek çocuklarına tecavuz eden Ensar vakfı yöneticilerine destek oldunuz. Kadınlarımıza Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. diyerek hakaret edenler bugun yahudi lideri papa ile tokalasıyor. Bunu ımamoğlu yada demirtas ın eşi yapsa bakın bunlar bızı yahudilere şikayet ediyor diye ortaliği yakıp yıkardınız. Sizlerin ellerinde ÇYDD ( Çağdaş yaşamı destekleme derneği ) kurucu eski başkanı Türkan saylanın Ememkli Albay Ali tatar Teknopark Elektronik Bilişim ve Danışmanlık şirketinin sahibi olan Kuddusi Okkır,ın kanları. Roboski bombalanan çocuk kadınların kanları var. Geçmiş dönemde sizinm ile aynı görüşü düşünmeyenlere Terorist yaftası vurup içten içten ülkeyi Fetö ye nasıl peşkes cektiğinizi AKP kurucusu Eski TBMM başkanı bülent arınç 86 mılyonun gözlerine bakarak TVlerde haykırdı.
Geçmişte zekeriya öz e destek verenler bugün istanbul savcısına destek veriyor. Yine tekrar ediyorum sen ve senin gibi yerlerin kacacak yerleri yok kaçmayada çalıssanız yatacak yerınız yok. aTanamayan öğretmenlerin intihar sebebi siz ve sizin destekleriniz. Bugün pazarda torununa çocuğuna kiraz alamayanların günahları var üzerinizde o cocukların gozyasları var elbiselerinizde .
Tayyip erdoğan ı peygamber yapan zihniyetın islam ve muslamanlık hakkında zerre fıkır ve dusunce etmeye tek kelıme etme yetkısı yoktur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar burada konu alınan yazıda basit bir kelime oyunu var. Milletvekilinin yaptığı değerler kısmında Peygamberimize kutsaliyet atfediliyorken cumhurbaşkanından Sadece değer olarak bahsediliyor farkında mısınız. Aynı cümle içinde kullanılması ikisinin de aynı bağlamda değerlendirilmesi gerektirmez. Eğer Bu şekilde bir algı yapılırsa Eğer şu örneği üzülerek vermek zorunda kalırım. Geçmiş Haberlere baktığınızda bir buçuk yıl önce bir CHP ilçe başkanlığındaki görevli sekreteri bir ilçe başkanının taciz söz konusuydu hatırlarsınız. Şimdi bunu bir haber makalesi içinde eğer; Atatürk gibi devletimizi Kuran Bir liderin yolunda gittiğini iddia eden bir partinin İlçe Başkanı Parti sekreterine aşağılık bir şekilde tecavüz etti.. diye bir cümle kurarsak burada aşağılık olan ve tecavüzde bulunan kişinin ayrımını çok güzel yaparsınız değil mi? Atatürk gibi liderlik ve önderlik vasfına haiz bir kişinin değerleri Elbette ki bizim de değerlerimizdir. Burada dikkat edilmesi gereken konu ayrımı yapabilmek. Bilmem anlatabildim mi? Laf söylemiş olmak için laf söylenmez. Yoksa laf söyledi balkabağı olursunuz..

Son düzenleme:
Gercek bunlar gercek.
Bende çok ilginç fantaziler var evet. Ama sendede bir o kadar trollük var.
ALLAH dan korkmadınız Kuldan utanmadınız 6 yaşinda kız cocuklarına nıkah kıyanlara destek oldunuz.
Erkek çocuklarına tecavuz eden Ensar vakfı yöneticilerine destek oldunuz. Kadınlarımıza Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. diyerek hakaret edenler bugun yahudi lideri papa ile tokalasıyor. Bunu ımamoğlu yada demirtas ın eşi yapsa bakın bunlar bızı yahudilere şikayet ediyor diye ortaliği yakıp yıkardınız. Sizlerin ellerinde ÇYDD ( Çağdaş yaşamı destekleme derneği ) kurucu eski başkanı Türkan saylanın Ememkli Albay Ali tatar Teknopark Elektronik Bilişim ve Danışmanlık şirketinin sahibi olan Kuddusi Okkır,ın kanları. Roboski bombalanan çocuk kadınların kanları var. Geçmiş dönemde sizinm ile aynı görüşü düşünmeyenlere Terorist yaftası vurup içten içten ülkeyi Fetö ye nasıl peşkes cektiğinizi AKP kurucusu Eski TBMM başkanı bülent arınç 86 mılyonun gözlerine bakarak TVlerde haykırdı.
Geçmişte zekeriya öz e destek verenler bugün istanbul savcısına destek veriyor. Yine tekrar ediyorum sen ve senin gibi yerlerin kacacak yerleri yok kaçmayada çalıssanız yatacak yerınız yok. aTanamayan öğretmenlerin intihar sebebi siz ve sizin destekleriniz. Bugün pazarda torununa çocuğuna kiraz alamayanların günahları var üzerinizde o cocukların gozyasları var elbiselerinizde .
Tayyip erdoğan ı peygamber yapan zihniyetın islam ve muslamanlık hakkında zerre fıkır ve dusunce etmeye tek kelıme etme yetkısı yoktur.
Sen her şeyi görmek istediğin gibi görüyor, anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Bu da senin din karşıtlığından kaynaklı bir alışkanlığın.

"""

CHP'deki tecavüz skandallarına tüyler ürperten son dakika detaylarıyla bir yenisi eklendi. CHP üyesi Nurcan Y., (39) CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y.'nin tecavüzüne uğradı. Bu tecavüz sonrasında düşük yaptı. Yargıya gidip dava açan kadın, il başkanlığına ve genel merkeze de durumu bildirdi. Ancak CHP skandalı örttü.​

"""

Eski bir haber ama CHP zihniyetini açık gösteren bir olay. Aklınızda hep böyle olaylar olduğundan, başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Kaynak

Sen her şeyi görmek istediğin gibi görüyor, anlamak istediğin gibi anlıyorsun. Bu da senin din karşıtlığından kaynaklı bir alışkanlığın.

"""

CHP'deki tecavüz skandallarına tüyler ürperten son dakika detaylarıyla bir yenisi eklendi. CHP üyesi Nurcan Y., (39) CHP Aksu İlçe Başkanı K.Y.'nin tecavüzüne uğradı. Bu tecavüz sonrasında düşük yaptı. Yargıya gidip dava açan kadın, il başkanlığına ve genel merkeze de durumu bildirdi. Ancak CHP skandalı örttü.​

"""

Eski bir haber ama CHP zihniyetini açık gösteren bir olay. Aklınızda hep böyle olaylar olduğundan, başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Kaynak
Soruma cevap ver .
Müslaman aleminin ve islam dünyasının peygamberi kimdir ?

Recep tayyip erdoğan mı yoksa Hz. Muhammed mi

Soruma cevap ver .
Müslaman aleminin ve islam dünyasının peygamberi kimdir ?

Recep tayyip erdoğan mı yoksa Hz. Muhammed mi
Sen de benim soruma cevap ver. Hiç bir AKP seçmeninden, veya dindar birinden RTE için Peygamber dediğini duydun mu? Bunun söylendiğini iddia edenlerin hepsi Laik kesimden.

Ve, zaten cevabını bildiğin bir soruyu neden soruyorsun ki?

Mestan samimi değil. En çok ben seviyorum reisi. Allah benim ömrümden alsın ona versin

Sen de benim soruma cevap ver. Hiç bir AKP seçmeninden, veya dindar birinden RTE için Peygamber dediğini duydun mu? Bunun söylendiğini iddia edenlerin hepsi Laik kesimden.

Şimdi ben senin sorduklarına cevap verdim.

Ve, zaten cevabını bildiğin bir soruyu neden soruyorsun ki?

Şimdi sıra sende Erdoğan senin peygamberin mi değil mi ?

Şimdi ben senin sorduklarına cevap verdim.

Şimdi sıra sende Erdoğan senin peygamberin mi değil mi ?

Hadi söktür ordan desem.

Saçmaladığını fark edemiyor olman senin sorunun.

Geri